Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Oferta Możesz Więcej dla wybranych w Tak Tak i Tak Tak Fon

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Klienci objęci ofertą, mają możliwość otrzymania doładowania promocyjnego (od 5 do 30 zł brutto), jeżeli w okresie od 6.05.2010 do 20.05.2010 wykorzystają na połączenia, SMS-y, MMS-y, pakietową transmisję danych, zakup pakietów, określoną kwotę brutto. Doładują konto kwotą minimum 25 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139207

Już raz mieli podobną promocję, pewnie im sie udała skoro powtarzają. Zawsze można za darmo trochę środków dostac, a 2 tygodnie na wydanie pewnej sumy z konta przy normalnym korzystaniu z telefonu to nie problem 🙂

• Anonimowy
      Gość

W ubieglym roku bylo tzw.podwojne doladowanie najpierw nalezalo wydac 25zl z konta na rozmowy lub zakup pakietow minut,a nastepnie zasilic konto za minimum 25zl i ta kwota byla podwajana.Podobna promocja do tamtej, widac Era chce powalczyc o dotychczasowych klientow jak i przyszlych zdobyc- brawo.Ostatnio duzo jest ciekawych promocji w taktaku.

• bruno
      Członek
      Liczba postów: 217

Podobne warunki trzeba było spełnić w podwójnym doładowaniu w grudniu 2009 i grudniu 2008. Ostatnio wiele pozytywnych zmian w TT. Czekam na sms’a, zobaczymy jakie warunki mi postawią 😉

• Anonimowy
      Gość

Hmm… ciekawa promocja. Ciekawe jestem od czego uzależniona jest wielkość bonusu. Ja jestem już w TT dosyć długo więc liczę na maksymalny wymiar bonusu. Z promocyjnego doładowania na pewno skorzystam 😉

• EgeSzmege
      Członek
      Liczba postów: 76

No no 😀 ktoś już dostał sms’a? Ja zawsze je kasowałam od razu muszę przyznać 😛 Dobrze, że to wyczytałam, teraz będę uważna bo szkoda by było przegapić. 🙂 Co tu mówić, jak zwykle TT dba o klientów. Jeszcze pakiet 1000 minut nie ostygł dobrze, a już wchodzą kolejne bonusy.

• Anonimowy
      Gość

Zawsze to jakiś bonus. A te 30zł dostać niezła sprawa. To jedno doładowanie gratis. I faktycznie 2tyg na wydanie kasy to nie jest jakiś problem.

• EgeSzmege
      Członek

Dość skomplikowana sprawa w zasadzie jak się newsa pierwszy raz czyta, ale tak na dobrą sprawę dopiero po odebraniu smsa człowiek musi podjąć jakiekolwiek zainteersowanie ofertą 🙂 W smsie jest pewnie z resztą napisane kiedy trzeba zrobić doładowanie żeby się załapać na kasę.

• Anonimowy
      Gość

Jezeli ktos dostanie takiego smsa od ery, to prosze o opinie jakie warunki musi spelnic, aby dostac ten bonus,dziekuje.

• bruno
      Członek

Na moje oko, wielkość bonusu będzie uzależniona od kwoty doładowania 😉 Zobaczymy czy sms przyjdzie. Jak zawsze- ładujcie przez doladowania.era.pl- standardowo wleci 10% kwoty doładowania.

• EgeSzmege
      Członek

Też mi się tak wydaje. No i na pewno jest wszystko uzależnione od historii konta – dołądowań jakie robił i stażu w sieci. Co myślicie?

• Anonimowy
      Gość

Żeby zejść ze stanem konta można wykupić pakiety. Całkiem ciekawa promocja, zawsze jakaś kasa moze wpaść na konto

• Anonimowy
      Gość

We wskazywanych przez was promocjach zasady były nieco inne – przecież kwota otrzymanego bonusu zależała od nas samych, tym razem to Era będzie decydować. Ciekaw jestem jakie będą zasady tych decyzji.

• Anonimowy
      Gość

W sumie opcja nie jest zła. Dodatkowa kasa, a wymagania dosyć małe aby ją otrzymać. Generalnie promocja niezła. Zawsze jest to dodatkowy bonus.

• Anonimowy
      Gość

Pytanie-czy ta promocja jest prawdziwa? Na stronie Ery zadnej informacji nie ma o tej promocji.Bardzo prosze jezeli ktos dostanie smsa z zaproszeniem do skorzystania z tego bonusu,aby podzielil sie ta wiadomoscia-dziekuje.

• Anonimowy
      Gość

Pytanie-czy ta promocja jest prawdziwa? Na stronie Ery zadnej informacji nie ma o tej promocji.Bardzo prosze jezeli ktos dostanie smsa z zaproszeniem do skorzystania z tego bonusu,aby podzielil sie ta wiadomoscia-dziekuje.

• Anonimowy
      Gość

Czy ktoś dostał już smsa z informacją? Jakie bonusy? Czekam cierpliwie na smska, ale póki co go nie mam. Promocja trwa jeszcze długo, tak więc ciśnienia nie ma. Liczę na duży bonus od Tak-tak :d

• Anonimowy
      Gość

Dokladnie o 16.32 dostalem na drugi numer identycznego smsa, zapytam jutro w salonie ery bo mam umowe w taktakfonie do 10wrzesnia a polaczenia wychodzace mam do 1wrzesnia,takze brakuje mi 9dni do konca umowy prawdopodobnie bede musial zasilic jeszcze konto za 25zl.Poniewaz tydzien temu dostalem z sieci smsa-wymien juz teraz telefon na nowy i nie czekaj do konca umowy- jezeli bedzie taka mozliwosc to wole nowy aparat,a jak nie to musze jeszcze zasilic konto za 25zl i skorzystam z tej promocji 5zl.

• bruno
      Członek

Dostałem info: Otrzymasz 25zł ekstra, jeśli w dn. 6-20.05.2010 wydasz minimum 20zł na rozmowy, smsy, mmsy i internet, a w dn. 21-31.05.2010 zasilisz raz konto za min 25 zł. Kupię kolejny pakiet 1000 minut, pakiet sms/mms w Hot i zadzwonie kilka razy poza sieć i tyle.

• bruno
      Członek

[quote]Dokladnie o 16.32 dostalem na drugi numer identycz.Poniewaz tydzien temu dostalem z sieci smsa-wymien juz teraz telefon na nowy i nie czekaj do konca umowy- jezeli bedzie taka mozliwosc to wole nowy aparat,a jak nie to musze jeszcze zasilic konto za 25zl i skorzystam z tej promocji 5zl. [/quote]

Na wydanie kasy masz czas do 20tego. Skoro możesz już teraz wymienić telefon w TTFonie, to korzystaj. Numer będziesz mieć ten sam, telefon nowy. Tylko może lepiej, żeby ci włączyli Nowy TTFon?

• EgeSzmege
      Członek

Całkiem korzystna propozycja. Ciekawa jestem czy ktoś dostał inne, ale chyba raczej nie.
      Dość szybko wychodzą z nowymi promocjami po wprowadzeniu pakietu 1000 minut za 6 zł.

• bruno
      Członek

@lukasz, to już nie można zamówić TtFona z taryfą Happy? Jest tylko taryfa NTTFon? Telefony wprowadzili naprawdę niezłe i w niezłych cenach. W NTTF są chyba tylko 2 pakiety po 45 minut, ale też możesz włączyć usługę bonus- będzie ci naliczać minuty na wychodzące za minuty przychodzące.

• EgeSzmege
      Członek

Wydaje mi się, ze wycofują powoli taryfę Happy, więc nie dziwi mnie to, ze raczej nie jest już dostępna dla nowych abonentów.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
Odpowiedz na: Odpowiedź #230866 w Oferta Możesz Więcej dla wybranych w Tak Tak i Tak Tak Fon
Twoje informacje:

Anuluj