Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi PAYBACK następcą Profitu i O!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od jutra Orange rusza z nowym, multiparnerskim programem lojalościowym PAYBACK. W programie mogą wziąć udział wszyscy klienci indywidualni Orange i TP. Do końca roku punkty PAYBACK będą naliczane promocyjnie już od kwoty 25 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

No nie wiem czy się przyjmnie bo Polacy są przyzwyczajeni do swojej oferty. Profit był w miarę dobrą ofertą lojalnościową.

• Anonimowy
      Gość

Od wczoraj czekam na realizację dwóch doładowań za punkty profit. Na infolinii mówią tylko, że mają problemy z aktywacją zleceń i problem rozwiążą do środy rano. Dziwny zbieg okoliczności. Oby tylko nie okazało się, że doładowań nie będzie a punkty przepadną.

• Anonimowy
      Gość

A mnie przyszedł sms zwrotny że mojej komendy nie zrealizują

• Anonimowy
      Gość

Czas pokaże, czy to będzie lepsze niż profit, dużym atutem jest spora liczba partnerów. Dzięki temu pewnie łatwiej będzie gromadzić punkty.

• Anonimowy
      Gość

1, Nie dostałem info z orange, że likwidują profir. Dowiedzialem sie o tym bezpośrednio ze strony Orange

2, Są trudności z realizacją zleceń za punkty

3, Moim zdaniem powinny one przeobrazić się w nowe, a nie nagle na siłę wymieniać na jakieś uslugi

4, telefonów w ostatnim czasie nie mogłem dostrzec bez zobowiązań, żeby zapłacić częściowo punktami

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #181699 w PAYBACK następcą Profitu i O!
Twoje informacje:

Anuluj