Start Forum Sprzęt Nokia nokia 5310

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • newralgia
      Członek
      Liczba postów: 6

co sadzicie o tej nokii? ta karta 2 GB nie psuje się przypadkiem?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139188

haaaaaaalo czy ktoś tu żyje??

• Anonimowy
      Gość

Posiadam Tą nokie od Czerwca bierzacego roku i nie moge na nia narzekac. NA poczatku te telefony graly cicho lecz po zmianie softu graja juz glosno jak przystalo na telefon muzyczny teraz w sprzedazy sa telefony z nowym oprogramowaniem wiec nie ma co sie martwic o dziwek w tym modelu. Duzo ludzi mowi ze slabo trzyma bateria w tym telefonie too nie prawda przy srednim uzytkowaniu trzyma ona 4 dni nie jak 6300 2 dni:/ Ja uzytkuje telefon ekstremalnie a bateria trzyma mi 2 dni to itak dobrze mialem przez dwa tygodnie 6300 i trzymala mi 3/4 dnia :/. Ogolnie desing telefonu jest dobry dla mlodziezy. Goraco polecam ten telefon.
      PS. Karta 2gb nie psuje sie w nim ani troszke naprawde warto zakupic ten telefonik Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

[quote="newralgia":1rp288vd]co sadzicie o tej nokii? ta karta 2 GB nie psuje się przypadkiem?[/quote:1rp288vd]

• Anonimowy
      Gość

mam telefon poltora roku i uwazam ze jest beznadziejny, do sluchania muzyki moze sie nadaje ale to nawet mp4 nie odtwarza ^^ zdjecia robi beznadziejne bateria trzyma krotko i dlugo sie laduje, filmiki bez zmiany oprogramowania sie tna potem nie jest duzo lepiej, nie odczytuje wielu formatow, ZACINA SIE, mysle ze jakby jeszcze pomyslec to duzo by sie znalazlo, lepiej kupic inny model a jak bedzie zle gral to mp3 za 90zl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #225755 w nokia 5310
Twoje informacje:

Anuluj