Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Nowa Opera Mobile

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • superneo25
      Członek
      Liczba postów: 53

Na początku czerwca Opera Software wydała pierwszą wersję beta najnowszej edycji swojej flagowej przeglądarki – Opera Mobile 9.7 – dla urządzeń mobilnych. Wszystko wskazuje, że prace nad finalną wersją są na ukończeniu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

A na jakie systemy operacyjne jest przeznaczona ta wersja Opery Mobile? (mam nadzieję, że nie tylko na niszowy WM).

• Anonimowy
      Gość

9.7 jest znacznie lepsza od poprzedniej wersji, ale ciagle nie na tyle dobra, zeby przekonalo mnie to do zrezygnowania na moim fonie z Mini Opery. Wersji Mobile uzywam tylko do stron z ktorych Opera Mini sobie nie radzi.

A tak off topic …. Jezeli chodzi o nowa opere PC w wersji 10 … to niestety tu sie chlopaki nie popisali. Notoryczne zwisy a "rewolucyjne" Opera Turbo dziala beznadziejnie. Jak podlaczam lapka pod telefon z edge, to po wlaczeniu opera turbo strony wchodza zdecydowanie dluzej niz bez opera turbo ….

• Anonimowy
      Gość

Nie mogę podzielić Twoich spostrzeżeń. Jak podłaczylem lapka pod modem z kartą Simplus i uruchomiłem Operę 10 to po właczeniu TURBO strony ładowały się błyskwicznie. Byłem zaszokowany. Ale to było na HSDPA.

• Anonimowy
      Gość

A czy w tej Operze działa flash? A Java*****? Planuję kupić telefon Omnia HD, żeby między innymi oglądać Internet bez przeszkód.

• Anonimowy
      Gość

Omnia hd to nie telefon do internetu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #180017 w Nowa Opera Mobile
Twoje informacje:

Anuluj