Start Forum Operatorzy Internet stacjonarny Pełna moc co noc: Multimedia promuje nocny internet

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Pod hasłem „Pełna moc co noc” spółka Multimedia Polska rozpoczęła kampanię wspierającą sprzedaż szybkiego internetu. Jednym z wyróżników usługi jest fakt, iż prędkość transferu rośnie do 20 Mb/s, codziennie, od północy do godz. 13:00, bez dodatkowych opłat.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138386

to zapytajcie ich jak tam stabilność pracy modemów to ta promocja to chyba nie tak do końca 🙂 hihih

• Anonimowy
      Gość

To do modemu zależy czy przepustowości łącza? Promocja zła nie jest, ale nie powala też na kolana. 20mb jak na kablówki to nie jest mega wynik. Takie prędkości dają dziś operatorzy telekomunikacyjni z TP i Orange Freedom na czele, z bonami i złotówkami jako dodatkami. Mam więc nadzieję że Multimedia zaproponuje coś ciekawego na 2011 bo po przejęciu przez UPC Astera, mogą mieć problemy z utrzymaniem się na rynku

• Anonimowy
      Gość

Ja sobie chwalę, płace za 1Mb, wcześniej było przyśpieszane do 2Mb, teraz do 20Mb. Modem się wyrabia bez problemu. Takiej prędkości cały czas nie potrzebuję, żebym miał za ią płacić. A jak coś potrzebuje szybko sciągnąć to z rana zapuszczam i i chwila moment jest gotowe.

• Anonimowy
      Gość

Czy to zwiększenie prędkości do 20 Mb/s będzie na stałe czy tylko do 10 stycznia 2011 ? U mnie „Multimedia” zwiększyła do 20 Mb/s i trzyma od północy do godz. 13.00. Sprawdziłem na torrentach i z serwerów.

• mlody1912
      Członek
      Liczba postów: 48

Nie no, krok w dobra strone. Zreszta ostatnio sporo bylo zamiesznia na rynku. Nawet na samym rynku operatorow alternatywnych (obnizki neo, freedomu itp). Tutaj z MM z dobra inicjatywa wyszla.

• Anonimowy
      Gość

Mam tylko 1Mb/s w MM, a tu speedtest pokazuje 20Mb/s 😎 Chyba włączyli wszystkim, a nie tylko posiadaczom 2Mb/s+
      Choć prawdę mówiąc, przy przeglądaniu stron istotnej róźnicy nie zauważyłem 😀 Dopiero post Krzyśka skłonił mnie do sprawdzenia…

• MARIO880
      Członek
      Liczba postów: 1

Hej u mnie to nie działa mam 2 mbs w mm i w nocy tez mam 2 mbs a modem mam motoroli niewiem co jest może ktos z wasz wie o co chodzi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #238864 w Pełna moc co noc: Multimedia promuje nocny internet
Twoje informacje:

Anuluj