Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowe pakiety internetowe w pre-paid w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 11 stycznia w taryfach Orange na kartę są dostępne trzy Pakiety Internetowe, dzięki którym można aktywnie korzystać z internetu w telefonie, bez obawy o koszty transmisji danych. Z pakietów może korzystać każdy użytkownik taryf Orange One, Orange POP oraz Nowe Orange Go.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Dobry kierunek, chociaz ten pakiet 30-dniowy za 10 zł 100 MB mogło byc więcej. 100 MB na jeden dzień za 2 zł może się przydać.

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Niby nowa oferta, a wciąż im daleko do pakietu blueconnect max w Tak-taku. Tam za 9,08 zł korzystam z netu przez cały miesiąc, przy czym ponad 300 MB z prędkością podstawową. Później prędkość się obniża, ale korzystam za darmo.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138208

Ciekawe czy pakiety się sumują, bo jeśli tak to można by mieć 200MB na 30 dni za 12zł + 100MB za każde 2zł

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Nie jest źle. Najbardziej podoba mi się pakiet jednodniowy. Niestety takich pakietów ciągle brak w ofertach 🙁

• Anonimowy
      Gość

Kierunek dobry, to fakt. Ale w jakich bolach musieli robic te pakiety, ze hej! I jak dluuugo kazali sobie czekac… No ale i tak sa duzo lepsze od 5mb za 5zl ! PS. Szkoda tylko, ze nie sa podpiete pod menu Orange, a tylko w oddzielnych kodach/sms. Orange: krok w przod 🙂

• Anonimowy
      Gość

nie przekonało mnie to bym zrezygnował z orange free na karte-tam za samo doładowanie mam naprawdę spore pakiety. Jedyna niestety różnica w porównaniu z pozostałymi prepaidami orange to brak pakietów na sms lub dodatkowe minuty.Trzeba więc mocno się zastanowić przed wyborem ich oferty co lepsze: więcej internetu czy sms i minut do gadania

• Anonimowy
      Gość

zastanawiać to się trzeba zawsze 🙂 Nie tylko przed wyborem oferty telefonicznej. Wiadomo że każdy dopasowuje sobie ofertą pod siebie. Tobie korzystniej wychodzi Orange Free na kartę, mi przykładowo abonament biznesowy. Nie dawno zresztą wziąłem kolejny telefon na firmę (Nokią n8 z internetem wliczonym już w plan optymalny). Jak ktoś korzysta, tylko od czasu do czasu z netu w komórce to takie nowe pakiety są chyba dość dobrym rozwiązaniem.

• Anonimowy
      Gość

Śmieszne są ważności pakietów! HEHE! GaduAir góruję!! mBank też polecam! Play- może być ale, nie dla tych co są z innej sieci i dzwonią do Play! GaduAir! …i wszystko jest tańsze lub odpowiednie cenowo!

• Anonimowy
      Gość

To fakt w TT za 9,08 mamy też 100mb ale po 100mb dalej korzystamy bez opłat. W Orange trza by było znowu wykupywać pakiet. I tu przyznam plus dla oferty Ery.

• Anonimowy
      Gość

orange<gaduair: juz to pisales na innym portalu. Pozostaw ludziom wybor. Jak beda chcieli inna siec niz orange, to na pewno zmienia. Jezlie beda wolec siec, ktora nie ma nawet miliona uzytkownikow, a nie taka, w ktorej jest 14 mln, to na pewno orange na ga zamienia. pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

Marek. Na telepolis-ie kasują to co napisałem, więc dlatego informuję inne portale:-) Mam nadzieję że na tym admini są kompetentni.
      Pozdrawiam Adminów z telix.pl często wyprzedzacie inne portale news-ami i dlatego do was zaglądam. Mało macie komentujących Wasz dobrze napisane artykuły:-(

Polecam Telix.pl !

• Anonimowy
      Gość

Marku, GaduAir to przyszłość a orange już przemija! Sprawdź sam! GaduAir- nie inwestuje w reklamy TV i gazety, dlatego mało kto o tym słyszał. Sklepikarze, kioskarze też nie wiedzą że mają w sprzedaży takie coś jak GaduAir, dlatego się nie dziwie że mało jest użytkowników tej sieci, nawet w gg10 jest mało reklam o tejże własnej sieci. Wiadomo GG się skomercjalizowało, a komunikator mają upierdliwy;-)

• Anonimowy
      Gość

A jeszcze jakiś czas temu zapierali się, że pakietów nie będzie…

Zawsze to plus dla tych co są w Orange.

Ja wolę mój play 100 MB za 5 zł

• Anonimowy
      Gość

A ja wolę swoją Erę gdzie mam 500mb za 15zł i żaden Play mi nie potrzebny… Ale nie o to chodzi co wolę a co mogłoby być w tej ofercie Orange, jak nie patrzeć trochę mało dali jak na 30dni tego limitu.

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Nick – to w abonamencie? W pre-paidach Tak-taka, Mixie i Tak-tak Fonie najlepszą opcją korzystania z netu jest blueconnect max (9,08 zł za 30 dni)

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Spodziewałem się pakietów miażdżących konkurencję, a tu nadal nic szczególnego. W Tak Taku już z pół roku mam pakiet internetowy blueconnect Max, który nie ma limitu transferu danych i kosztuje 9,08 zł na 30 dni…

• Anonimowy
      Gość

No właśnie trochę takie dziwne te pakiety. 100mb jest na jeden dzień a 50mb na tydzień, trochę bez pomyślunku. Na odwrót gdyby było miało by to sens. Jak zawsze w Orange tak zrobione żeby najbardziej opłacało się sieci a nie klientowi 😉

• Anonimowy
      Gość

Mam pytanie czy użytkownicy orange free na karte też mogą korzystać z tych pakietów ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: Odpowiedź #241292 w Nowe pakiety internetowe w pre-paid w Orange
Twoje informacje:

Anuluj