Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Notebooki z tunerem telewizji cyfrowej w Vobis

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 17 sierpnia w sklepach sieci Vobis, dostępne są dwa notebooki z tunerem telewizji cyfrowej ASUS K70Io oraz HP Pavilion dv6-1220. Notebooki będzie można nabyć wyłączenie w sieci salonów Vobis i Vobis.pl w cenie 2999 zł i 3499 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139060

…. iż wszystkie nadajniki naziemne będą ODBIERAŁY sygnał cyfrowy.

To bardzo Ciekawe Sherlock-u…..

• Anonimowy
      Gość

Nadajniki będą obierały sygnał cyfrowy, ale będzie potrzebny tuner DVB-T, żeby można było go oglądać. Oba notebooki są niezłe, ładniejszy z wyglądu hapek, ale asus ma lepsze parametry. Jakbym miał wybierać dla siebie to wziąłbym asusa, bo lubię czasem pograć a grafika GF 120GT jest znacznie lepsza od tego radka w hp. Teraz lapka nie kupuje, bo wydałem kasę na nowy tv..właśnie z vobisu (sony bravia 40 cali). Powinni mi dać upust na laptopa 😛

• Anonimowy
      Gość

podobają mi się te asuski nie są drogie mają dobre parametry i tuner TV dobre rozwiązanie dla studenta, który zaoszczędzi na telewizorze…

• Anonimowy
      Gość

K70iO za 3k sie oplaca, vobis atakuje promocjami aby biedny klient mojego pokroju wydal ostatnie pieniadze na zaje-bi-sta promocje zamiast wakacje :PPP

• Anonimowy
      Gość

Ja kupiłem w zeszłym roku dokładnie podobny pakiet i w akademiku nie musiałem kupować/przywozić tv, co w sumie się opłacało bo oszczędza miejsce i trochę czasu:)

• Anonimowy
      Gość

Co do cen w Vobisie to oststio są coraz niższe sklep ma coraz lepszą ofertę, warto też czasami przyjrzeć się wyprzedażą, bo można coś kupić naprwde tanio…

• Anonimowy
      Gość

Może to jest pomysł na nowa promocję że przy zakupie powyzej jakiejs kwoty dostaje sie rabat na jakas kwote na inny sprzęt:). tymczasem tez wolałbym asyusa ze względu na samą markę, solidniejsza od hp. Za to hp lepszy design no i jakies bajerki.pzdr

• Anonimowy
      Gość

a ja nie rozumiem po co w ogole nam ten sygnal cyfrowy, po co?!?! a pomijajac to moje niezrozumienie to kompy sa niezle :))

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #180111 w Notebooki z tunerem telewizji cyfrowej w Vobis
Twoje informacje:

Anuluj