-
AutorWpisy
-
-
Chińczycy, którzy są w stanie podrobić niemal dowolny produkt, zaczynają… ulepszać telefony komórkowe Nokii. Chińska podróbka telefonu fińskiego producenta weszła na rynek europejski szybciej niż oryginał. Nokia N99i Dual Sim jest wyposażona w wiele mniej lub bardziej przydatnych funkcji np. dotykowy wyświetlacz i tuner telewizji analogowej i DVB-T.
-
choć Chińczycy wyprodukowali to u siebie na kartonie jak również na telefonie w zależności od serii jest nadruk Nokii lub Nokli (mało tego w zestawie jest oryginalna ładowarka Nokii)… Niestety Nokia nie jest w stanie sobie poradzić z tym procederem…telefon jest dostępny już na allegro, podobnie jak identyczna z wyglądu podróba Nokii N95 która mniej wytrawne oko nie odróżni od oryginału…Celem tej publikacji jest zwrócenie uwagi na :po pierwsze cenę takich urządzeń, a przede wszystkim na poważne spojrzenie na produkty a’la Nokia sprzedawane np: na w/w Allegro czy na innych giełdach internetowych.Nadal jest dużo naiwnych osób które dadzą się skusić na cenę produktu, dzięki tej publikacje można uniknąć kupienia produktu Nokio podobnego…I nabicia siebie samego w butelkę…
-
Anonimowy
Gość18 października 2009 o 18:34Liczba postów: 138382ja mam ten telefon, jest na nim napisane NOKIA n99i 😉 bk.. nawet na aparacie jest 5.0 mega pixels a to jest jakieś gowno 1.3 haha 😀 baterie muszę ładować co 2-3 dni, przyciski się zdrapują, głośnik jest cichy i jak z kimś rozmawiam muszę się wydzierać do słuchawki żeby mnie ktoś usłyszał.. masakra ;]
-
Anonimowy
Gość13 grudnia 2009 o 11:45Liczba postów: 138382 -
Anonimowy
Gość8 września 2011 o 04:52Liczba postów: 138382Ja od kilku miesięcy używam chińskiej podróbki nokii E71. Ma dual SIM i dwa numery w różnych sieciach działają równocześnie (nie trzeba się przełączać z jednego na drugi). Dałem 160 zł i jestem zadowolony. Ten chiński telefon kupiłem świadomie, bo miałem dość noszenia 3-ch telefonów w kieszeni ( 1 pryw. i dwa służbowe). Do tej pory zauważam tylko 3 wady:
– kiepskie wykonanie gniazdka do ładowania. Ładowarka rozłącza się co chwilę ( nie kontaktuje) – ładuję ładowarką biurkową – oryginalną od Nokii, a że mam 2 baterie to wypas. Zawsze jedna jest naładowana i tylko zmieniam.
– Trochę mnie denerwuje że ten sam numer z prefiksem +48 i bez rozpoznaje jako różne. Jak masz w książce wpisane z prefiksem a klient dzwoni bez, lub na odwrót to widzisz numer jakby dzwonił ktoś spoza książki adresowej. Rozwiązanie: poświęcić trochę czasu na pisanie w kontaktach obu numerów ( z prefiksem i bez) i jest git.
– Nie współpracuje z programami do podłączania komórki do kompa (PC Suite, Nokia OVI itp)
-
-
AutorWpisy
Nokia N99i Dual SimKan2008-11-14T12:22:39+01:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 29
Przeglądanie wątków odpowiedzi 29