Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Philips Xenium X710 na dwie karty SIM

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Holenderski Philips przygotowuje do wprowadzenia na rynek najnowszy model telefonu GSM z bardzo popularnej serii telefonów Xenium, znanych z nadzwyczaj długiego czasu działania baterii. Philips Xenium X710 oprócz długiego działania baterii o pojemności 1900mAh współpracuje z dwiema kartami SIM.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139059

czy wiadomo cos o dostepnosci tego telefonu na polskim rynku ??????????????????????????????

• Anonimowy
      Gość

Z tego co wiem będzie dostępny w Chinach i Rosji więc jeśli będzie u nas dostępny to tylko z indywidualnego transportu. Szkoda że Philips sobie nas odpuscił. Potrzebuję telefon z modemem minimum Edge, MMS, bardzo dobrą baterią i nie mam wielkiego wyboru.

• Anonimowy
      Gość

no niestety naprawde porzadne telefony omijaja poske szerokim lukiem 🙁 mowie o philipsie i sharpie dobrze ze toshiba sie u nas znalazla zamiast tego mamy tandetne plastikowe nokie ktora jak narazie odcina kupony od dawnej chwaly

• Anonimowy
      Gość

#Seba: święte słowa, popieram w 100% 🙂

• Anonimowy
      Gość

Miło, gdy widzi się dual sim nie będący chińskim gównem, które już wywołuje u mnie reakcję przedwymiotną (szczególnie te w obódowie o przesłodzonej stylistyce, niby pokrytej złotem, pasują do starych pałacowych wnętrz). Szkoda tylko, że dual simy dziwnym trafem metodycznie sa pozbawione 3G. Zaczęło się od DuOS Samsunga, potem LG itp. teraz czekam na dual sim z 3G, bo niby dlaczego miałoby go nie być.

• Anonimowy
      Gość

Problem z Dual simem 3G jest taki, ze pobieralby duzo wiecej energii wiec sila rzeczy musieliby robic straszne klocki z olbrzymimi bateriami. Mysle jednak ze i z tym sobie poradza ale to zapewne dopiero w drugiej polowie 2009 roku i podejrzewam ze pierwszym producentem będzie pewnie Samsung. Sam chcialbym Duosa z min jednym modulem 3G i drugim GSM

• Anonimowy
      Gość

ja czekam na wydanie jakiejs nokii na dwie karty ….

• Anonimowy
      Gość

sand: to pewnie będziesz musiał skleić do kupy dwie 1600 😀

• Anonimowy
      Gość

sand: specjaliści nokii napewno juz maja na biurku rozebranego jakiegos duosa teraz tylko kombinuja jak go skopiowac zeby nokia nie byla zbyt podobna do samsunga 🙂

• Anonimowy
      Gość

i kolejny artykuł czytam z ciężkim bólem… ja chcę w Polsce jakiegoś Xenium z tych baterii powyżej 1500mAh

• Anonimowy
      Gość

Mozecie poprosic mnie co tydzien bywam w Moskwie rus kom.+79038418816

• Anonimowy
      Gość

ja czekam na wydanie jakiejs Sony Ericsson na dwie karty ….

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #166771 w Philips Xenium X710 na dwie karty SIM
Twoje informacje:

Anuluj