Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Pierwsze wideo prezentujące tablet Samsung Galaxy Tab
-
AutorWpisy
-
-
-
-
Anonimowy
Gość20 listopada 2010 o 14:45Liczba postów: 138784[quote]czy warto zakupić prywatnie? czy lepiej w sieci z abonamentem? [/quote] W abonamencie masz fajne promocje i mozesz nawet dostac go od 1zl.
Jakbym mial brac cos o rozmiarach (A4) to bym wzial laptopa a nie ipada.. Zdecydowanie Galaxy Tab jest poreczniejszy i lepszy jesli chodzi o uzytkowanie w codziennym zyciu
-
-
-
-
[quote]wlasnego niestety nie posiadam, ale na weekend bede mial to urzadzenie u siebie, wujek mi firmowy wypożyczy, także po niedzieli bede mogl cos wam wiecej opowiedziec 🙂 [/quote] No to napisz koniecznie, bardzo jestem ciekaw czy wszystkie te zachwalania nie sa przypadkiem bezpodstawne. 😉
-
Anonimowy
Gość28 listopada 2010 o 13:36Liczba postów: 138784Wedlug mnie system z kartami microSD jest idealny! Jest to tansze, niz w przypadku ipada, jednoczesnie komfort pracy jest o wiele wiekszy. Jadac na wakacje czy cokolwiek innego wystarczy wymienic karte i posiada sie nowe 32GB zapisu danych. Przy pamieci wbudowanej niestety jestesmy zmuszeni do usuwania plikow z dysku. A tak wystarczy przelozyc karte i zapomniec o problemie
-
Wiesz 32+32GB to ja mysle, ze wystarczy na krecenie filmu z wakacji 😀 Ale fakt, zawsze to ulatwia sprawe w naglych sytuacjach. Nie trzeba szukac komputera, na ktory mozna zgrac material, ani DVD czy pedriva zeby pozniej zachowac go. Nie trzeba tez usuwac materialu. Wygodna rzecz 😉
-
Anonimowy
Gość29 listopada 2010 o 15:18Liczba postów: 138784[quote]Wiesz 32+32GB to ja mysle, ze wystarczy na krecenie filmu z wakacji 😀 Ale fakt, zawsze to ulatwia sprawe w naglych sytuacjach. Nie trzeba szukac komputera, na ktory mozna zgrac material, ani DVD czy pedriva zeby pozniej zachowac go. Nie trzeba tez usuwac materialu. Wygodna rzecz 😉 [/quote]Fakt 64GB to jest masa pamieci. A ciekawi mnie usluga rozmow wideo. Wie ktos na czym to polega i ile to moze kosztowac?
-
Anonimowy
Gość7 grudnia 2010 o 12:12Liczba postów: 138784 -
[quote]wlasnego niestety nie posiadam, ale na weekend bede mial to urzadzenie u siebie, wujek mi firmowy wypożyczy, także po niedzieli bede mogl cos wam wiecej opowiedziec 🙂 [/quote]
ja natomiast zakupiłem galaxy tab. w ogóle nie było dla mnie problemu z wyborem pomiędzy nim a ipadem, rzecz jasna, co jest przydatniejsze. -
[quote]Ja go kupiłem dzisiaj rano i musze powiedzieć, że zabawka dla dużych chłopców świetna. Dużo bajerów i funkcji. Już widze zastosowanie jego w moim życiu – ebooki, gazety, filmy, notatnik, internet. Wracam pościągać jeszcze jakieś aplikacje z android market. 😉 [/quote]
do tej pory się bez ebooków jakoś obywałem, ale może i jest pora na to by zacząć je czytać. przydatne w sumie też jak ktoś ma duzo pdf-ów do ogarnięcia wpracy.
ja się zastanawiałem ,czy od używania klawiatury dotykowej nie będą boleć nadgarstki i kciuki ale jest to jakoś całkiem ergonomiczne. -
Anonimowy
Gość19 grudnia 2010 o 23:50Liczba postów: 138784 -
Anonimowy
Gość19 grudnia 2010 o 23:52Liczba postów: 138784[quote]Wedlug mnie system z kartami microSD jest idealny! Jest to tansze, niz w przypadku ipada, jednoczesnie komfort pracy jest o wiele wiekszy. Jadac na wakacje czy cokolwiek innego wystarczy wymienic karte i posiada sie nowe 32GB zapisu danych. Przy pamieci wbudowanej niestety jestesmy zmuszeni do usuwania plikow z dysku. A tak wystarczy przelozyc karte i zapomniec o problemie [/quote]
to sie zgadza, choc pamiec 32GB to 30 filmow, to duza pamiec, ale jest to napewno lepsze rozwiazanie niz sztywe narzucenie jak u apple -
Anonimowy
Gość19 grudnia 2010 o 23:54Liczba postów: 138784[quote]strony sieci komorkowych mowia, ze tyle samo co zwykla rozmowa, ale musisz byc podlaczony do internetu [/quote]
nie wiem czy to to samo, ale cennik wideorozmow jaki znam z plusa to lekko drozszy jest niz normalan rozmowa,
ale czemu polaczenie przez net trzeba miec, skoro to idzie przez 3G ?
-
-
AutorWpisy