Start Forum Sprzęt Nokia Nokia N99i Dual Sim

Przeglądanie wątków odpowiedzi 29
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Chińczycy, którzy są w stanie podrobić niemal dowolny produkt, zaczynają… ulepszać telefony komórkowe Nokii. Chińska podróbka telefonu fińskiego producenta weszła na rynek europejski szybciej niż oryginał. Nokia N99i Dual Sim jest wyposażona w wiele mniej lub bardziej przydatnych funkcji np. dotykowy wyświetlacz i tuner telewizji analogowej i DVB-T.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138382

nie rozumiem po co piszecie o tym telefonie jezeli to nie jest NOKIA?

Nokia to dla mnie pochodzi z Finlandi…

Nckia z chin! 😀

nie potrzebny temat…

• Anonimowy
      Gość

Też nie czaję. Przecież to jakaś podróba a nie Nokia

• Anonimowy
      Gość

Chyba bywaja Nokie z Chin, i to oryginalne 😉

Ale nawet jeśli nie, to gdzie tu ulepszenie, skoro parametry telefonu są gorsze (ok , dodali kilka funkcji).

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

a przede wszystkim dlaczego drogi dydymusie nazywasz to coś Nokią?

• Anonimowy
      Gość

Straszna chała. Już bym wolał nokię 1200 😉

• dydymus
      Członek
      Liczba postów: 12

choć Chińczycy wyprodukowali to u siebie na kartonie jak również na telefonie w zależności od serii jest nadruk Nokii lub Nokli (mało tego w zestawie jest oryginalna ładowarka Nokii)… Niestety Nokia nie jest w stanie sobie poradzić z tym procederem…telefon jest dostępny już na allegro, podobnie jak identyczna z wyglądu podróba Nokii N95 która mniej wytrawne oko nie odróżni od oryginału…Celem tej publikacji jest zwrócenie uwagi na :po pierwsze cenę takich urządzeń, a przede wszystkim na poważne spojrzenie na produkty a’la Nokia sprzedawane np: na w/w Allegro czy na innych giełdach internetowych.Nadal jest dużo naiwnych osób które dadzą się skusić na cenę produktu, dzięki tej publikacje można uniknąć kupienia produktu Nokio podobnego…I nabicia siebie samego w butelkę…

• LesH
      Uczestnik
      Liczba postów: 3876

Aparat/kamera z przetwornikiem obrazu 1,3Mpix powala wypasem na 'dzieńdobry’.

• Anonimowy
      Gość

to powinniscie otworzyc temat o podrobkach an nie "NOKIA N99i DUAL SIM"

ja juz widzialem wiele podrobek nokii… ale o takim modelu gdzie na nim sobie chinczyki napisali "NOKIA" powinno sie odrazu mowic ze to podroba!

• Anonimowy
      Gość

To jeden z najlepszych telefonów!

Jeszcze noe wyprodukowany w polsce a le ja go mam i on jest najlepszy !!!

• Anonimowy
      Gość

TO NIE JEST NOKIA, TYLKO NOKLA… CHIŃSKA FIRMA NOKLA LUDZIE A NIE NOKIA… (MÓWIĘ TO ZWŁASZCZA DO AUTORA POSTA…)

• Anonimowy
      Gość

szkoda tylko, że DualSIM to nie działą w Polsce. Wszystkie duale z Chin trzeba przełączać ręcznie i 2 numery NIE są jednocześnie on-line …

• Anonimowy
      Gość

nokla chyba a nie nokia ;];];]

• Anonimowy
      Gość

Wpełni popieram wypowiedz IoI ,iż nie jest to Nokia tylko

Nokla N99i i zapewniam iż bez zadnych przeróbek dziala w Polsce DualSIM w modelu Nokla N99i.

• Anonimowy
      Gość

ludzie co to za różnica przecież nokia jest robiona w Chinach

• Anonimowy
      Gość

Posiadam N96 i od modelu wyższego oczekiwałbym to co ma N96 i ciupkę więcej. A to co widzę, to PASKUDZWO!

