Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Orange kupuje stare telefony
-
AutorWpisy
-
-
Orange proponuje bezpieczne dla środowiska rozwiązanie problemu zużytych telefonów komórkowych. W wybranych salonach operatora rozpoczyna się właśnie pilotażowy skup starych, używanych aparatów niezależnie od marki czy sieci, z której pochodzą. Za działającą komórkę można dostać co najmniej 50 złotych.
-
Anonimowy
Gość4 grudnia 2009 o 12:19Liczba postów: 138208 -
Anonimowy
Gość4 grudnia 2009 o 14:16Liczba postów: 138208 -
może ktoś się skusi z tymi cenami 😉
natomiast uważam, że warto rozważyć akcję skupowania naprawdę starych telefonów (np wspomniany siemens s6) za parę złotych. albo może połączyć to ze zniżką na nowy telefon przy zkupie kolejnej aktywacji? hmmm… trochę dziwne że nikt na to jeszcze nie wpadł, lub efekt marketingowy byłby zbyt słaby do poniesionych nakładów.
-
Anonimowy
Gość8 grudnia 2009 o 00:02Liczba postów: 138208 -
Anonimowy
Gość21 grudnia 2009 o 15:17Liczba postów: 138208HAHAHA orange hahahaha
najlepeij pasuje nagłówek:
orange kup jako nowy sprzedaj jako stary 😀
ej no przesada w pełni sprawny telefon za tak śmieszną cenę i jeszcze muszę jeździć na drugą stronę miasta, tylko po to żeby mój "stary telefon" z powrotem trafił do ich salonu..
to już wole nie ruszać z domu moich czterech liter i na starytelefon.pl sprzedać mój stary telefon… tam chociaż kupują te popsute, bo co te w pełni sprawne bardziej psują środowisko :p
-
Anonimowy
Gość3 lutego 2010 o 01:25Liczba postów: 138208Wiedziałem że w ty jest jakis wałek, a już poł sklepu z telefonami przekopałem, zbierając cała torbe i chciałem jechac do chorzowa, ale ddobrze że trafiłem cennik. Nie ma co pisac, jak orange już coś wymysli to niech mnie….
Ja też bardzo chętnie kupie teleofny w cenach 100% wyzszych niż orange!
Jeżli macie propoozycje zapraszam: 796 813 217 Gg: 556176 lub mailowo: barteez@o2.pl
Zapraszam!
-
Anonimowy
Gość3 lutego 2010 o 01:29Liczba postów: 138208Jedno wielkie osmieszenie!
Co wy myślicie że ludzie są naiwni.
Myslicie że ktos wam odda IPHONA sprawnego, nie istotne że 2 gb, i kupi sobie u was nokie 2680 Slide, bo mocno ja promujecie za złotke. By was zczyściło, a jak chcecie dbać o srodowosko, to wezcie ode mnie 100 telefonów ale takich co naprawde skaża niebawem srodowsko bo zamierzam wkoncu zrobić pożadek w sklepie.
Niby Europa, a wasz standard tej akcji zszedł poniżej poziomy najgorszego tępego afrykanina który jeszcze nie wieie co to komórka. NIe pozdrawiam firmy Orange.
-
-
AutorWpisy