Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Nowe nazwy starterów w mBank mobile i nowe promocje

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Wirtualny operator komórkowy mBank mobile wprowadził nowe nazwy starterów w ofercie dla abonentów indywidualnych. Od dziś można korzystać z uszytych na miarę starterów: Szeroki, Płaski oraz Długi. Dla Abonentów przygotowano także przedłużenie oferty 19 gr/min. W związku z pojawieniem się nowych nazw starterów, zmianie ulegną także oferty promocyjne.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Zamiast nadawać idiotyczne nazwy taryfom może popracowaliby nad procesem przeniesienia numeru. mBankowe forum kipi postami, że coś poszło nie tak, że nie da się dzwonić, że nie dochodzą smsy itd.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

ja mam nr w mbanku i jestem bardzo zadowolony, myślę nad przeniesieniem wszystkich swoich nr do tej sieci, miałem wcześniej w playu ale ludzie nie chcieli do mnie dzwonić, bo za drogo 🙂

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

Blom ma racje! Ja walczyłem z tego typu przypadłością 1 miesiąc, ale teraz jest już dobrze.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #236610 w Nowe nazwy starterów w mBank mobile i nowe promocje
Twoje informacje:

Anuluj