Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe taryfy abonamentowe Orange Delfin, Pelikan i Pantera

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Orange wprowadził pierwszą na polskim rynku ofertę segmentowaną, odpowiadającą potrzebom różnych grup klientów. Delfin – dla osób lubiących dużo rozmawiać, Pelikan – dla lubiących SMS-ować i pisać na portalach społecznościowych oraz Pantera – dla tych, którzy chcą być stale online.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138386

No fakt, 29 gr poza abo to już przyzwoita stawka, na plus zaliczyć można też to 5 wybranych numerów. Ogólnie sząłu nie ma, ale oferta przyzwoita.

• Anonimowy
      Gość

denna oferta.

abonamenty drogie, minut malo, uslug tez.

taki orange pop na umowe.

rewolucji nie widac, oferty na miarę brytyjskiej też.

i gdzie te zmiany ? tylko nazwy i nic wiecej.

jak tak dalej beda kombinowac to zbankrutują.

• Tigertygrys
      Uczestnik
      Liczba postów: 791

jest znacznie lepiej niż było oraz wprowadzili pakiety internetowe w końcu.

• Anonimowy
      Gość

znacznie lepiej? raczej w maire podobnie, zjechali z ceną minut w wyższych abo i tyle. podzielili na siłe na 3 abo, zamiast dac 1 oferte

• Anonimowy
      Gość

Jak zwykle szumne zapowiedzi, a potem wielki zawód…

• Anonimowy
      Gość

Do tego był czas przywyknąć. Taki Orange style 😀

• Anonimowy
      Gość

A moim zdaniem jest postęp (choćby własnie te pakiety danych jak napisał Tigertygrys). Oferta może nie rewelacyjna, ale tragedii tez nie ma.

• Anonimowy
      Gość

Jakby nie mowić jest to oferta konkurencyjna do P

lay, zwłaszcza ten wariant internetowy. Pantera przy zasięgu Orange może być sukcesem. Jutro zobaczymy jak finansowo stoi Grupa TP

• Anonimowy
      Gość

Mam wrazenie,ze operator Orange zachowuje sie tak jakby chcial cos dac,a nie mogl.Oferty dostepu do netu i ceny w ofertach Pantera sa zenujace…Dla przykladu w PlayOnline za 19zl mam do dyspozycji 1Gb i tak to powinno wygladac.

• Anonimowy
      Gość

Słabiutko 🙁 W Play za 69 zł mam 350 minut do naprawdę wszystkich (nie wyłączając nikogo) a nie 150 i do tego 43200 minut do wszystkich w Play a nie tylko 6000 minut do 5 osób… Słabiutko w tym Orange już nie wspominając o cenach telefonów…

• Anonimowy
      Gość

Jak widać operatorem lepiej wychodzi skonstruowanie oferty pre-paid niż post-paid. jest kilka ciekawszych opcji, ale w całości nie zamieniłbym pre-paida na tę ofertę nawet za telefon z tej puli w kolejnym newsie.

• Anonimowy
      Gość

Ben, no dla mnie to w ogóle ciężko jest porównywać prepaid z postpaidem, trochę to nie ma sensu. ale co do nowej propozycji orange, to ma kilka atutów, pakiety netowe, te darmowe numery.

• Anonimowy
      Gość

Jedno mnie zastanawia… po co w Panterze dostęp do hot-spotów skoro w ofercie telefony w normalnej cenie są poza małymi wyjątkami bez wifi. I ogólnie się zgodzę z twierdzeniem, że to żadna rewelacja, taka ciut odświeżona i podkolorowana oferta. Trochę tu, trochę tam a ogólnie nic nowego i te 40 minut za 29 zł w Delfinie… Zapiera dech

• Anonimowy
      Gość

Kiepska oferta, widać to jak na dłoni, szczególnie w niższych abo. I co powiedzą teraz pracownicy Orange, którzy tak zachwalali ten shit przed opublikowaniem szczegółów? Dobrze się teraz czujecie?

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie dużym minusem są tak: wymienialność minuty na smsy 1/2 to trochę przy mało drugie że w abo z pakietem internetowym jest tak w najniższym abo 200mb a w reszcie jak się patrzy 1gb nie ma chociażby 500mb, trochę bzdura.

• Anonimowy
      Gość

Wydaje mi się, że taki podział na segmenty znajdzie swoich zwolenników. Tak naprawde trzeba bedzie troche poczekac aż użytkownicy zacza korzystać planów.

• Anonimowy
      Gość

a gdzie pakiety internetowe w pop lub Go? wkurza mnie noszenie dwóch fonów, poki co daję zarobić PF lub GA a orange śpi, to niech spi dalej

• Anonimowy
      Gość

Orange wraca do tego co było kiedyś, było dobre ale zaczęli przy tym kombinować, usuwać, skracać i ograniczać aż wyszły jakieś dziwne prezenty, których nikt już nie chciał bo były zwyczajnie do kitu. Zgadzam się z innymi, żadna rewelacja i oferty play raczej nie przebije. Co najwyżej może spowodować zatrzymanie odpływu klientów z abo.

• Anonimowy
      Gość

Podzielcie sobie kwotę abonamentu przez ilość minut np. w delfinie to zobaczycie po ile jest minuta, śmiech na sali!

• Anonimowy
      Gość

Kolejna śmieszna oferta tej sieci. Płacąc za abonament np. 29zł dostajemy 40min a płacąc ten sam abonament w Play dostajemy 120min i dodatkowo 50min jeśli kupimy przez internet. Znowu kopromitacja!!!

• Anonimowy
      Gość

Nie rozumie przelicznika danych. 1GB to 1024MB to czemu 0,2 GB jest przeliczone na 200MB, a nie na 256MB ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
Odpowiedz na: Odpowiedź #194001 w Nowe taryfy abonamentowe Orange Delfin, Pelikan i Pantera
Twoje informacje:

Anuluj