Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pełny Cennik taryfy Tak Tak HOT

Przeglądanie wątków odpowiedzi 36
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 15 lipca Klienci Tak Taka będą mieli do wyboru nową taryfę Tak Tak HOT . W ramach oferty będą mogli rozmawiać za 29 groszy za minutę połączenia z numerami komórkowymi i stacjonarnymi w Polsce ( oprócz Play 0,79 zł z VAT), SMS do wszystkich 18 gr.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

Czyli dalej najdrosza oferta na rynku.

• Anonimowy
      Gość

Po tym co dziś pokazał mBank Mobile ta oferta nie jest zbyt atrakcyjna. Chyba jednak Era przespala ostanie miesiące. Te 29 groszy w chwili, gdy zaoferował taką taryfę Play Fresh mogłoby zatrzymać ucieczki od Tak Taka dzis to już może zadowolić tylko największych fanów tej sieci. Nowych chyba nie przyciagnie.

• Anonimowy
      Gość

No dobrze jest. To zawsze jakas zmiana a dobrze ze sa zmiany i dodatkowe taryfy. Plaskiej prostej stawki brakowalo. Teraz jest i dobrze.

• Anonimowy
      Gość

Wielkie badziewie. W Erze brak ludzi myślących.

Uciekam do PLAYA. ZDECYDOWANIE LEPSZA, POD KAZDYM WZGLĘDEM.

Żegnaj ERA.

• Anonimowy
      Gość

DOWIDZENIA TAKTAK BAJ BAJ —SĄ LEPSZE OFERTY

• Anonimowy
      Gość

Net w Play też kosztuje 5zł 5mb stawka jest taka sama także za minute. Więc jest OK. Nie wiem po co takie teksty.

• Anonimowy
      Gość

Ale w play masz tanie minuty w sieci, darmowe smsy, dłuższa ważność konta i darmowe minuty za dobieranie połączeń, a tu tylko jedną płaską stawkę na połączenie 😛

• Anonimowy
      Gość

Na przestrzeni kilku lat zostawiłem w tej sieci kilka tysięcy złotych na doładowania, bo telefon jest moim narzędziem pracy. Ta wyczekiwana oferta spowodowała koniec wpływów z mojego konta do kieszeni Ery. Jako, że mam zwyczaj współpracy z najlepszymi – Era opuszcza kręgi moich partnerów w biznesie, są znacznie lepsi od niej.

• Anonimowy
      Gość

W biznesie Era ma dobra oferte. Wiklef –> tylko ze PF jest juz troche na rynku a TTH dopiero wchodzi, nie wszystko naraz.

• Anonimowy
      Gość

Takie to Hot jakby kto gola dupa usiadl w ognisku!Jak kto mysli juz dawno w playu.

• Krzyssiekk
      Członek
      Liczba postów: 3

Cały czas doładowanie za 25zł przedłuża ważność konta tylko o miesiąc. 🙁 W Playu każde przedłuża o rok…

• Anonimowy
      Gość

Nie no nie jest źle, wprowadzają i dobrze jest w czym wybierać a to dobrze…

• Anonimowy
      Gość

polecam jak ktos ma rachunek w mbanku przeniesc nr bo mbankmobile 19gr za min do wszystkich polskich sieci w tym play i cp 10gr sms pakiet 50 mega co miesiac za darmo doladowanie 0d 5zl do 49zl przedluza wychodzace o 60 dni

• Anonimowy
      Gość

Lepsze to niż stary Tak Tak. Moim zdaniem i tak każdy wybiera według własnych potrzeb, a w przypadku Era Sieć Rodzinna można sobie odpowiednio tę taryfę ustawić i wypadnie taniej. Ważne jest, że ciągle coś sie dzieje na rynku pre-paid, czego np. nie bardzo widać w post-paidzie.

• Anonimowy
      Gość

No tragedii nie ma, ale najlepiej też nie jest.

Ja patrze z pkt widzenia kogoś kto ma TT Fona – czyli umowę na jakiś czas co do doładowań i jak teraz jest taryfa Happy i koszt połączeń na poziomie 59gr – to teraz jak zmigruje na 29gr do HOT to jest extra.

A jak ktoś tylko ma samą karte i nie jest w TT Fonie to dla niego to nie jest najlepsza oferta.

Bardzo brakuje ważności wychodzących po każdym doładowaniu na ok 12m-cy, co ma tylko Fresh na te chwilę i to jest BOMBA.

• Anonimowy
      Gość

2Dobbsik; 12 miesięcy po jednym doładowaniu jest teraz i "wRodzinie" gwoli scislosci.

• Anonimowy
      Gość

dali alternatywę dla ntt, jak ktoś już ma w tak taku to pewnie się cieszy.

• Anonimowy
      Gość

Stawkę 29gr/min do wszystkich w TT miałem od dawna-> promocja podwójnych doładowań. 😉 Teraz to po prostu obniżenie stawek w cenniku podstawowym dla tych, którzy chcą dzwonić tanio do wszystkich sieci. Inni- mogą pozostać przy taryfie dającej najtańsze rozmowy wewnątrzsieciowe i na telefony stacjonarne. TakTak dał większe pole wyboru swoim użytkownikom.

• Anonimowy
      Gość

wszystko o.k. tylko żeby pakiety do ery i na sacjonarne po 0.15gr i era jednostki nie przepadały to by naprawde było tanio

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Jestem zadowolony, bo teraz mam alternatywę. Na pewno dopóki w NTT Godziny za Grosze dostępne będą w cenie 29 groszy za godzinę to taryfy zmieniać nie będę. Dopiero jeśli po upłynięciu promocji stawka powróci do 99 gr wtedy będę się zastanawiać.

• Anonimowy
      Gość

Tak tak znów podwyższa ceny jeden numer już u nich zlikwidowałem chyba czas na kolejny ostatni.Ich doradca od promocji chyba przeszedł do nich z oslawoinej TP

• Anonimowy
      Gość

wygadam pozostałe minuty i spieprzam do PLAYa

• Anonimowy
      Gość

Tego pleya to ja bym tak nie zachwalał, problem polega na tym, że za puszczenie strzałki za granice z konta znika 5 zyli. A co gorsza w pleyu nie umieją wytłumaczyć dlaczego tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@. Teraz chcę przejść na zetafon lub tak tak fon i przeglądam jakie są tam telefony

• Anonimowy
      Gość

Hemi, Tak Tak Hot, NTT i Tak Tak fon mogą być też częścią ery rodzinnej- grupy do 5ciu numerów, między którymi są nielimitowane rozmowy.

• Anonimowy
      Gość

Jak wyszedł play fresh przeniosłem od razu do niego numer, ale w te wakacje okazało się że w Pobierowie, Boszkowie i Sławie działa wszystko poza Play. Jestem szczęśliwy że znowu jestem w erze tak tak ze swoim numerem.

• Anonimowy
      Gość

Play nie jest wcale taki super – podobno przerywają połączenia przychodzące z zagranicy nie wiem ile w tym prawdy ale od kilku osób słyszałem !

Co do ery to w ciągu roku z najlepszej oferty na rynku zrobiło się dno. Nie wiem czy pamiętacie taki wałek na jesieni jak z zmienili numer 9797 ( wcześniej darmowy ) i w pod nim umieścili jakiś bank – połączenie za 2.44.

Mam u nich Jeden numer juz 7 lat i od samego począktu jakie taryfy by niebyły zawsze 500 kb kosztowało 72 gr i to naliczane podwójnie bo za wysłane i odebrane dane osobno !!! Przecież to jest paranoja – tylko za nawiązanie połączenia płacimy 1,44 zł w innych sieciach bez zadnnych pakietów mozna surfowac za 10 gr / 100 kb i mniej …

Play swoją ważność konta i smsy niech sobie wsadzi gdzieś, jak ktoś kożysta z telefonu to i tak ładuje konto i ma je ważne a smsy są dla dzieciaków …

• Anonimowy
      Gość

wyzeruje konto i przenosze numer do playa ktory daje za to extra 40 minut/mc.pozatym N6300 za 150 i abo25zl.

• Anonimowy
      Gość

Wszystkie sieci zdecydowanie są lepsze niż TT 🙁

• Anonimowy
      Gość

Mało rozmawiam a co trzy miesiące musiałem kłaść na stół 50 zełów. Przeniosłem się do Centernetu gdzie płace 19gr za minutę a 27gr do komórek innych. Ważność konta na wysyłanie 1 rok.

• Anonimowy
      Gość

Niestety nie da się przejść w TT Fon z Happy na HOT. TT Fon ma na sztywno ustawioną taryfę Happy. Mam nadzieję że po skończonej umowie odblokują możliwość zmiany …

• Anonimowy
      Gość

era szuka frajera, durni ludzie pracują nad tym zeby zniknac

z rynku na własne zyczenie i nawet komentarze

pracownikow ery nic wam nie pomoga

• Anonimowy
      Gość

Nieprawda,ze w Play sa rozmowy zagraniczne drogi.W

styczniu i lutym dzwoniono do mnie na Ere do Niemiec-Koszt

rozmowy 3 minutowej to 1 zl i 70 gr

• Anonimowy
      Gość

ERA TO WIELKIE DZIADOSTWO.
      NIC NIE ROBIĄ ŻEBY ZATRZYMAĆ KLIENTA , MIAŁEM NUMER PRZEZ 5 LAT I ŻADNEJ KONKRETNEJ PROPOZYCJI BY POZOSTAĆ W SIECI.
      PROPONOWALI MINUTY ALE NIE DO PLAY , JEDNYM SŁOWEM HAMSTWO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

[quote]Net w Play też kosztuje 5zł 5mb stawka jest taka sama także za minute. Więc jest OK. Nie wiem po co takie teksty. [/quote]

Do internetu mam laptopa baranie! Telefon jest do dzwonienia! Era to gówno i każdy o tym wie!

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

[quote]
      Do internetu mam laptopa baranie! Telefon jest do dzwonienia! Era to gówno i każdy o tym wie! [/quote]

Chyba się troszeczkę zagalopowałeś. Ja korzystam z internetu w lapku i w telefonie. W tym drugim przypadku tylko przebywając poza domem. W Tak-taku dają pakiet blueconnect max. Za 9,08 zł miesięcznie korzystam z netu bez limitu danych.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Korzystam z taryfy Tak Tak HOT praktycznie odkąd ją wprowadzili. Głównie ze względu na pakiety obniżające koszty, jak SMSy i MMSy za grosze (600 smsów lub 100 mmsów za 6 zł), Numerki za grosze (połączenia z trzema wybranymi osobami za 3 gr za min) czy Odjechaną promocję (1000 minut do Ery za 9,08 zł). Większość znajomych ma numery w Erze, wieć mogę z nimi rozmawiać naprawdę tanio. Połączenia poza sieć kosztują 30 gr za minutę i 18 gr za smsa. No, i jest jeszcze jeden aspekt – pakiet internetowy blueconnect Max za 9,08 zł, który jest jedynym na rynku pakietem bez limitu transferu danych.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 36
Odpowiedz na: Odpowiedź #178617 w Pełny Cennik taryfy Tak Tak HOT
Twoje informacje:

Anuluj