Start Forum Sprzęt Nokia Nokia C6 oraz C7 z aparatem 8Mpix oficjalnie na Nokia World- zdjęcia, wideo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Poza premierą modelu E7 Nokia ujawniła nową odświeżoną wersję modelu Nokia C6 z 8Mpix aparatem oraz wyświetlaczem ClearBlack Display (CBD). Ujawniono ponadto kolejny model z rodziny wspomnianych urządzeń Nokia C7.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139415

Biorąc pod uwagę, co telefon Nokia C7 oferuje w porównaniu z telefonem iPhone 4, to trzeba przyznać że jego cena w porównaniu z ceną telefonu iPhone 4 jest niska.

• Pablo_0
      Członek
      Liczba postów: 77

No tak cena nie jest taka straszna.

• Bita-po
      Uczestnik
      Liczba postów: 1040

Kamilu,Andrzeju czy moglibyście napisac cos więcej na temat tego z jakich materiałów wykonane są te telefony ? czy są stalowe elementy ?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139415

witam,ja mam pytanko chodzi mi o nokie c7-00 mianowicie cały czas świeci mi się wygaszacz w postaci zegara z datą,czy to normalne że cały czas jest podświetlony???czy to może mieć wpływ na długość baterii??? jeśli ktoś ewentualnie wie jak to wyłączyć będę wdzięczna,dzięki i pozdrawiam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #245936 w Nokia C6 oraz C7 z aparatem 8Mpix oficjalnie na Nokia World- zdjęcia, wideo
Twoje informacje:

Anuluj