Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet 1000 minut w Orange POP teraz za 10 zł (Aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 76
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dziś w taryfie Orange POP podniesiona została opłata pakiet 1000 minut na połączenia ze wszystkimi numerami w Orange oraz stacjonarnymi. Obecnie pakiet kosztuje 10 zł (poprzednio 6 zł) i nadal jest ważny przez 14 dni od momentu aktywacji usługi.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138791

wreszcie podwyżka brawo

• Anonimowy
      Gość

i juz po orangutanie.

• Anonimowy
      Gość

w playu przy doladowaniu 30zl mam bez ograniczem polaczenia do play i gratiss 1000 sms ow.

Orange = syf

Ta promocja ze 1000minut za 6zl to byl łabędzi śpiew orangutana…

• Anonimowy
      Gość

wiecie co dla mnie to sie to w pale troche nie miesci jestem w orange juz z 8 lat i mam duzo znajomych w orange i bylo wszystko pieknie ladnie ale jak widze co oni robia z klientami i tylko mysla zeby bylo jak najlepiej dla nich to mnie strzyka tak samo kiedys bylo jak 600 sms za 6 zl bylo i mieli wogole wycofac ta promocje a teraz widza ze maja duzo klientow na to 1000 minut bo raz ze czas 2 tyg to troche za malo na tyle godzin gadania to jeszcze podnosza sobie z 6 zl na 10 orange to banda zlodzieji teraz powinni zrobic wszyscy znowu kolejny strajk jak kiedys z tymi smsami ktorych pozniej nie odwolali ale i tak pewnie z reszta duzo osob bedzie kupowalo to 1000 min za 10 zl ;/ powinno dozu osob sie sprzeciwic i stracic duzo klientow moze by sie czegos wkoncu ta siec nauczyla bo mam jej po prostu dosyc…… pozdrawiam wszystkich ktorzy wiedza o co kaman

• Anonimowy
      Gość

grosz za minute to ciagle dobra oferta, nie przesadzajmy.

• Anonimowy
      Gość

A to pazerny orangutan.Niektórym i tak się pewnie będzie opłacać.Na szczęście mamy kilka sieci komórkowych i wybór!

• Anonimowy
      Gość

haha 😀 dobre czyli zamiast nowych taryf prepaid podwyżka i tak trochę bedziewnego pakietu chociażby ze względu na te 14dni 😉 gdyby było 30dni za 10 PLN to miało by sens a tak teraz trzeba wydać 20 PLN na 28dni a nie 12 PLN czyli podwyżka słłłłooona!! aż o 8 zł na miesiąc 😛 Pozdro

• Anonimowy
      Gość

No nie mogę dobre, najpierw Plus teraz Orange zamiast obniżać podnosi ceny. Przecież kilka dni temu Era w TT wprowadziła też taki sam pakiet z ceną 6zł dziwne im się opłaca Orange już nie.

• Anonimowy
      Gość

heh, chyba chca ludzi na zwierzęce abo nakłonić teraz lepiej wypada Tak Tak i 6 pln za taki pakiet

• Anonimowy
      Gość

najlepsze oferty prepaid to : PLAY FRESH mBANK mobile GaduAir oraz HEYAH… reszta już dawno poszła z dymem 🙂

• Anonimowy
      Gość

Dlaczego cena minuty w pakiecie wzrosła z 0,6 gr do 1 gr

http://www.blog.tp.pl/wojciechjabczynski

• Anonimowy
      Gość

Cytat z bloga, którego link podano wyżej:

"No i stało się cena minuty w pakiecie OPOP 1000 wzrośnie od jutra z 0,6 gr na 1 gr. To żaden dyshonor przyznać, że na niektórych BTS-ach zaczęły nam mrugać czerwone diody i technika biła na alarm. Klęska urodzaju i ruch na poziomie świątecznym nie pierwszy raz przyhamowały świetne pomysły marketingowców. Udało się jednak z IT wywalczyć pozostawienie pakietu, który moim zdaniem dalej będzie bardzo atrakcyjny dla lubiących sobie pogadać"

• Anonimowy
      Gość

Sprawdzenie ile minut pozostało jest płatne? Nowy trend?

• Anonimowy
      Gość

Podejrzewam, że podwyżka ceny tego pakietu 1000 minut jest również spowodowana faktem pojawienia się nowych taryf abonamentowych w Orange. Po tej podwyżce ludzie milszym okiem będą spogladać właśnie na nowe (średniociekawe) abonamenty i będą przechodzić do nich z POPa. Tak pewnie zakłada Orange – nie będzie sobie robić konkurencji własnym pre-paidem.

• Anonimowy
      Gość

Najwidoczniej Orange stwierdziło że przestaje im się to opłacać – szkoda że po tak krótkim czasie. Druga sprawa wprowadzenie podwyżki oraz opłaty za sprawdzenie ilości minut jest bezsensu w dzisiejszych czasach. Biorąc jeszcze pod uwagę że konkurencja dalej oferuję ten pakiet za 6zł/

• Anonimowy
      Gość

Konkurencja pod tym względem to tylko Tak Tak i tak, pakiet ciągle kosztuje 6zł. Trochę nie dziwi ta podwyżka w Orange, ale dobrze by było, gdyby nie robili tego z dnia na dzień. Bo tak się po prostu z klientami nie postępuje.

• Anonimowy
      Gość

No niestety ta podwyżka w Orange jest z dnia na dzień i to jest bardzo nie ładnie. Zresztą takie działania w dzisiejszym boju o ofertę jest wyrokiem samym na siebie.

• Anonimowy
      Gość

Po tych wszystkich wyczynach plusa i orange naprawdę era ma szanse zostac nr1.Pley ma wprawdzie najlepszą ofertę,ale potrzebuje jeszcze wiele czasu,aby zdobyc taką ilośc klientów.

• Anonimowy
      Gość

no no podwyżka prawie dwukrotna, gorzej jak w PRL

• Anonimowy
      Gość

No to pokazali na co ich stać. Jednym słowem żałość!!! trzeba EMIGROWAĆ do konkurencji. niech tak dalej robią to będą mieć klientów na pewno 🙂 niech żyje PLAY !!!

• Anonimowy
      Gość

Ech, co za dziadostwo

• Anonimowy
      Gość

W czasach, gdy wszyscy obniżają ceny usług Orange oczywiście podwyższa. Są niesamowici, ale to nie mój problem bo korzystam z Tak-taka, ja mam te 1000 minut w sieci za 6 zł 😉

• Anonimowy
      Gość

Czyli jest możliwe przedłużenie konta na 30 dni wykorzystując dwa pakiety: PopGadane za 6 zł i 1000 minut na zawołanie za 10 zł . Wtedy razem mamy 16 zł koszt, i 30 dni ważność minut.

• Anonimowy
      Gość

luka, ale wcześniej za 12 zł można było rozmawiać bez limitów przez miesiąc. W TT ciągle 1000 minut kosztuje 6zł, dlatego dość zaskakująca jest podwyżka pakietu w Orange w momencie, w którym TT ma bardziej konkurencyjną oferte.

• Anonimowy
      Gość

Opłacalność spadła. Bardzo dziwne posunięcie,Orange jak i wyjaśnienia rzecznika. Po tej podwyżce PF zdecydowanie lepszy.

• EgeSzmege
      Członek
      Liczba postów: 76

PF nie rajcuje – mnie przynajmniej. Mała liczba użytkowników, w większości gimnazjaliści 🙂 nie mam tam znajomych.

Wobec tego podbicia ceny pakiet TT wypada naprawdę konkurencyjnie. Wolę moje 1000 minut za 6 zł w sieci, która ma użytkownikó na pęczki, niż stany darmowe w Play do raptem jednej osoby i drożejące z dnia na dzień pakiety gdzie indziej 🙂

• Anonimowy
      Gość

przestań pleść bzdury…

• Anonimowy
      Gość

zapamietajcie drogie centusie ze operator nie jest intytucja harytatywna i nie bedzie doplacal do swoich uslog on je sprzedaje i ma na nich zarazbiac !!!!!!

• Anonimowy
      Gość

haude Lubisz więcej płacić to płać, a centusie mają głowę na karku i wykorzystują okazje. 🙂

• Anonimowy
      Gość

Niezłe są "promocje" w POPie.

• Anonimowy
      Gość

Oni zawsze kłamali a potem odkręcali na swoje,

Pamietam jak była taka promocja że w POPie mialo być 5 zł do każdego doładowania promocja dożywotnia i co H**

dożywotnia bo zrobili karty za 5 zł doładowujące i jak by tak było do każdego doładowania naprawdę to by zbankrutowali

a pamietam jak obiecywali że ta promocja będzie juz zawsze

• Anonimowy
      Gość

Nic nie pozostało jak emiracja do innych sieci. Orengu jesteś beznadziejną siecią !!!!

• EgeSzmege
      Członek

No niby to nie ich wina 😉 nadajniki nie wyrabiają i tyle. W tym świetle promocja Ery wydaje się atrakcyjna – im nadajniki na pewno nie siądą, a pakiet wprowadzili podobny, zatem pewnie będzie tłumnie wykupiony, jak to w Orange było. Wieżyczki udźwigną ruch 😉

• Anonimowy
      Gość

Tłumaczenia, że nadajniki siadly są troche z palca wyssane. Po prostu pakiet 1000 minut w sieci jest wart więcej. W Tak Taku ciągle kosztuje 6 zł, ale Orange już wyczuło, że można z usługi wyciągnąć więcej.

