Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odjechana Promocja w Tak Taku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 43
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Tak Tak proponuje wszystkim użytkownikom taryf Nowy Tak Tak i Tak Tak HOT nową, Odjechaną Promocję, w której za minutę rozmowy klient zapłaci…0 groszy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

czyli 1000 minut za 6zł / nie daje 0 groszy

• Anonimowy
      Gość

No nie daje, ale wyliczeni ile kosztuje minuta tez nie takie łatwe 🙂 ale dokładnie to 0.006 grosza 🙂 bardzo fajne info dla Tak Takowców, dodatkowo darmowe sprawdzanie stanu konta

• Anonimowy
      Gość

Mała poprawka nie 0,006 ale chyba 0,6 grosza za minutę jeżeli zalożymy 1000 minut za 6 PLN 🙂

• Anonimowy
      Gość

Chyba rzeczywiście 0.6 grosza za minutę 🙂 tak czy inaczej – naprawdę malutko. Chodziło mi o sprawdzanie ilości minut w pakiecie, w Orange biorą za to 20 groszy, w TT nic

• Anonimowy
      Gość

W Orange mam za te same pieniądze WSZYSTKIE stacjonarne gratis a tu TYLKO w Era czyli prawie wcale 🙁

• Anonimowy
      Gość

lipa, od orange ściągnęli tą niby promocje, bo już nie mają

co wymyśleć hehe

• Anonimowy
      Gość

Orange jest przecież własnością tej samej firmy, co TP. Czyli dali darmowe stacjonarne bo sami sobie płacą FTR. Co innego Era. w Playu Stan Darmowy tez nie obejmuję stacjonarnych i jakoś narzekania ni e słyszałem. A naśladowanie dobrych i tanich promocji dla klientów Ery jest korzystne, zatem to żaden problem

• Anonimowy
      Gość

badziewie

• Anonimowy
      Gość

timur, żeby korzystać ze stanu darmowego w Heyah i Play Fresh trzeba miesięcznie wydać na to 30zł – na doładowania. Poza tym Play ma tylko ok. 3 mln klientów, Era prawie 15 mln. W TT pakiet kosztuje 6 zł, mam na koncie kasę z podwójnego doładowania, wg mnie to świetna promocja. Oby została w TTHot długo.

• Anonimowy
      Gość

Znowu reklamowe kłamstwa . Co na to UOKiK ??? Jednak koszt połączenia to co najmniej 6 gr a nie 0 gr

Nie rozumiem po co ta ściema skoro to i tak bardzo dobra promocja . To ok 23-24 mln potencjalnych użytkowników do których możemy dzwonić w tak niskiej cenie .

• Anonimowy
      Gość

dziecko najpierw naucz sie liczyc, a pozniej sie wypowiadaj. Koszt minuty to 0,6 grosza

• Anonimowy
      Gość

~fg Mimo , że formalnie masz rację , w niczym nie zmienia to sensu mojej wypowiedzi . A to on jest ważny a nie mało istotna pomyłka .

• Anonimowy
      Gość

6 zł za 1000 min na 14 dni. Czyli nadal nic ciekawego.

• Anonimowy
      Gość

Po prostu jest to pakiet na tanie minuty w sieci. Kto sie ze mną zgadza?

• Anonimowy
      Gość

A co to takiego jest taktak?.

• Anonimowy
      Gość

Pakiet Fajny lepiej miec 1000 minut za 6 zł niż mieć 250 minut za 50 zł jak to mialo kiedys miejsce w tak tak w mega pakiecie…

• Anonimowy
      Gość

W sumie nie da się zapłacić 0,6 grosza 🙂 bo u nas najmniejsza stawka to 1grosz. Więc pod tym patrząc rozmowy są za darmo. Zresztą 6zł za pakiet 1000minut to bardzo mało.

