Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe P4 przeznaczy 500 mln zł na rozwój

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W 2009 roku P4, operator sieci Play, zamierza zainwestować co najmniej 500 mln zł w rozwój infrastruktury telekomunikacyjnej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139267

Z mobilnym netem mamy do czynienia wowczas gdy wychodzac z miasta z 3g zlape edge/gprs poza miastem.edge w play nie ma..jak bedzie nazwiemy ich net mobilnym.licze na to na1urodziny play on line w lipcu

• Anonimowy
      Gość

A ja tam nie narzekam.Za 50 zł. dostaje 4 giga transferu i to bez cyrografu. Która sieć da chociaż połowę tego.

• Anonimowy
      Gość

To jest bardzo pozytywna wiadomość . Rozwój Playa wymusza zmiany na rynku . Może nawet doprowadzić do upadku faktyczny oligopol wielkiej 3 . Dopiero wtedy dotowanie Playa nie poszłoby na marne .

• Anonimowy
      Gość

Widzisz Lucek mamy jednak czasem podobne zdanie. Trzeba cierpliwie czekać na efekty. Początki są zachęcające.

• Anonimowy
      Gość

A ja mam podobne zdanie jak Mirekb, mobilny net to nie jest, można go nazwać pol moblinym co najwyżej. Trochę za slabo by mnie zainteresować

• Anonimowy
      Gość

heheh w końcu zaczęli coś budować a nie żerować jak sępy na czyiś masztach i przekaźnikach. Niech zobaczą co to jest, użeranie się z ludźmi i niebotyczne koszta. Jeszcze tylko skasować im MTR i będzie spokój. Co do net-u macie racje. Z mobilnością to ma mało wspólnego.

• Anonimowy
      Gość

Zgadza się Play żeruje na MTR, nie mam mowy o wolnej konkurencji a co do ich mobilnego internetu? A gdzież to mobilny internet kupilem taki i co? Rozłącza mnie zo pare minut a co mi mówi Gość w słuchawce albo w salonie ?Że to tak musi byc na razie! no prosze fajne podejscie do klienta.A jacy są rozgarnieci ich sprzedawcy w ich salonach firmowych nie daj Boże takich doradców biznesowych ci goście nie znaja podstaw telekomunikacji.

Powiem tak życze im szybkiego upadku a wich miejsce innego bardziej sollidnego operatora.

• Anonimowy
      Gość

szczerze to co ty morzesz wiedzieć

,jak niewiesz to poczytaj instrukcje obsługi…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #170480 w P4 przeznaczy 500 mln zł na rozwój
Twoje informacje:

Anuluj