• EgeSzmege
      Członek

No takie wycofywanie się z obietnic nie jest najlepsze z punktu widzenia wizerunkowego 🙂 Era mi niczym takim jeszcze nie zalazła za skórę. Nie sądzę jednak aby dzieje pakietu były takie same jak Orange.

• Anonimowy
      Gość

W TT z góry wiadomo w jakim okresie i na jakich warunkach wprowadzane sa promocje. bez uprzedzenia Tak Tak raczej tylko przedłuża promocje 😉 Do 15 czerwca pakiet 1000 minut będzie kosztował 6 zł. Dopiero potem możemy spodziewać się jakiś zmian.

• EgeSzmege
      Członek

Prędzej go po prostu wyprowadzą niż podrożeje. Jeśli kwestia z nadajnikami to prawda, to nie ma co się martwić chyba, bo infrastruktura Erowa powinna udźwignąć ruch.

• lukaaa1979
      Członek
      Liczba postów: 9
    • Jakson
      Członek
      Liczba postów: 5

Według mnie ten pakiet i tak jest bardzo atrakcyjny chociasz 10 to nie 6zł…:P 😎

• bruno
      Członek
      Liczba postów: 217

lee, w TT pakiet 1000 minut kosztuje 6 zł plus zawsze doładowania są z bonusem: 10% za doładowania online, ostatnio 100 minut do sieci i na stacjonarne, podwójne doładowanie co parę miesięcy, które pozwala obniżyć koszty o połowę. Raczej TT ostatnio daje czadu 😉

• EgeSzmege
      Członek

Cóż, przynajmniej chcą być szczerzy. Btw tytuł wygląda ładnie – cena minuty w pakiecie wzrosła z 0,6 gr do 1 gr wygląda lepiej niż pakiet zdrożał o 2/3 swojej podstawowej ceny 😀

• Anonimowy
      Gość

Jak dla ta podwyżka jest co najmniej dziwna i nieuzasadniona. Jeśli w Erze nie będzie problemów technicznych to oznaczać będzie, że Orange coś kombinuje. Zresztą dla mnie najważniejsze jest, że ten pakiet w Tak-taku kosztuje 6 zł, a nie 10 zł.

• Anonimowy
      Gość

Zypolek, zmienili cenę w momencie wprowadzenia 1000 minut do Tak Taka i zrobili to w ciągu paru godzin. Nie fair w stosunku do użytkowników.

• Anonimowy
      Gość

Tyde – póki nie problem nie dotyczy mojego Tak-taka to ani mnie to ziębi, ani grzeje. Oczywiście polityka Orange jest dziwna, ale to u nich norma. Pamiętam jak ponad rok temu, w kwietniu, kombinowali z wprowadzeniem 29 groszy do wszystkich. Wtedy to były niezłe jaja 😉

• EgeSzmege
      Członek

Orange jest, według ostatnio przeprowadzonej sondy, najmniej lubianą siecią. Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości dlaczego? 🙂 takimi akcjami na pewno sobie nie zbierają punktów.

• Anonimowy
      Gość

Pakiet 1000 minut oraz 1000 smów za 5 zł w Orange .
      Sms o treśći 1000 na numer 809 😛

• Anonimowy
      Gość

Mam problem. A mianowicie … kupiłem starter do orange… i czy ten pakiet działa tutaj ? A jeżeli dziala to jak uaktywnic orange opop

• markopolo
      Członek
      Liczba postów: 1

14 dni to mało powinno być na 30 dni trzeba to zmienić :lol

• Anonimowy
      Gość

mam pytanie a kiedy z tego pakietu mozna korzystac? przez cale dnie czy sa okreslone godziny czy cos? ;p

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

W Tak Taku jest podobny pakiet tyle, że za 9 zeta i można dzwonić na komórki i stacjonarne Ery.

• Anonimowy
      Gość

a ja patrzyłam ten pakiety i co wy tu sciemniacie jak na stacjinarne sie tego ustawic nnie da

• Anonimowy
      Gość

tu niby w ofercie pisze ze ten pakiet jest do ogange i na stacjonarne a na stacjonarne nie da sie dzwonic!!!! wie ktos czy jest jakis pakien np. w erze albo plusie na stacjonarne???

• Anonimowy
      Gość

Czy te Minuty sa nadal aktualne?? i do kiedy??
      9.12.2010r

Pozdrawiam??

