Start Forum Operatorzy Internet mobilny Notebook Asus K50IJ w ofercie blueconnect sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W promocjach biznesowych „blueconnect z laptopem dla klientów biznesowych” obniżono ceny modeli notebooka Samsung R530 T45 oraz netbooka Samsung N150 (opcja Fast Boot oraz BlueTooth 3.0) a także zostaje wprowadzono nowy model notebooka Asus K50IJ.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

Asus to szajs który wcisnął mi przedstawiciel ery mam go od sierpnia a nieużywałam go ani razu bo ciągle jest w naprawie …. a wracając z niby naprawy bo nadal nic niedziała opisane jest wszystko po angielsku jakby każdy był jakimś fachowcem w tej dziedzinie….jestem zła ze dałam wcisnąć sobie taki bubel i podpisując umowę na 3lata laptopa niemam a abonament muszę płacić……

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

Komputer jeszcze trzeba umieć użytkować;) Mam Asusa z Ery i żadnych problemów nie ma. Jeśli ktoś potrzebuje laptopa do spraw biznesowych czy pracy w wordzie to polecam. Świetna jakość wykonania jak i bebechy za taką cenę warto.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #245399 w Notebook Asus K50IJ w ofercie blueconnect sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj