Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Nowa generacja mobilnych przeglądarek Opera Mini 5 już dostępna

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Opera Software przedstawiła wczoraj nowa przeglądarkę Opera Mini 5 beta, najnowszą wersję przeglądarki na telefony komórkowe. Została ona wyposażona w nowy interfejs „shiny”. Więcej szczegółów w rozwinięciu news’a.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

Opera rządzi, na PC i na telefonach. Nowa jest super, ale czy będzie obsługiwać wyższe rozdzielczości na telefonach dotykowych?

• Anonimowy
      Gość

Już ją mam. Boska. Świetnie obsługuje telefon dotykowy, lepsza od wbudowanej przeglądarki.

• Anonimowy
      Gość

Opera Mini działa chyba na wszystkich rozdzielczościach. Na dotykowych również. Ja testuje ją na HTC HD i działa rewelacyjnie a screeny z testów masz na samej górze newsa.

• Anonimowy
      Gość

Dodam, że na "zwykłym" telefonie też działa, nawet efektowniej 🙂

• Anonimowy
      Gość

Okey już wiem dlaczego nie mogę znaleźć opera link:

"Downloads, feeds and Opera Link are all disabled in the Beta while we polish the implementation"

Trzeba będzie na to jeszcze poczekać. Tak czy siak przeglądarka wymiata.

• Anonimowy
      Gość

Dajta znac na Teliksie jak sie ukaze po polskiemu 😉

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Oczywiście, zawsze prośba Czytelników jest dla nas rozkazem. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

Fajna, ale ja bardziej czekam na Operę Mobile 9.7 ze wspomaganiem Opery Turbo na Symbian UIQ3. Używam Operę Mobile 9.5b2 (druga beta), która posiada funkją "Opera Fingertouch" i pomimo, że jest to beta ładnie obsługuje większość skryptów, a to dla mnie najważniejsze.

• Anonimowy
      Gość

Wprawdzie nie ma jeszcze polskiej opery ale pobrałem na swojego se c702 operę 5 i odpaliłem. zaszokowało mnie jak się okazało że można oglądać filmy na youtube

• Anonimowy
      Gość

Prawie nic tylko wygląd inny epoka kaminna gdzie flash Ajax

Troche javy to dla dzieci

• Anonimowy
      Gość

Kan-"Oczywiście, zawsze prośba Czytelników jest dla nas rozkazem."

Mala prosba.Przy nastepnych konkursach fotograficznych drogi Andrzeju przestan krecic lody.Zmienianie regulaminu w czasie trwania konkursu,znikajace zdjecia pod koniec.Moglbys zostac nastepnym rudym premierem.

• Anonimowy
      Gość

mam c702 i touch hd,dziala rewelacyjnie zwlaszcza na tym drugim

• Anonimowy
      Gość

Czy na omni hd dziala w tej aplikacjii przewijanie kinetyczne?

• Anonimowy
      Gość

Fajna, ale jak zdefiniować żeby za każdym odpaleniem było pytanie o rodzaj połaczenia: WLAN, lub Internet /GPRS/

• Anonimowy
      Gość

mam mini opere 5 na se k800i, i nie moge ogladac filmow. Co mam zrobic?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #273215 w Nowa generacja mobilnych przeglądarek Opera Mini 5 już dostępna
Twoje informacje:

Anuluj