Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy starter 50 za 5 w ofercie Tak Tak. 10 razy więcej za 5 zł.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 28 kwietnia br. Tak Tak zaoferuje klientom nowy starter o nominale 5 zł. Poszerzy on dotychczasową ofertę starterów za 9 i 20 zł z promocyjnymi doładowaniami, które łącznie z kwotą startową zwiększają dziesięciokrotnie ich wartość.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138212

Żenada! W szrankach z Play i Orange bez szans. Trzeba mieć tupet żeby przy ostatnich znaczących obniżkach cen za połączenia do wszystkich sieci proponować tak żałosną promocję. Ogarnij się Ero!

• Anonimowy
      Gość

Orange jakos zbytnio nie zachwycilo zas TT jest praktycznie bez konkurencyjny jezeli chodzi o rozmowy po sieci i stacjonarne. A ta promoca to po prostu bonus dla nowego starteru proste.

• Anonimowy
      Gość

Wszystcy maja juz 29gr poza siec TAKTAK 59gr i co tu wzbierac, dno.

• Anonimowy
      Gość

OK ! Ale w żadnej sieci nie ma godziny za 29 minizłotych

w sieci i na stacjo. I te 59 minizłotych na inne sieci jest

przez to rekompensowane. A z tego co widzę do Playa

jest tak samo jak do Orange i Plusa – w innych sieciach

jest drożej. A poza tym jest opcja 1 minuta za 2

przychodzące, co prawda na gorszych zasadach niż w

Play, ale inne sieci tego nie oferują. No i co narzekać na

Erę ? Jak słyszę Playowców chwalących swoją sieć, to

wydaje mi się że to już prawie religia lub co najmniej

sekta. Niedługo sobie będą robić tatuaże z logo Play.

Żenada. A tak poza tym to używam Orange dla Firm na

codzień, z domu dzwonię z komórki z TakTakiem na

stacjonarki i do Ery oczywiście, a Playa używam w opcji

Play Online na kartę do modemu USB. Pozdrawiam

wszystkich zwolenników i przeciwników wszystkich

konkurujących sieci komórkowych !

• jatsek
      Członek
      Liczba postów: 2

Darek, ja jestem tak takowcem i też zachwalam Play 🙂 Nie ma co się dziwić ludziom zachawalającym Play Fresh. To rewolucja na miarę Heyah.

• Anonimowy
      Gość

Darku, jako użytkownik tiktaka oceniam posunięcie ery (29gr) jako ruch pozorny mający zmylić mnie i spowodować czasowe zatrzymanie w sieci. Mniej obytych w niuansach rozliczeń i obecnej ofercie rynku może to na krótką metę zmanipulować. I ten fakt właśnie mnie wkurza. To jest moja subiektywna ocena oferty ery.

Jeśli chodzi o playowców w kontekście religi, sekty – mieszają się tu dwie grupy ludzi – przedstawicieli playa i użytkowników realizujących atawistyczną potrzebę przynależności do "grupy" (stada) oraz potwierdzenia swojego "słusznego wyboru". Zaspokajają w ten sposób pewne deficyty w kontaktach interpersonalnych. Ale TO JEST NORMALNE DZIAŁANIE CZŁOWIEKA I NIE NALEŻY TEGO POTĘPIAĆ !!! My wszyscy mamy na jakimś polu pewne potrzeby i dążymy do ich zaspokojenia. Jedną z głownych potrzeb które człowiek zaspokaja to potrzeba posiadania potomstwa. Dopiero niezaspokojenie potrzeb może prowadzić do dewiacji. Dlatego jestem w stanie tych fanów playa zrozumieć i naprawdę nie jest to groźne zjawisko. Osobiście mam fresza z powodów finansowo-ideowych. Z tiktaka będę rezygnował w październiku o ile nie przejdą na takie warunki utrzymania konta jakie oferuje fresz. Ideowe? – lubię nie być przymuszanym do czegokolwiek, w tym do doładowań 🙂

• Anonimowy
      Gość

~Tl111 Po raz pierwszy od dłuższego czasu zgadzam się w pełni z przedstawionymi argumentami . Zwłaszcza , że uczciwie (tym razem) stwierdzasz subiektywnośc swoich pogladów . chyba jednak czegoś się nauczyłes (-: Tylko nadal nie wiem , dlaczego atakowałeś mnie – za całkiem podobne poglądy – tak mocno niewybrednie , posuwając się do bezmyślnych pomówień . Czyżby to jakieś "niezaspokojone potrzeby" Tobą powodowały ?

• Anonimowy
      Gość

Lucek:Opłata w Play jest jednorazowa!!!Płacisz za aktywacje 3zł i do puki masz ważne konto usługa jest aktywna.Moim zdaniem Play lepiej wypada:)

• Anonimowy
      Gość
    • Anonimowy
      Gość

~Max W przypadku opłat masz częsciowo rację . W Play Fresh opłata jest jednorazowa 3zł w TT 1 zł miesięcznie . W Play One jednak opłata wynosi 5zl miesięcznie , choc nie wiem czy podobna usługa jest w abonamecie Ery . Jak już pisałem – w TT Ery jest "zaliczana" każda przychodząca (od obcych opów) sekunda i minuta w Playu tylko "pakiety" PELNYCH 2 minut . Pytanie czysto retoryczne – które rozwiązanie jest lepsze dla użytkownika ,przynosi mu więcej promocyjnych minut ? O"wyższości"podobnej usługi w TT Ery może jednak przekona Cię także fakt , ze tam zebrany minuty są bezterminowe , a w Playu ważne tylko 30 dni . Pozdrawiam .

