Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange chce utrzymać pozycję lidera komórek

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Naszym celem jest bycie liderem na rynku komórkowym w 2011 roku. Musimy poczekać na oferty jesienne i świąteczne operatorów
      komórkowych, gdyż to one zdecydują, jak Orange ostatecznie wypadnie na koniec tego roku – powiedział PAP Maciej Witucki, prezes spółki.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138398

Ambitne plany, ale przyznać trzeba, że Orange jest w ostatnim czasie dość aktywne, oprócz spraw typowo ofertowych angażuje się w inne akcje (typu loteria bmw, people projects), więc chyba jest szansa, żeby utrzymali pozycję lidera…

• Anonimowy
      Gość

To proste… muszą się dobrze starać. Najlepiej niech połączą wszystkie swoje oferty pre-paid i stworzą jedną ofertę to wtedy będą nr 1 i to bardzo długo. Panowie szefowie z Orange naprawdę weźcie to pod uwagę…

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Polkomtel funkcjonuje tak kiepsko, że wyprzedzenie go chyba nie będzie problemem dla Orange, podejrzewam, że również Era się zbliży do nich. Z tego co wiem Polkomtel wycofał pakiet 1500 w sieci, a pozostali operatorzy dalej takie pakiety posiadają. Spodziewam się kolejnego odpływu klientów….

• Anonimowy
      Gość

Ambitne plany zawsze są. Ale Orange będzie musiało bardzo konkurować z Play na rynku pre-paid, no i z Erą na rynku biznesowym. Pytanie tylko czy Orange nadal będzie chciało się pchać do przodu, a nie odcinać kupony od dużej liczby klientów jak to robi Plus.

• Anonimowy
      Gość

@zypolek też mi się tak wydaje i też jestem tego samego zdania. Kto wie czy Era się nie zbliży do Plusa albo go w końcu nie prześcignie a Plus ma się coraz gorzej. Oferty słabe mają.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #231712 w Orange chce utrzymać pozycję lidera komórek
Twoje informacje:

Anuluj