Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowe pakiety internetowe w iPlus (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

30 marca br. Polkomtel SA, operator sieci Plus, wprowadza nowe, bardzo atrakcyjne pakiety umożliwiające obniżenie kosztów korzystania z internetu w komórce, pod nazwą Pakiety iPlus MB.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138654

Szkoda, ze nie podano dokładnie w jakich taryfach są te pakiety?

• Anonimowy
      Gość

Mimo to OGROMNY plus dla Plusa za te pakiety.

• Anonimowy
      Gość

Mimo chodem Plus jest fikuśny jak klaun w cyrku.

• Anonimowy
      Gość

@rcicho: We wszystkich ofertach abonamentowych.

• Anonimowy
      Gość

A co z klientami prywatnymi? `(|;-) (patrz nagłówki w kolumnach tabeli)

• Anonimowy
      Gość

brak danych co do okresu ważności pakietu.

• Anonimowy
      Gość

waznosc 1miesiac i dla klientów indywidualnych jest

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Andrzej masz błędy: 2 razy jest dla klientów biznesowych i dwa pakiety 500MB

• Anonimowy
      Gość

Tak widzę, juz poprawione. Niestety nie powinno się nic robić, gdy ma sie gorączkę. Ja od czwartku walczę z grypą żołądkową i wysoką gorączka. Przepraszam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Zdrowiej szybko

• Anonimowy
      Gość

Zdrowiej szybko

• Anonimowy
      Gość

Na telepolis już dawno był ten news

• wlo
      Uczestnik
      Liczba postów: 1131

To po co tu czytasz?

• Anonimowy
      Gość

Iplus jest bardzo fajnym mobilnym internetem, a te pakiety to będzie gratka dla abonentów. Ceny faktycznie atrakcyjne na tle konkurencji. To się nazywa oferta lidera.

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Nie wiem czy te pakiety takie atrakcyjne… zawsze można podnieść abo – na pewno wyjdzie taniej niż 35zł/GB

• Anonimowy
      Gość

Pragnę poinformować że być może stałem się ojcem chrzestnym tej promocji, jakiś czas temu wysłałem do całego Polkomtela maila dot.koniecznej przebudowy oferty Twój Profil w Simplusie:

Szanowne Panie,

w związku z powyższym wnioskuję o rozpatrzenie wprowadzenia do taryfy Twój Profil następujących KONIECZNYCH usprawnień w celu uzyskania konkurencyjności wobec oferty PLAY FRESH:

– połączenie profili Taniej do Plusa /Taniej do Wszystkich- czyli zawsze 29gr poza Plus (oprócz Play), 19gr do Plusa

– wprowadzenie pakietu minut do Plusa i sieci stacjonarnych ważnych 30dni: 100 minut za 6zł, 200 minut za max.11zł, 500 minut za 25zł

– wprowadzenie jednakowych pakietów internetowych 20MB za 5zł i 50MB za 10zł miesięcznie z TARYFIKACJĄ CO DO 1 BAJTA !!!!

– rozważenie wprowadzenia większych pakietów internetowych do wykorzystania w ciągu 30dni: 100MB za 15zł, 250MB za 25zł, 500MB za 35zł

Posłuchali klienta w ostatnim punkcie dot. pakietów internetowych i wprowadzili to póki co w abonamencie.

• Anonimowy
      Gość

Poczekam aż Orange to wprowadzi … Brakuje u nich takich pakietów. Nie wiem czemu ich nie wprowadzają ja odrazu bym się zdecydował za 10zl brutto na 100mb

• Anonimowy
      Gość

spoko, calkiem cacy, a kiedy hspa i 14,4 ? 😀

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: Odpowiedź #171136 w Nowe pakiety internetowe w iPlus (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj