-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość10 listopada 2012 o 01:03Liczba postów: 138489No ni kiedy odpwoiedzioe mi na pytanie, mam nadzieje że admini dadzą mi konfortową odpowiedź, która spełni moje wszystekie wymagania ja pierdole/ Który wybrać b=ace 2 czy fesire x naprawde nie wie,/ a jest to sprawa któtera spedza mi sen z pokiew. No to jak będzie odpowiecie mi na zadane prze ze mnie pytanie/ Jest to kwestia bardzo ważna poniewarz na kótrys z nich muszę sie ostatecznie zdecydować. czas jakim dysponuje jest miej więcej do poniedziałku, chociarz mam szczerą nadzieje że uda nabyć mi się nowy telefon wcześniej. Mowa tu przedewszsytkim o niedzieli po południu. Istnieje natomiast bardzo mało szansa że uda mi sie nabyc ten telefon w sobote/ ale jak to mawiają nadzieja matką głupich, więce mimo wszystko szansa ta istnieje. cóż rozpisałem się troszeczkę ale mam nadziieje że przynajmniej część was zainteresiwaełme bardziej od tego powyższego artykuły. Pozdrawiam!
-
Anonimowy
Gość10 listopada 2012 o 01:10Liczba postów: 138489tak jak nick mój mówi do ciebie, ja dam ci w odpowiedxi prawdę przekazaną/ Brzmi to poprawdzie jak biblias szatana, aledzieki temu coś się na forum tworzy. Jak widzincie mam zmysł rymów, ciężkich i twardych mą głową rozpelnia, powidm ci tobie przcież co to się dzieja na dalekim zachodzie. Mam nadzieje że rymy moje wywarłny na icebeiwrażęnie jakielkolwiem lecz jeśli niemósisz sie ze mną spotakać za rymuje cie po kraniec twych dni nie będziesz wiedziec co się do licha dzieje powiedz mi ci przecież czy spodziewałeś się przecie takiej biksy jak jest teraz japierdole bo ja nie. odpo odpowiem ci więdz autorz tego wybotnego postu nie w wierszu a wprozie. mimo moje stanu uptpienia, fraszki lepień niż hiszpan zniosetworzę sztokę uniwerslaną przed która majowie klękną. Pytasz kto to majpwie mój bracie. a teraz się o nich przypomniało , co to było przez pierwsze 2 lata kiedy za cygankami się ganioało ja pamiętam dobrze te lata były akcje dymy i blanyty mi mo to wszystko wpsominam to co się dobrze skończyło a że tych chwik innych byłi nai wu=iękdziść się dobrze ktorbióoo. Pytasz bracie co sie korbi to korbi się ccały ten świat, nie wiem jak to nnazwać inaczej ale tylko to przychpdzie mi na odpowiex jakja piedole nie eiwiem co pisać lolkowski***** obkebało minis w***** razy w fiefe ale rych smuty zapowiadmł i cos isę wokówł działo ja pierodle
-
-
AutorWpisy
No ni2012-11-10T01:03:29+01:00
Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
Przeglądanie wątku odpowiedzi 1