Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Orange proponuje bezpieczne dla środowiska rozwiązanie problemu zużytych telefonów komórkowych. W wybranych salonach operatora rozpoczyna się właśnie pilotażowy skup starych, używanych aparatów niezależnie od marki czy sieci, z której pochodzą. Za działającą komórkę można dostać co najmniej 50 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138208

Dobrze, że jest taka możliwość, z tego co gadam ze znajomymi, to każdy ma jakąś słuchawkę, która leży nieużywana…

• Anonimowy
      Gość

Całkiem dobra inicjatywa, godna polecenia. Trochę jednak ceny komórek odbiegają od tych, które można dostać np. na Allegro.

• Anonimowy
      Gość

We Wrocławiu przy ul. Piłsudskiego 13 nie ma salonu Orange od kilku miesięcy, przeniesiono go na ul. Świdnicką do Renomy.

• Anonimowy
      Gość

Juz jest taka strona , to jawne naciagactwo , skoro to jest utylizacja to na co komu sprawny telefon ?

• Anonimowy
      Gość

Pomysł godny podziwu. Zadziwiający jest również cennik telefonów 🙂

Oczywiście akcja przeprowadzana w trosce o środowisko. Śmieszni są 🙂 🙂 🙂

Pierwszy pobiegnę i oddam swoje wszystkie telefony, niech zarobią dbając o środowisko.

• Anonimowy
      Gość

szał, już biegnę oddać swój telefon 😛 sam chetnie kupie jakiś za 50, 60 czy 70 zł

• Anonimowy
      Gość

Pomysł dobry gorzej wykonanie. Orange da mi 70 zł za Nokie E51 – tak bardzo śmieszne. Ja bardzo chętnie oddam za 50 zł telefony które leżą u mnie w domu takie jak stary Panasonic, Siemensa S6, Nokia 3100. Szkoda, że w trosce o środowisko takich nie skupują.

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Pewnie chcą mieć zastępcze telefony 🙂

• Anonimowy
      Gość

moim zdaniem akcja jest całkiem ok, fakt, nie każdemu muszą odpowiadać ceny tych słuchawek, ale z drugiej strony trochę się im nie dziwie, trudno, żęby dopłacali do tych słuchawek.

• Anonimowy
      Gość

Sammy –> Ok tylko jeżeli robimy akcje w celu dbania o środowisko to zbierajmy telefony wszystkie a nie tylko w miarę nowe.

• spiro
      Uczestnik
      Liczba postów: 155

może ktoś się skusi z tymi cenami 😉

natomiast uważam, że warto rozważyć akcję skupowania naprawdę starych telefonów (np wspomniany siemens s6) za parę złotych. albo może połączyć to ze zniżką na nowy telefon przy zkupie kolejnej aktywacji? hmmm… trochę dziwne że nikt na to jeszcze nie wpadł, lub efekt marketingowy byłby zbyt słaby do poniesionych nakładów.

• Anonimowy
      Gość

Jak coś to ja tez chętnie kupię touch pro 2 za 500

• Anonimowy
      Gość

Witam wszystkich, mało kto wie, że każdy w miarę młody model może dostać nowe życie 🙂 i dużo osób nieświadomie kupuje telefony powiedzmy "nowy". Soft można zmienić, obudowę nową założyć itd. 🙂 Może to właśnie takie dbanie o środowisko, ale własnego portfela 😀

• Anonimowy
      Gość

Za te ceny sam bym kupił takie telefony jak w cenniku Orange! To istotnie jakieś naciągactwo! Coś mi tu źle pachnie. Orange od jakiegoś czasu szuka jeleni.

• Anonimowy
      Gość

HAHAHA orange hahahaha

najlepeij pasuje nagłówek:

orange kup jako nowy sprzedaj jako stary 😀

ej no przesada w pełni sprawny telefon za tak śmieszną cenę i jeszcze muszę jeździć na drugą stronę miasta, tylko po to żeby mój "stary telefon" z powrotem trafił do ich salonu..

to już wole nie ruszać z domu moich czterech liter i na starytelefon.pl sprzedać mój stary telefon… tam chociaż kupują te popsute, bo co te w pełni sprawne bardziej psują środowisko :p

• Anonimowy
      Gość

Najpierw musieliby kupić od siebie te antyki, które oferują klientom za niebotyczne kwoty!.

• Anonimowy
      Gość

Wiedziałem że w ty jest jakis wałek, a już poł sklepu z telefonami przekopałem, zbierając cała torbe i chciałem jechac do chorzowa, ale ddobrze że trafiłem cennik. Nie ma co pisac, jak orange już coś wymysli to niech mnie….

Ja też bardzo chętnie kupie teleofny w cenach 100% wyzszych niż orange!

Jeżli macie propoozycje zapraszam: 796 813 217 Gg: 556176 lub mailowo: barteez@o2.pl

Zapraszam!

• Anonimowy
      Gość

Jedno wielkie osmieszenie!

Co wy myślicie że ludzie są naiwni.

Myslicie że ktos wam odda IPHONA sprawnego, nie istotne że 2 gb, i kupi sobie u was nokie 2680 Slide, bo mocno ja promujecie za złotke. By was zczyściło, a jak chcecie dbać o srodowosko, to wezcie ode mnie 100 telefonów ale takich co naprawde skaża niebawem srodowsko bo zamierzam wkoncu zrobić pożadek w sklepie.

Niby Europa, a wasz standard tej akcji zszedł poniżej poziomy najgorszego tępego afrykanina który jeszcze nie wieie co to komórka. NIe pozdrawiam firmy Orange.

• Anonimowy
      Gość

Hm, a starszych (np. taką nokię 3330, albo może i starszą),

to nie biorą? Jest napisanie KAŻDY telefon… :/

• Anonimowy
      Gość

yy aone ***** muszą działaś i byc kompletne? bo ja mam nokie n70 na zbyciu jest rozjebany wyświetlacz i brakuje tylnej klapki oraz baterii.

• Anonimowy
      Gość

A nie orientujecie się czasem czy za nokię N95 8GB w komisie dostanę więcej? W orange daja za nią 220 złotych.Stan dobry z pudełkiem itp.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
Odpowiedz na: Odpowiedź #186103 w Orange kupuje stare telefony
Twoje informacje:

Anuluj