Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Odświeżona wizualizacja salonów Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Agencja Walk The Line przygotowała dla Grupy TP projekty odświeżonego wystroju w salonach Orange oraz salonach sprzedaży TP. Odświeżony sposób prezentacji usług Grupy TP, polega przede wszystkim na czytelnym podziale na strefy: „dla firm”, „dla Ciebie” oraz „internet + TV” – powiedział dla Telix.pl rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138370

Zapowiada sie ok

• Anonimowy
      Gość

Ale z ich ofertami nie zapowiada się ok. Dziś podwyżki pakietu 1000minut zobaczymy co jutro…

• Tigertygrys
      Uczestnik
      Liczba postów: 791

Nie rozumiem czemu wszyscy zawsze narzekają …Płacze jeden z drugim , że pakiet kosztuje 10zł , a wieczorem z kolegami wypije piwa za 100zł i nie ma zmartwień wtedy:) Przecież jest kilku operatorów – wolny rynek -działa przeniesienie numeru- więc w czym problem? każdy wybiera co lubi i co mu odpowiada. Nudne się robią komentarze narzekające na Orange jak również osób które prawie osiągają orgazm pisząc o tym , że są w Play i mają więcej :)Jak kogoś nie stać na pakiet za 5 czy 10zł to o czym My mówimy? Najlepiej każdy telefon za darmo – połączenia za darmo i do tego brak umowy plus jakiś laptop by się przydał .

• Anonimowy
      Gość

@ Tigertygrys – ty chyba nic nie rozumiesz… Ludziom chodzi o to, ze Orange zabiera (czytaj nie daje ciekawych promocji lub/i tez podwyzsza ceny) klientom a daje sobie na niepotrzebna zmiane wygladu np salonu… Ja przechodzac kolo POSow Orange zawsze wiedzialem co gdzie jest bo wystarczylo uzyc oczu! Zamiast "malowac trawe na zielono" powinni "dobry nawoz" sprezentowac…

• Anonimowy
      Gość

Hmm albo ja nie doczytałem czegoś – albo nie do końca rozumiem 🙂 Orange przygotował bardzo fajną ofertę z taryfami Delfin, Pantera i Pelikan – uwierzcie mi że zwykle krytykuję tą sieć – ale to co widziałem w cenniku i regulaminie niczym nie odstaje od konkurencji – a wręcz przeciwnie momentami ją przebija! Obecnie mam Playa i też nie jest super różowo – jakość rozmów bywa beznadziejna momentami ale za to jest tanio! Uważam że Orange ma aż za dużo kasy i stać go na takie zabawy z "kolorowaniem" swoich salonów. Uważam że i tak nie jest źle – kiedyś minuta rozmowy kosztowała 1,8 zł 🙂 telefony potrafiły TYLKO dzwonić ( no i wysyłać smsy ) a ludzie i tak byli zadowoleni 🙂

• Anonimowy
      Gość

=X=: zgodzę się, że nowe taryfy Orange dają radę, może nie jest to jakaś rewolucja na rynku, ale zaproponowali po prostu solidną ofertę. BTW: co do salonów, mnie tam nie przeszkadza jak inwestują w ich wystrój, to przecież jest w jakimś sensie wizytówka firmy.

• Anonimowy
      Gość

powiadasz, ze salon to wizytowka…hmm…

a zawsze myslalem, ze oferta i jakosc… ale jak sie nie ma jednego to sie ma przynajmniej ładne salony.

a co oferty delfina, pantery i pelikana uwierz mi, ze to nawet nie idzie jednym krokiem z konkurencja, chcieli zrobic oferte na miare brytyjskiego oddzialu orange ale wyszla im prawdziwa parodia, jeszcze tylko brakuje zeby sie reklamowali kabaretem Mumio 😉

porownaj sobie z ofertami plusa, ery i play a przekonasz sie, ze nawet glupi nie da sie złapać na "pelikana"

pozdro

• Anonimowy
      Gość

wie ktos moze ile wynosi koszt takiej wizualizacji??pytanie kieruje to osob prowadzących taki punkt

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #194141 w Odświeżona wizualizacja salonów Orange
Twoje informacje:

Anuluj