Start Forum Sprzęt LG Nowe telefony w ofercie Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 8 października do oferty podstawowej Play dołączą nowe telefony: HTC HD Mini i LG GD880 mini.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

LG to może i będzie dostępny, ale znając Play to HTC nawet detektyw Rutkowski nie wytropi w żadnym salonie ani e-shopie.
      A tak nawiasem od kiedy Huawei ANDY U7510 to starszy model ? Przecież jest w ofercie Play (fizycznie dostępny w salonach) gdzieś od stycznia.
      Wogóle jakieś te obniżki Play są dziwne, rzekomo obniżyli Samsung S3310 na 369zł tylko, że on od początku był w cenie 369zł, tak samo jest z Samsungiem S3600.
      W każdym bądź razie Play pokazuje swoje piękne oblicze marketingowe – robić klienta w bambuko nalepiając na telefony etykietę „PROMOCJA” a rzecznik naturalnie się tym wszystkim zachwyca pod niebiosa, udając uczciwość PLAY.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

Bo obniżki w Play telefonów, to tak jak w hipermarketach – dzień po podwyżce:) A z ich dostępnościa, czy to ważne. Ważne jest, że sie mówi iż są w ofercie, a to w tej sieci najważniejsze – byle bylo głosno.

• zbyszekswce
      Uczestnik
      Liczba postów: 1090

Blom – ten Hauwei był już chyba w zeszłym roku w ofercie – chociaż 100 procent pewności nie mam – ale ktoś z rodziny go dawno temu brał w Playu. Natomiast co do nowych fonów to powiem tak – HTC mi się nie podoba a od LG – po mojej przygodzie z GD 900 – o której mógłbym napisać cały artykuł – BĘDĘ SIĘ TRZYMAŁ Z DALEKA! Natomiast co do Playa – popsuł się mocno – tanie telefony ( PROSTE – np. Nokia 2330 ) np. w mixie za 10 zł są praktycznie NIEOSIĄGALNE! no ale niestety z Playem to tak jak z naszym popularnym portalem społecznościowym – im większy to niby lepszy ale tak naprawdę GORSZY 🙂

• Anonimowy
      Gość

Set -> dokładnie co z tego że oferuje Ferrari jak i tak go nikt z potencjalnych kupców nawet nie kupi bo go mieć nie będę ale reklama salony dobra. Play gra nie fair z tym. Już dawno powinni to poprawić a nie ciągle zwalać winę na kogoś.

• Anonimowy
      Gość

telefony w salonie można znaleźć poczatkowo faktycznie były z tym problemy ale jest już ok… jak ktoś się postara będzie miał swojego HTC

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

Ja tam nie wiem w czym problem. Nie jeździłem po salonach tylko przez internet zamówiłem 3 telefony. Zadzwonił facet, że chce do mnie do domu przyjechać i mi je zaprezentować. Umówiliśmy się za kilka dni i przywiózł, wyjaśnił o co biega, zaprezentował a ja umowę podpisałem i gra gitara. Wszystko trwało , od mojej decyzji do pierwszej rozmowy przez telefon, może 2 tygodnie.
      Nie rozumiem po co ludzie sobie życie utrudniają jeżdżąc po salonach, szukając, żebrząc, skoro można to samo zrobić nie wychodząc z domu?

• Anonimowy
      Gość

@Set ma wrażenie, a przyznam się, że nie jest miłe, że Play na rynku telekomunikacyjnym zachowuje się jak supermarket, w którym wszystko jest za złotówkę, tylko nie wszystko działa, a bardzo niewiele rzeczy działa poprawnie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #234534 w Nowe telefony w ofercie Play
Twoje informacje:

Anuluj