Start Forum Sprzęt Samsung Omnia HD (video test)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W internecie pojawił się jeden z pierwszych długich testów video koreańskiego – Samsung Omnia HD. Test został przeprowadzony przez włoski magazyn cellularemagazine, podczas Mobile World Congress w Barcelonie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

OD KILKU TYGONI WIEMY ŻE TO NIE BĘDZIE OMNIA HD A i8910 HD WIĘC PO CO WPROWADZACIE CZYTELENIKÓW W BŁĄD!!!

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Doniesienia mediów, że nazwa telefonu Samsung Omnia HD zostanie zmieniona na indeks i8910 HD okazały się nie do końca zgodne z prawdą. Piszemy o tym w informacji o tescie Omnia HD. Trudno mam azrzucać wprowadzanie w błąd jeżeli nawet w Samsungu nie bardzo wiedzą na jakich rynkach jaka nazwa telefonu będzie obowiazywać.

• Anonimowy
      Gość

No widać każdy informuje inaczej… ale z tego co czytałem u nas ma być i8910 nie omnia.

• Anonimowy
      Gość

Może być różnie, Samsung informował, że nazwa tego urządzenia będzie różna w różnych krajach. Może się nazywać "Omnia HD", "i8910 HD" lub po prostu "i8910".

Ciekawe ile u nas w sklepach będzie kosztował, u nich 500 lub 599 euro… a u nas jak zwykle wszystko później i drożej?!

Na prawdę, jestem ciekawy tego telefonu, ceny i premiery 🙂

• Anonimowy
      Gość

na allegro już jest za 2500 tysia standaedowa cena na początek

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #172883 w Omnia HD (video test)
Twoje informacje:

Anuluj