Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange o darmowym przenoszeniu numerów z Playa też odchodzą

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 6 lipca br. klienci nie będą już płacić za przeniesienie numeru telefonu komórkowego do innej sieci. Jak napisał na swoim blogu rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński dla abonentów jest dobra informacja.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138784

A jeśli mam nr w orange w zetafonie i mam jeszcze 2 lata umowy to moge przenieść swój nr do play mixa przenosząc umowe do play ?

• Anonimowy
      Gość

Też już przenoszą z Play do orange ? no to dobrze ze już TEŻ przenoszą bo z poręczy do Play też już ale dawno dawno ;]

• Giee
      Członek
      Liczba postów: 1

do kozaknst – raczej tak nie da rady. za przeniesienie nie zapłacisz nic, ale kare na pewno. ewentualnie dopiero za 2 lata

• Anonimowy
      Gość

kozak: nie mozesz, nawet na abonament nie mozesz przejsc, a co dopiero mnp. musisz placic zdrapki 50zl na 3mc i czekac. chyba ze masz 600zl kary

• Anonimowy
      Gość

Dajcie se spokój z oranżadą – ich system bilingowy to jakies jaja (nowa matematyka 😉 ) a ceny też mijają się z rzeczywistością. Żona miała przez 2 lata numer w orange i przeniosła go do Play’a i jest zadowolona – w orange na 10 połączeń około 4-6 było albo rozłączanych (nie wiadomo czemu) albo w ogóle nie szło się połączyć. Nie dalej jak wczoraj wyskoczyli z hasłem na stronie "Twoje punkty profit mogą wyświetlać się niepoprawnie – pracujemy nad rozwiązaniem problemu". Myślałem, że walne :)))

• Anonimowy
      Gość

@Morpheus, info o proficie jest co najmniej od miesiąca, ale punkty sie naliczają poprawnie. Mnie w O. nic nie przerywa, ale i tak pewnie się przeniosę 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #176578 w Orange o darmowym przenoszeniu numerów z Playa też odchodzą
Twoje informacje:

Anuluj