Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange One zastąpi Orange Go?
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość6 września 2010 o 11:46Liczba postów: 138401blom: chyba tutaj lekko niedoceniasz orange. przeciez oni dawno juz wzmocnili swoja oferte prepaid w odpowiedzi na fresha. teraz widocznie szykuja cos nowego. a dodatkowe pakiety maja szczegolna wartosc w przypadku orange, bo tam do wyboru jest sporo uslug dodatkowych. nawet sama nokia mail. choc to akurat malo pakietowe jest. 🙂
-
Według mnie Orange dodając kolejna ofertę przesadza. Sam sobie zrobi konkurencję, a do tego zagmatwa oferte. Lepiej udoskonali, a właściwie uprościć, to co jest obecnie. Tych wszystkich promocji już trudno śledzić użytkownikowi obeznanemu w temacie, a co ma mówić zwykły uzytkownik telefonu na karte?, który nie sledzi internetowych dyskusji?
-
Tylko umiecie narzekać 🙂 skoro wszystkim pasuje play czy coś tam innego to się przenieście i z głowy – proste? wieczne biadolenie i tyle – mi tam pasuje orange abonament i nie interesuje mnie za bardzo czy w innej sieci może bym miał 3min więcej ,albo 5MB transferu . Iomega a co niby tu można jeszcze uprościć w Orange go? weź chociażby plusa – kilka taryf -50 różnych pakietów , dodatków itd . Najprostszą ofertę ma mBank – 0,19gr /min do wszystkich -jak ktoś chce prosto to może się przenieść :))
-
-
AutorWpisy