Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowa strona Play już oficjalnie, ale z błędami

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Pojawiła się wersja ostateczna nowej strony internetowej Play. – Poszukajcie błędów, rozdamy trochę doładowań – napisał na swoim blogu rzecznik Play Marcin Gruszka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

A mi napisało że mam przegladarkę stara jak skała. 🙁

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Strona póki co , działa niespecjalnie . Rozumiem , że to się zmieni .
      Natomiast czy jest nadzieja na prawidłowe działanie strony Play24 ? Z logowaniem często są kłopoty , zmiana stron to często mordega , na stronie Usługi brak zakładki zmiany „taryf” , choć sporadycznie się pojawia .
      Mimo uznania reklamacji(po bojach) z początku września , do tej pory nie nastąpił zwrot zagrabionej kwoty. Już tylko pozostaje sąd .
      Co do jakości usług (szczególnie głosowych) szkoda już pisać -systematycznie się obniża . Gdyby nie stałe przełączenie na roaming w Plusie -nigdy nie byłoby pewności spokojnego dokończenia rozmowy . za to Play musi płacić dodatkowo , ale co tam – stać go bo ma zapewnione dodatkowe dofinansowanie .

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Mnóstwo błędów, na prawdę. Gdybym miał oceniać pod względem użyteczności, to dostaliby jedynkę za te błędy, hehe trochę jak z polskiego dostawało się jedynki za ortografię. Poza tym strona chyba ok.

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

Mam nadzieje ze nie będzie tak mulić i otwierać się czasami, z 5 minut, jakby to było na jakimś darmowym serwerze.Chciałbym mieć dostęp do konta zawsze i o każdej porze, a to ostatnio z tym rożnie było.A wygląd to i prostszy tym lepszy.

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Trzy razy próbowałem się zalogować do Play24 bez skutku, strony ładują się dość długo (bywa ze do 40 sekund) o dziwo do e-shopu wchodzi się szybko 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #236096 w Nowa strona Play już oficjalnie, ale z błędami
Twoje informacje:

Anuluj