Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Oferta Możesz Więcej dla wybranych w Tak Tak i Tak Tak Fon
-
AutorWpisy
-
-
Klienci objęci ofertą, mają możliwość otrzymania doładowania promocyjnego (od 5 do 30 zł brutto), jeżeli w okresie od 6.05.2010 do 20.05.2010 wykorzystają na połączenia, SMS-y, MMS-y, pakietową transmisję danych, zakup pakietów, określoną kwotę brutto. Doładują konto kwotą minimum 25 zł.
-
Anonimowy
Gość6 maja 2010 o 12:54Liczba postów: 139207W ubieglym roku bylo tzw.podwojne doladowanie najpierw nalezalo wydac 25zl z konta na rozmowy lub zakup pakietow minut,a nastepnie zasilic konto za minimum 25zl i ta kwota byla podwajana.Podobna promocja do tamtej, widac Era chce powalczyc o dotychczasowych klientow jak i przyszlych zdobyc- brawo.Ostatnio duzo jest ciekawych promocji w taktaku.
-
-
-
Anonimowy
Gość10 maja 2010 o 14:58Liczba postów: 139207Dokladnie o 16.32 dostalem na drugi numer identycznego smsa, zapytam jutro w salonie ery bo mam umowe w taktakfonie do 10wrzesnia a polaczenia wychodzace mam do 1wrzesnia,takze brakuje mi 9dni do konca umowy prawdopodobnie bede musial zasilic jeszcze konto za 25zl.Poniewaz tydzien temu dostalem z sieci smsa-wymien juz teraz telefon na nowy i nie czekaj do konca umowy- jezeli bedzie taka mozliwosc to wole nowy aparat,a jak nie to musze jeszcze zasilic konto za 25zl i skorzystam z tej promocji 5zl.
-
-
[quote]Dokladnie o 16.32 dostalem na drugi numer identycz.Poniewaz tydzien temu dostalem z sieci smsa-wymien juz teraz telefon na nowy i nie czekaj do konca umowy- jezeli bedzie taka mozliwosc to wole nowy aparat,a jak nie to musze jeszcze zasilic konto za 25zl i skorzystam z tej promocji 5zl. [/quote]
Na wydanie kasy masz czas do 20tego. Skoro możesz już teraz wymienić telefon w TTFonie, to korzystaj. Numer będziesz mieć ten sam, telefon nowy. Tylko może lepiej, żeby ci włączyli Nowy TTFon?
-
@lukasz, to już nie można zamówić TtFona z taryfą Happy? Jest tylko taryfa NTTFon? Telefony wprowadzili naprawdę niezłe i w niezłych cenach. W NTTF są chyba tylko 2 pakiety po 45 minut, ale też możesz włączyć usługę bonus- będzie ci naliczać minuty na wychodzące za minuty przychodzące.
-
-
AutorWpisy