Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nokia email za darmo w PLAY

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Play, jako drugi operator w Polsce, wprowadza usługę Nokia Mail – stały, nieograniczony dostęp do poczty e-mail w telefonach Nokia. Usługa będzie dostępna dla Klientów Play za darmo przez 6 miesięcy – do końca maja 2010.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

To Play zaskoczył Orange. Myśle, że przez tak dlugi czas przyzwyczai klientów do tej usługi i potem chetniej zaplacą. Pomarańcza tylko dała na test 2 tygodnie.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawa oferta czekam z niecierpliwością na szczegóły.

• Anonimowy
      Gość

tylko że w Orange jest to już od jakiegoś czasu, miesiąc zdaje się, a pół roku jest bardziej działaniem takim iż ludzie się właśnie przyzwyczają że mają i korzystają z tej usługi na tyle że zapomną ją wyłączyć… i w którymś momencie okaże się iż muszą za nią płacić, bo po okresie testowym zapomnieli jej wyłączyć.

• Anonimowy
      Gość

No wydaje mi sie Byrok ze trochę narzekasz. Jakby dali tygodniowa możliwość korzystania to ludzie napisaliby ze za krotko. Dali długo tez źle według Ciebie. Ja ogólnie jestem na tak. Ciekawe tylko jak będzie z transmisja danych.

• Anonimowy
      Gość

Pewnie i tak jest haczyk w transmisji danych, bo pewnie tylko na ich nadajnikach poza nimi bulimy… Coraz więcej tych haczyków w Play.

• Anonimowy
      Gość

nie haczyków tylko kruczków 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #185910 w Nokia email za darmo w PLAY
Twoje informacje:

Anuluj