-
AutorWpisy
-
-
LG to może i będzie dostępny, ale znając Play to HTC nawet detektyw Rutkowski nie wytropi w żadnym salonie ani e-shopie.
A tak nawiasem od kiedy Huawei ANDY U7510 to starszy model ? Przecież jest w ofercie Play (fizycznie dostępny w salonach) gdzieś od stycznia.
Wogóle jakieś te obniżki Play są dziwne, rzekomo obniżyli Samsung S3310 na 369zł tylko, że on od początku był w cenie 369zł, tak samo jest z Samsungiem S3600.
W każdym bądź razie Play pokazuje swoje piękne oblicze marketingowe – robić klienta w bambuko nalepiając na telefony etykietę „PROMOCJA” a rzecznik naturalnie się tym wszystkim zachwyca pod niebiosa, udając uczciwość PLAY. -
Blom – ten Hauwei był już chyba w zeszłym roku w ofercie – chociaż 100 procent pewności nie mam – ale ktoś z rodziny go dawno temu brał w Playu. Natomiast co do nowych fonów to powiem tak – HTC mi się nie podoba a od LG – po mojej przygodzie z GD 900 – o której mógłbym napisać cały artykuł – BĘDĘ SIĘ TRZYMAŁ Z DALEKA! Natomiast co do Playa – popsuł się mocno – tanie telefony ( PROSTE – np. Nokia 2330 ) np. w mixie za 10 zł są praktycznie NIEOSIĄGALNE! no ale niestety z Playem to tak jak z naszym popularnym portalem społecznościowym – im większy to niby lepszy ale tak naprawdę GORSZY 🙂
-
Anonimowy
Gość7 października 2010 o 15:31Liczba postów: 138397 -
Ja tam nie wiem w czym problem. Nie jeździłem po salonach tylko przez internet zamówiłem 3 telefony. Zadzwonił facet, że chce do mnie do domu przyjechać i mi je zaprezentować. Umówiliśmy się za kilka dni i przywiózł, wyjaśnił o co biega, zaprezentował a ja umowę podpisałem i gra gitara. Wszystko trwało , od mojej decyzji do pierwszej rozmowy przez telefon, może 2 tygodnie.
Nie rozumiem po co ludzie sobie życie utrudniają jeżdżąc po salonach, szukając, żebrząc, skoro można to samo zrobić nie wychodząc z domu? -
Anonimowy
Gość8 października 2010 o 12:20Liczba postów: 138397
-
AutorWpisy
Nowe telefony w ofercie PlayKan2010-10-07T13:25:22+02:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Przeglądanie wątków odpowiedzi 7