• Anonimowy
      Gość

ta miunuty ale tylko na orange ,zawsze było i na stacjonarne.. od wczoraj sie raczej zmieniło bo na stacjonarne sie nie da dzwonic .. Orange powinna chyba poinformowac swoich klijetow o zmianie 😡 😡

• Anonimowy
      Gość

Ta właśnie zawsze było do orange i na stacjonarne ;/ A teraz nie da się ;/ beznadziejnie ..

• Anonimowy
      Gość

pozdrawiam wszystkich z mojego kopca 😛 :lol

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Za 10 zł i bez stacjonarnych, a konkurencja, czytajcie Era, dalej daje w pakiecie odjechanej promocji w tak-taku, minuty na stacjonarne Ery.

• Anonimowy
      Gość

orange zmienia sie na gorsze, 10 zł za 1000 minut tylko i to tylko na 2 tygodnie i tylko do orange ale lipa 🙁

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Igor – te zmiany wprowadzili w listopadzie, a cenę usługi z 6 na 10 zł podwyższyli bodaj jeszcze w kwietniu. Pakiet 1000 minut Tak-taka wychodzi znacznie korzystniej – jak już wspominałem minuty również na stacjonarne Ery i niższa cena.

• Anonimowy
      Gość

Cześć. 🙂 mam pytanie. jaki jest kod na 100 minut za 5 zł w orange? Ostatnio zamawiałam, a teraz nie mogę znaleźć. 🙁
      A bardzo mi na tym zależy

• Anonimowy
      Gość

ale lipa

• Anonimowy
      Gość
    • Anonimowy
      Gość

lipa 2000 min za 10zł to może być

• Anonimowy
      Gość

Rzeczywiście tak jest ! ietny ten Twój post BTS

• Anonimowy
      Gość

jak sie sprawdza ile minut jeszcze zostało?

• Anonimowy
      Gość

minusem jest to że tylko na dwa tygodnie. i to najbardziej boli ;x

• Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie ten pakiet jest bardzo dobry.
      Co więcej – za normalne rozmowy zapłaciłbym 5razy więcej niż za pakiet,także polecam !

• Anonimowy
      Gość

da sie przedłuzycz do miesiaca czasu wystarczy wykupic pakiet 30 minut za 6 zł

• Anonimowy
      Gość

/Super ze jest cos takiego a wy po
      prostu nie rozumiecie co to jest orange pop

• Anonimowy
      Gość

lipa a orange zarabia na naiwnych gwarancja zwrotu kasy była do tej pory 5 dni po stracie ważności konta to złodziejstwo!!!!! w ten sposób zarobili pare milionów złotych za darmo……..!!!!!! teraz chyba z 30 dni………szok łaske robią,,,,,

• Anonimowy
      Gość

Witam mam kod na darmowe minuty i sms do każdej sieci piszesz i dzwonisz ile chcesz i do kogo chcesz pakiet jest dla każdej sieci koszt pakietu 10 zł ważny na jeden miesiąc kod
      Otrzymujesz: 8.400 pereł za SMSa za jedyne 12,30 PLN!

Po prostu wyślij: BIG 9667323

na numer: 91059

Zwróć koniecznie uwagę na spację pomiędzy BIG i 9667323!

• Anonimowy
      Gość

hej mam problem właczylem pakiet 120 minuy co dziennie i nie wiem jak go wyłaczyc pomoze mi ktos porsze bo mi kase bierze

• Anonimowy
      Gość

to wkoncu te minuty są też na stacjonarne czy nie ??? ;/

• Anonimowy
      Gość

To jest totalne oszustwo. Pakiet 1000 minut miał być też na stacjonarne, a wcale nie jest. Nie dajcie się nabierać!!!

• Anonimowy
      Gość

dlaczego po otrzymaniu SMS z sieci po wykupieniu pakietu minut nie mogę dzwonić na nr stacjonarne, skoro wyraźnie jest napisane, że pakiet ważny w orange i na stacjonarne?? wystarczyło napisać, że na stacjonarne pobiera z konta a nie z pakietu… to wprowadzanie ludzi w błąd i robienie sieczki z mózgu… KŁAMCZUCHY!!!

• Anonimowy
      Gość

ja sie ciesze,sciagnelam pakiet minut i dostalam info,ze wazny 2 tygo.po 2 tyg dalej dzwonilam wiec sprawdzam,a tu sms ze wazny 2 msc;-) po 2 msc przepadl,sciagnelam nowy pakiet i znow ze wazny 2 tyg,po miesciacu dalej dzwonilam i z ciekawosci sprawdzilam a tu sms ze mam wazny do marca 😉 superrrrrrrrrrrr

Przeglądanie wątków odpowiedzi 76
Odpowiedz na: Odpowiedź #194097 w Pakiet 1000 minut w Orange POP teraz za 10 zł (Aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj