Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pełny Cennik taryfy Tak Tak HOT
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość14 lipca 2009 o 16:07Liczba postów: 138381Po tym co dziś pokazał mBank Mobile ta oferta nie jest zbyt atrakcyjna. Chyba jednak Era przespala ostanie miesiące. Te 29 groszy w chwili, gdy zaoferował taką taryfę Play Fresh mogłoby zatrzymać ucieczki od Tak Taka dzis to już może zadowolić tylko największych fanów tej sieci. Nowych chyba nie przyciagnie.
-
Anonimowy
Gość14 lipca 2009 o 17:22Liczba postów: 138381Na przestrzeni kilku lat zostawiłem w tej sieci kilka tysięcy złotych na doładowania, bo telefon jest moim narzędziem pracy. Ta wyczekiwana oferta spowodowała koniec wpływów z mojego konta do kieszeni Ery. Jako, że mam zwyczaj współpracy z najlepszymi – Era opuszcza kręgi moich partnerów w biznesie, są znacznie lepsi od niej.
-
-
Anonimowy
Gość14 lipca 2009 o 21:25Liczba postów: 138381 -
Anonimowy
Gość15 lipca 2009 o 06:00Liczba postów: 138381 -
Anonimowy
Gość15 lipca 2009 o 07:24Liczba postów: 138381No tragedii nie ma, ale najlepiej też nie jest.
Ja patrze z pkt widzenia kogoś kto ma TT Fona – czyli umowę na jakiś czas co do doładowań i jak teraz jest taryfa Happy i koszt połączeń na poziomie 59gr – to teraz jak zmigruje na 29gr do HOT to jest extra.
A jak ktoś tylko ma samą karte i nie jest w TT Fonie to dla niego to nie jest najlepsza oferta.
Bardzo brakuje ważności wychodzących po każdym doładowaniu na ok 12m-cy, co ma tylko Fresh na te chwilę i to jest BOMBA.
-
Anonimowy
Gość15 lipca 2009 o 15:51Liczba postów: 138381Stawkę 29gr/min do wszystkich w TT miałem od dawna-> promocja podwójnych doładowań. 😉 Teraz to po prostu obniżenie stawek w cenniku podstawowym dla tych, którzy chcą dzwonić tanio do wszystkich sieci. Inni- mogą pozostać przy taryfie dającej najtańsze rozmowy wewnątrzsieciowe i na telefony stacjonarne. TakTak dał większe pole wyboru swoim użytkownikom.
-
-
Anonimowy
Gość5 sierpnia 2009 o 05:12Liczba postów: 138381Tego pleya to ja bym tak nie zachwalał, problem polega na tym, że za puszczenie strzałki za granice z konta znika 5 zyli. A co gorsza w pleyu nie umieją wytłumaczyć dlaczego tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@. Teraz chcę przejść na zetafon lub tak tak fon i przeglądam jakie są tam telefony
-
Anonimowy
Gość5 września 2009 o 18:23Liczba postów: 138381Play nie jest wcale taki super – podobno przerywają połączenia przychodzące z zagranicy nie wiem ile w tym prawdy ale od kilku osób słyszałem !
Co do ery to w ciągu roku z najlepszej oferty na rynku zrobiło się dno. Nie wiem czy pamiętacie taki wałek na jesieni jak z zmienili numer 9797 ( wcześniej darmowy ) i w pod nim umieścili jakiś bank – połączenie za 2.44.
Mam u nich Jeden numer juz 7 lat i od samego począktu jakie taryfy by niebyły zawsze 500 kb kosztowało 72 gr i to naliczane podwójnie bo za wysłane i odebrane dane osobno !!! Przecież to jest paranoja – tylko za nawiązanie połączenia płacimy 1,44 zł w innych sieciach bez zadnnych pakietów mozna surfowac za 10 gr / 100 kb i mniej …
Play swoją ważność konta i smsy niech sobie wsadzi gdzieś, jak ktoś kożysta z telefonu to i tak ładuje konto i ma je ważne a smsy są dla dzieciaków …
-
Anonimowy
Gość17 grudnia 2010 o 18:40Liczba postów: 138381 -
Anonimowy
Gość8 stycznia 2011 o 10:43Liczba postów: 138381 -
[quote]
Do internetu mam laptopa baranie! Telefon jest do dzwonienia! Era to gówno i każdy o tym wie! [/quote]Chyba się troszeczkę zagalopowałeś. Ja korzystam z internetu w lapku i w telefonie. W tym drugim przypadku tylko przebywając poza domem. W Tak-taku dają pakiet blueconnect max. Za 9,08 zł miesięcznie korzystam z netu bez limitu danych.
-
Korzystam z taryfy Tak Tak HOT praktycznie odkąd ją wprowadzili. Głównie ze względu na pakiety obniżające koszty, jak SMSy i MMSy za grosze (600 smsów lub 100 mmsów za 6 zł), Numerki za grosze (połączenia z trzema wybranymi osobami za 3 gr za min) czy Odjechaną promocję (1000 minut do Ery za 9,08 zł). Większość znajomych ma numery w Erze, wieć mogę z nimi rozmawiać naprawdę tanio. Połączenia poza sieć kosztują 30 gr za minutę i 18 gr za smsa. No, i jest jeszcze jeden aspekt – pakiet internetowy blueconnect Max za 9,08 zł, który jest jedynym na rynku pakietem bez limitu transferu danych.
-
-
AutorWpisy