• Anonimowy
      Gość

oczywiście ze to nokLa chiński shit mam taką kupiłem ją za jakieś marne grosze telefon dobry do szpanowania a nie do użytku!

• Anonimowy
      Gość

chcę kupić taki telefon bo mi się podoba i jest tani.

możeci mi napisać czy warto go kupić, czy może jest to jakieś chińskie gówno.

• Anonimowy
      Gość

chcę podpowiedzieć mojemu przedmówcy, że to bez wątpienia chińskie gówno! NOKIA to MADE IN FINLAND a nie klepana przez kitajców gdzieś w ChRL w jakiejś zaszczurzonej piwnicy bez światła;) Pozdr.

• Anonimowy
      Gość

yhy to zobaczcie co jest na[pisane na waszych nokiach hehehehe

• Anonimowy
      Gość

no produkcja jest w różnych krajach w europie ale pod nadzorem finów.

• Anonimowy
      Gość

ja mam ten telefon, jest na nim napisane NOKIA n99i 😉 bk.. nawet na aparacie jest 5.0 mega pixels a to jest jakieś gowno 1.3 haha 😀 baterie muszę ładować co 2-3 dni, przyciski się zdrapują, głośnik jest cichy i jak z kimś rozmawiam muszę się wydzierać do słuchawki żeby mnie ktoś usłyszał.. masakra ;]

• Anonimowy
      Gość

I w dodatku wygląda na identyczny z telefonem firmy TRAK. Model CP-500. Tylko firma inna;)

• Anonimowy
      Gość

witam miałem to COŚ w ręku to jakaś porażka jeden wielki śmietnik to działa jak by chciało ale nie mogło no i ta zajebiasz… antenka do odbioru tv jak ktoś chce wydać za to ponad 500 zł to lepiej dać tą kasę na schronisko dla zwierząt pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

czesc, mam nokia n99i już dwa lata , działa super , telewizja np.w Szczecinie 7 programów , stacje radiowe , głosność potężna .Telewizja działa w każdej części świata.Kupiłem w Nigerii.

pozdrowionka

• Anonimowy
      Gość

w nigerii to nie kupiłeś, ale sprzedałeś

swoją starą

• Anonimowy
      Gość

wariaci jaka roznica jesli wszystko dziala super lub lepiej od

noki za mniejsza cenę dlaczego nie i jak ktoś wcześniej

napisal nokia jest robiona w chinach i na węgrzech a w dani

kiedy to bylo chyba 10 lat temu

• Anonimowy
      Gość

Ja od kilku miesięcy używam chińskiej podróbki nokii E71. Ma dual SIM i dwa numery w różnych sieciach działają równocześnie (nie trzeba się przełączać z jednego na drugi). Dałem 160 zł i jestem zadowolony. Ten chiński telefon kupiłem świadomie, bo miałem dość noszenia 3-ch telefonów w kieszeni ( 1 pryw. i dwa służbowe). Do tej pory zauważam tylko 3 wady:
      – kiepskie wykonanie gniazdka do ładowania. Ładowarka rozłącza się co chwilę ( nie kontaktuje) – ładuję ładowarką biurkową – oryginalną od Nokii, a że mam 2 baterie to wypas. Zawsze jedna jest naładowana i tylko zmieniam.
      – Trochę mnie denerwuje że ten sam numer z prefiksem +48 i bez rozpoznaje jako różne. Jak masz w książce wpisane z prefiksem a klient dzwoni bez, lub na odwrót to widzisz numer jakby dzwonił ktoś spoza książki adresowej. Rozwiązanie: poświęcić trochę czasu na pisanie w kontaktach obu numerów ( z prefiksem i bez) i jest git.
      – Nie współpracuje z programami do podłączania komórki do kompa (PC Suite, Nokia OVI itp)

• Anonimowy
      Gość

Jaka ładowarka jest potrzebna do tego tel???

• Anonimowy
      Gość

Siema posiadam ten telefon jest wytrzymały jak na chine fajne jest to że ma sloty na dwie karty sim i dwie kamery z tyłu i z przodu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 29
Odpowiedz na: Odpowiedź #164791 w Nokia N99i Dual Sim
Twoje informacje:

Anuluj