• Anonimowy
      Gość

~Cypek Cały sens prepaida polega na wcześniejszym opłaceniu usług . Jednak nikt rozsądny nie twierdzi , że po doładowaniu ma rozmowy za 0 gr , czy za darmo .

• Anonimowy
      Gość

Pakiet dla tych którzy dużo dzwonią po sieci. Chyba mało osób potrafi wydzwoni 1000 minut w 14 dni.

• Anonimowy
      Gość

A co Tak Tak Fonami?

• Anonimowy
      Gość

No niestety każdy by chciał za darmo:) przecież w Play też żeby mieć stan domowy trzeba doładować za 30zł. A tutaj pakiet wprowadzili i tyle a i tak jest opłacalny.

• Anonimowy
      Gość

Pakiet jest opłacalny. Za 6 zł w Pakiecie Lojalnościowym jest 43 minuty, w innych minutowych zazwyczaj 30 minut. Tu- przez 2 tygodnie można rozmawiać praktycznie bez limitu. Jak dla mnie- świetne posunięcie, bo pakiet jest też w hot.

• EgeSzmege
      Członek
      Liczba postów: 76

Właśnie dla Hota najlepsze – Hot się rozbudowuje, a to ważne. Jak się wyciśnie pakiet do końca to wychodzi 0.06 grosza na minutę 🙂 Takie psie pieniądze jak 6 zł to codziennie wyrzucamy na bzdury, ani nie wiemy kiedy. Można się więc w to miejsce zagadać na śmierć 🙂

• Anonimowy
      Gość

w play 30zl pozostaje a w tt 6zl zabiera era. PLAY GORA

• Anonimowy
      Gość

Taryfa HOT rośnie w siłę. Jestem pod wrażeniem. Numerki za grosze, pakiety smsów, a teraz jeszcze 1000 minut po sieci. Do tego jeszcze zdobyć można 100 minut za doładowanie konta kwotą 50 złotych. Widzę, że na rynku operatorów komórkowych dzieje się naprawdę wiele.

• Anonimowy
      Gość

Dzieje się co prawda brakuje jeszcze kilku pakietów ale już teraz jest bardzo dobrze. Te pakiety czy to smsy czy te minuty to jednak znaczne obniżenie kosztów a to teraz ważne. Co prawda 14 dni na wygadanie 1000minut ale cena za niego 6zł to prawie co nic a gadać można właściwie bez ograniczeń.

• EgeSzmege
      Członek

Nie przekonani jeszcze do Hota chyba zaczną się przenosić 🙂 Ja już dawno wzięłam bo mi ogólna stawka się podobała. Promocje też fajne wyskakiwały, ale,że tego będzie aż tyle to nie przewidywałam.

• Anonimowy
      Gość

Jeśli ten pakiet na stałe zostanie w Hot, to naprawdę ofercie nic więcej nie potrzeba. Za kilka złotych mozna mieć prawie nielimitowane rozmowy w całej sieci.

• Anonimowy
      Gość

Jeżeli ktoś ma naprawdę sporo osób po sieci to faktycznie oferta jest naprawdę dobra i bardzo korzystna. za 6zł mamy tysiąc minut a jeszcze do tego możemy wykupić sobie smsy po sieci.

• Anonimowy
      Gość

Ale przy takiej ofercie rozmów wewnątrz sieci chyba nie ma sensu pisać smsów 😉 No, ale w pakiecie w TT smsy można wymienić na mmsy, a tego żadna rozmowa nie zastąpi. 1000 minut do wykorzystania dla mnie graniczy prawie z niemożliwością, ale pakiet i tak aktywowałem.

• EgeSzmege
      Członek

Hehe, fakytcznie 🙂 łatwiej zadzwonić skoro minut jest tyle. Nie ma ryzyka, że zejdą całe w 14 dni przy normalnym użytkowaniu, a daje to totalny luz psychiczny i zero zmartwień kosztami. W TT już i tak z bonusami 100 minutowymi było fajnie w sieci, podwójne doładowania jeszcze bardziej obniżały koszty.