• Anonimowy
      Gość

To o tych szczegółach typu wielokrotność 2 minut, lub

ważność 30 dni w Playu minut uzbieranych z rozmów

przychodzących, oraz jednorazowej opłacie 3 zety w

Playu to nie wiedziałem. Po prostu nie mam TakTaka ani

Fresha do rozmów przychodzących. Ale od razu widać

istotne różnice. Wolę szczerze w tym przypadku zasady

Ery. Lepiej zbierać po kawałku minut i płacić zeta na

miesiąc, niż zapłacić jednorazowo 3 PLNy i po 1 minucie i

45 sekundach rozmowy przychodzącej błagać żeby

rozmówca pociągnął jeszcze z 15 sekund. Od razu widać

jak przez umiejętne podawanie szczegółów oferty w

materiałach reklamowo – marketingowych można

namieszać ludziom w mózgach. A jeszcze jedno. Play jest

super z tą ważnością konta na 12 miechów, ale TakTak

ma przewagę nad pozostałymi, że ważność konta się

sumuje po doładowaniach, a nie nakłada się na siebie.

Pozdrowieńska dla uczestników meczu TakTak-Fresh 🙂

• Anonimowy
      Gość

Masz rację, że zbieranie minut jest lepsze w Erze, ale tam tylko na Erę i stacjonarne. W Play Fresh jest zbieranie za pełne 2 minuty i czego nikt nie napisał, jak masz uruchomione "100 minut do Play i na stacjonarne" oraz "Zbieranie minut" pierwsze (niestety) schodzą minuty ze "Zbierania". I może się okazać, że nie zyskaliśmy 0,29PLN za minutkę tylko 5 groszy. Jest to inaczej niż w poprzednim prepaidzie Play. Ot taki kancik playowski, który mi osobiście nie przeszkadza, chociaż jest jednak nieładny. Ja nawet tego nie uruchomiłem jeszcze, bo nie widzę potrzeby. Poza tym używam Fresza, żebym miał taniej oraz z przekory w stosunku do W3. Dodatkowo go testuję czy rzeczywiście wszędzie jest zasięg i dobra jakość połączeń. Głównym fonem jest ten z abo Plusa, bo to chociaż częściowo, ale jeszcze polski operator. Erę TT miałem i uważam, że jest lepsza od pozostałych z W3 (nawet teraz pomimo, że tylko zrobiła promocyjnie 0,29PLN/sek./min./godz)., a Orange dla zasady mieć nie będę. Nie lubię tego operatora i tyle. Zresztą co ciekawe, tylko 1 znajomy ma Orange. Reszta to Plus, Era i obecnie coraz więcej Play Fresh.

• Anonimowy
      Gość

~Kolec Jak nie nazwać Twoich zachowań infantylnymi ? Cytuję :"używam Fresza, żebym miał taniej oraz z przekory w stosunku do W3. ","Głównym fonem jest ten z abo Plusa, bo to chociaż częściowo, ale jeszcze polski operator.","a Orange dla zasady mieć nie będę. Nie lubię tego operatora i tyle. "

Każdy racjonalnie myślący człowiek potwierdzi , że taki sposób dokonywania wyborów w codziennym życiu charakteryzuje osobników mocno niedojrzałych i emocjonalnie i społecznie .

• Anonimowy
      Gość

To dodam jeszcze w takim razie, że minuty zebrane z

przychodzących do TakTaka czyli erajednostki można

jeszcze wykorzystać do Heyah (czyli do Ery). A Fresh

chyba w pewnym stopniu może być usprawiedliwiony tym

schodzeniem minut najpierw z zebranych, a potem z

pakietu do Play i stacjonarek, ponieważ z kolei zebrane

minuty można wykorzystać wszędzie, a nie tylko w Play i

na stacjonarki. Takie moje obiektywne zdanie. A na

marginesie, ponieważ w Orange użytkuję taryfę firmową,

zastanawiałem się nad przejściem po skończeniu umowy

na Play dla firm. Mają fajną na pierwszy rzut oka

promocję od 1000 do chyba 4000 minut miesięcznie na

Play. Tylko najgorszy jest hak, że dopiero schodzą te

minuty po wykorzystaniu tych z abonamentu. Pozdro !

• Anonimowy
      Gość

Starter bardzo fajny dla nowych użytkowników. Dostaje sie 5 zł przy każdym doładowaniu, poza tym doładowując konto przez era.pl dostaje się 10% gratis na wszystkie usługi- czyli stawka wyjściowa maleje o 10%. 29gr/godzinę rozmowy w erze i na stacjonarki to czysta oszczędność. W innych sieciach za 29gr można porozmawiać max minutę.

• Anonimowy
      Gość

A ja to skomentuje tak…ludzie zostawice te swoje wyklady dla siebie, clzowiek szuka po necie informacji, opinii na dany temat a wy tutaj offtopujecie…zrobcie sobie konferencje na byle jakim komunikatorze i tam sie scigajcie. Tutaj za to umiesccie jakies sensowne i bezkrytyczne ale poprawkowe posty. amen

• Anonimowy
      Gość

hahaha rozwalacie system.. lucek i kolec kocham was;d

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #173324 w Nowy starter 50 za 5 w ofercie Tak Tak. 10 razy więcej za 5 zł.
Twoje informacje:

Anuluj