Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowe pakiety internetowe w pre-paid w Orange
-
AutorWpisy
-
-
Od 11 stycznia w taryfach Orange na kartę są dostępne trzy Pakiety Internetowe, dzięki którym można aktywnie korzystać z internetu w telefonie, bez obawy o koszty transmisji danych. Z pakietów może korzystać każdy użytkownik taryf Orange One, Orange POP oraz Nowe Orange Go.
-
-
Anonimowy
Gość13 stycznia 2011 o 11:09Liczba postów: 138208 -
Anonimowy
Gość13 stycznia 2011 o 11:42Liczba postów: 138208nie przekonało mnie to bym zrezygnował z orange free na karte-tam za samo doładowanie mam naprawdę spore pakiety. Jedyna niestety różnica w porównaniu z pozostałymi prepaidami orange to brak pakietów na sms lub dodatkowe minuty.Trzeba więc mocno się zastanowić przed wyborem ich oferty co lepsze: więcej internetu czy sms i minut do gadania
-
Anonimowy
Gość13 stycznia 2011 o 13:18Liczba postów: 138208zastanawiać to się trzeba zawsze 🙂 Nie tylko przed wyborem oferty telefonicznej. Wiadomo że każdy dopasowuje sobie ofertą pod siebie. Tobie korzystniej wychodzi Orange Free na kartę, mi przykładowo abonament biznesowy. Nie dawno zresztą wziąłem kolejny telefon na firmę (Nokią n8 z internetem wliczonym już w plan optymalny). Jak ktoś korzysta, tylko od czasu do czasu z netu w komórce to takie nowe pakiety są chyba dość dobrym rozwiązaniem.
-
Anonimowy
Gość13 stycznia 2011 o 17:01Liczba postów: 138208 -
Anonimowy
Gość13 stycznia 2011 o 17:59Liczba postów: 138208Marek. Na telepolis-ie kasują to co napisałem, więc dlatego informuję inne portale:-) Mam nadzieję że na tym admini są kompetentni.
Pozdrawiam Adminów z telix.pl często wyprzedzacie inne portale news-ami i dlatego do was zaglądam. Mało macie komentujących Wasz dobrze napisane artykuły:-(Polecam Telix.pl !
-
Anonimowy
Gość13 stycznia 2011 o 18:20Liczba postów: 138208Marku, GaduAir to przyszłość a orange już przemija! Sprawdź sam! GaduAir- nie inwestuje w reklamy TV i gazety, dlatego mało kto o tym słyszał. Sklepikarze, kioskarze też nie wiedzą że mają w sprzedaży takie coś jak GaduAir, dlatego się nie dziwie że mało jest użytkowników tej sieci, nawet w gg10 jest mało reklam o tejże własnej sieci. Wiadomo GG się skomercjalizowało, a komunikator mają upierdliwy;-)
-
Anonimowy
Gość16 stycznia 2011 o 09:45Liczba postów: 138208
-
-
AutorWpisy