Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Orange Vegas dostępny w Orange Polska

Przeglądanie wątków odpowiedzi 30
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Do sprzedaży w pomarańczowej sieci w Polsce wszedł model Orange Vegas. Telefon posiada dotykowy wyświetlacz QVGA i radio FM. Orange Vegas dostępny jest za 99 zł w Zetafon Orange GO oraz od 1 zł w Orange Abonament i Orange MIX.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139059

Bateria 670mAh – to chyba jakieś żarty!!!

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

A producentem jest huawei? czy gorzej?

• Anonimowy
      Gość

nie wiem co wy chcecie od tej zabawki, za taką cenę to dobre urządzenie, aparat, radio, mp3, dyktafon. Jakiej by jakości nie było to się opłaca.

• Anonimowy
      Gość

To jest ZTE, model XE760 bodajże…nie wiem czy jest sens zakupu takiego chińskiego wynalazku, gdy lepsze telefony uznanych producentów też są za 1 pln anwet w niskich abonamentach

• Anonimowy
      Gość

wygląda ładnie, ale wyposażenie nader skromne

• Anonimowy
      Gość

do zetafona pasuje jak ulał, nie drogi, jakieś tam funkcje ma. Najważniejsze że może być na kartę (a to już duża korzyść, chociażby z promocyjnych dołądowań – 2×2, czy MNS)

• Anonimowy
      Gość

kocham ten fonik..ma dobra wibre;]

• Anonimowy
      Gość

Ale kaszana z tym fonem, nawet UMTS-u nie ma a podobno to telefon z funkcją video stream, złom i tyle, nie ma podlotu do mojego Samsunga I600 którzy trzyma ok 1.5 tygodnia od ostatniego ładowania

• Anonimowy
      Gość

może nie jest super,ale za taką cenę telefon z dotykowym ekranem to i tak nieźle 🙂

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem jest całkiem ok. Przystępny także ma wygląd. W obsłudze też nie można się zgubić

• Anonimowy
      Gość

ten telefon nie ma javy 😮

• Anonimowy
      Gość

Żal mi cie JUZIO ten telefon jest ok .

Mi wytrzymał mi 2 tyg prawie bez 2 dni ;//

Jak swojego nie uzywasz to masz problemy… ;//

• Anonimowy
      Gość

ej mam małe pytanko, czy można do tego telefonu wgrać mapę z gps(czy będzie chodzić bez javy)? i czy wogule można coś do niego wgrać i jaki ma system operacyjny(symbian czy windows). proszę o szybką odpowiedz.

• Anonimowy
      Gość

Mam telefon od 2 dni i jest ok. Jak za taka kase to jest

świetny!! Aparat też jest ok fajne gry i wgl. Bateria baardzo

wytrzymała !! Można do niego wgrywać co sie chce. Pamieć

rewelacyjna nie jest ale jest spoko. Ten kto krytykuje ten

telefon jest idiotą !!!!

• Anonimowy
      Gość

ja zamierzam go kupić, ale można go tylko zamówić przez internet, bo w salonie nie można. i mam takie pytanie czy jest on kobiecy, czy taki męski? jaka jest jego obsługa i menu?

• Anonimowy
      Gość

Telefonik super… Muzyka idzie w nim naprawde zadawalająco… Bo ma stereo o ktorym chyba nie napisali 🙂 Mam go juz pol roku, ojciec przywiozł mi z Angli, zdazylem go juz rozebrac i poszperac w nim… ma on dwa glosniki wewnatrz co daje szokującą głośnośc i czystosc muzyki, zero szumów ani trzasków 🙂 Bateryjka choć tak malutka wytrzymuje bardzo długo. Czy jest meski czy damski ? Hmmmm raczej uniwersalny 🙂

• Anonimowy
      Gość

jaką kartę pamięci najlepiej kupić ? wiem,że mikro sd 1lub 2GB – czy może być większa? , a jakiej firmy najlepiej?

• Anonimowy
      Gość

hej.. mam porblem z ustawieniem dzwonka w tym telefonie.. pomoze mi ktos ;P

• Anonimowy
      Gość

telefon jest super,mam go już przez pół roku u nie narzekam , nie zamieniła bym go na żaden inny …

jest świetny aparat 1.3 ale zdjęcia i tak nie kiedy wychodzą fajne , POLECAM , POLECAM , POLECAM i jeszcze raz polecam 😉

• Anonimowy
      Gość

a ustawić dzwonek to banał ;D

• Anonimowy
      Gość

słuchajcie , nie wiecie może jak moge usunąc z ekranu głownego ten skrót do wprowadzania numeru ? czy wogóle sie da ?? :>

• Anonimowy
      Gość

Witajcie!Chciałabym sobie kupić vegasa ale niewiem czy jest dobry Czy ktoś by mógł mi o nim opowiedzieć i czy jest podobny to Corbi

• Anonimowy
      Gość

ile trzyma bateria w nim? ; )

• Anonimowy
      Gość

mam problem z vegasem, nie wiem czemu ale podczas pisania smsów klawisza [g,h,i] nie moge prawie wcisnac, chyba, ze baaaardzo z lewej strony i nie zawsze, a jak naciskam to wyskakuje mi tak jakbym naciskala [j,k,l] i nie wiem czy to wina tel czy cos…. 🙁

• Anonimowy
      Gość

wie ktoś jak ustawia się w nim dzwonki 🙂

• Anonimowy
      Gość

[quote]wie ktoś jak ustawia się w nim dzwonki 🙂 [/quote] chcialbym szybka odp

• Anonimowy
      Gość

Słuchajcie powiedzcie mi jak tu się ustawia dzwonek do danego kontaktu,bo ja próbuje i nie moge ustawić.Prosze odpiszcie szybko!!

• Anonimowy
      Gość

dzwonek sie ustawia tak : wchodzisz w profile ( ustawienia) i np naćiskasz ogólny i jest na dole dostosuj wćiskasz na dostoosuj i masz tam powiadomienie o połączeniu … i wćiskasz na to imasz tam ustawienie dziewku , naciskasz edytuj i np karta pamieci i zalezy w jakim folderze masz to sobie ustawiasz. ; D 😀

• Anonimowy
      Gość

powie mi ktos moze dlaczego zrobil sie bialy wyswietlacz i nic nie widac

• Anonimowy
      Gość

ej jakby coś ten telefon odtwarza filmy avi przynajmniej mój

Przeglądanie wątków odpowiedzi 30
Odpowiedz na: Odpowiedź #179709 w Orange Vegas dostępny w Orange Polska
Twoje informacje:

Anuluj