• Anonimowy
      Gość

100 darmowych minut z megadoładowania można zdobyć do jutra, na dodatek minuty mozna wykorzystać na połączenia z telefonami stacjonarnymi. Ale pakiet 1000 minut za 6 zł w TT wymiata. Może atrakcyjnością konkurować tylko z podwójnymi doładowaniami.

• EgeSzmege
      Członek

Sama nie wiem czy nie jest lepszy nawet od podwójnych. Podwójne to fantastyczny wynalazek, bo do wszystkich sieci w zasadzie ma się taniej, bo kasa z doładowania jest do wykorzystania na wszystkie usługi.

• bruno
      Członek
      Liczba postów: 217

Manoo, w Orange to „gratis” kosztuje 10zł. Plus jak futo napisał- opcja sprawdzenia stanu pakietu jest płatna. Zresztą wszystkie smsy sprawdzające stan pakietów są w Orange płatne. 1000 minut w TT obejmuje całą Erę łącznie z telefonami stacjonarnymi, których jest ok. pół miliona. Poza tym pakiet kosztuje 6 zł i można za darmo sprawdzić jego stan.

• Jakson
      Członek
      Liczba postów: 5

no własnie szkda tylko ze orange podniesło cene do 10 zł

• EgeSzmege
      Członek

Bruno, o płatnym sprawdzaniu stanu pakietu to jeszcze nie słyszałam 🙂 Myślałam, że różnica między pakietami jest tylko w cenie aktywacji. Zatem nawet gdyby cena pakietu się nie podniosła można by i tak powiedzieć, że Erowy od samego początku był bardziej udany.

• Anonimowy
      Gość

„Manoo, w Orange to „gratis” kosztuje 10zł. Plus jak futo napisał- opcja sprawdzenia stanu pakietu jest płatna. Zresztą wszystkie smsy sprawdzające stan pakietów są w Orange płatne. 1000 minut w TT obejmuje całą Erę łącznie z telefonami stacjonarnymi, których jest ok. pół miliona. Poza tym pakiet kosztuje 6 zł i można za darmo sprawdzić jego stan.” -TO SŚCIEMA ZE MOZNA DZWONIC NA STACJONARNE TEL. (WSZYSTKIE) MOŻNA ALE TYLKO NA STACJONARNE ERY !!!! NIE WSZYSTKIE.

• Anonimowy
      Gość

Balboa, przecież bruno dokładnie napisał, że darmowe minuty dotyczą wyłącznie stacjonarek Ery, tak więc nie wiem w czym znalazłeś sensację 😉 Nie da się ukryć, że promocja Tak-taka jest korzystniejsza.

• Anonimowy
      Gość

1000 minut do Ery. W Orange trzeba zapłacić za sprawdzenie stanu konta, w TT jest za darmo. I cena pakietu w TT jest lepsza niż w Orange.

• Anonimowy
      Gość
    • EgeSzmege
      Członek

Balboa 🙂 czytanie ze zrozumieniem się kłania. We wszystkich newsach jakie czytałam było napisane wyraźnie, że kwestia dotyczy stacjonarek Ery. Jak się czyta szybko i po łebkach to takie rzeczy potem się przekręca. Żadna ściema zatem, zwykły misanderstending 😉

• EgeSzmege
      Członek

Świetny pakiet, nawet po podniesieniu ceny jest atrakcyjny i opłacalny i cieszę się, że został przedłużony. Przyzwyczaiłam się do nielimitowanego ględzenia w sieci i wolałabym, żeby pakeit został na stałe.

• Anonimowy
      Gość

Najlepiej by zrobili jakby 5zl przedluzalo o rok do przodu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 43
Odpowiedz na: Odpowiedź #193906 w Odjechana Promocja w Tak Taku
Twoje informacje:

Anuluj