Start Forum Sprzęt Samsung Niskobudżetowy model Samsung M350 Seek

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Na rynek telefonów komórkowych trafi w najbliższym czasie nowy model Samsung M350 (Seek) z pełną fizyczną klawiaturą QWERTY. Urządzenie będzie jednym z niskobudżetowych telefonów w portfolio koreańskiej firmy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139322

Trochę nie rozumiem polityki samsunga. Po co zarzucać rynek podbnymi modelami telefonów, skierowanymi do podbnego targetu. Bardzo podobne parametry ma Corby pro. To po co się powtarzać…

• Anonimowy
      Gość

Mnie to również irytuje. Jak można wypuszczać na rynek tyle telefonu i wszystko do siebie podobne ? Czy to jedno z klawiaturą fizyczną, czy z lepszym lub gorszym aparatem który i tak jest DNO. W ogóle po co aparat? Marzy mi się telefon bez aparatu z wifi, gps i fizyczną klawiaturą lub nawet bez niej 🙂 Zdjęcie to mogę robić lustrzanką albo cyfrówką, ale nie telefonem 😉

• KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

@Gucio, większość producentów, w tym także Samsung wydaje podobne modele telefonów na różnych rynkach. Podany przez Ciebie model jest nieco lepiej wyposażony od M350, swoją drogą coś mi się wydaje, że model nie ujrzy światła dziennego poza rynkiem amerykańskim. Wiem, że co za dużo to nie zdrowo, jednak z drugiej strony nie ma co narzekać im większa liczba produktów tym my klienci mamy możliwość większego wyboru telefonów.
      @Arturro, Ciekawa uwaga rzeczywiście dzisiejsze telefony jeśli już mają Wi-Fi to posiadają też aparat, z drugiej strony czy cena takiego urządzenia aż tak bardzo uległa by zmianie w to raczej wątpię. A aparat w telefonie od czasu do czasu przydać się może, czytaj w awaryjnych sytuacjach:)

• Anonimowy
      Gość

Ja akurat mam ten telefon i jestem z niego zadowolony. Zdjecia robi calkiem dobrej jakosci jedynie szkoda ze nie ma zoomu (ktory telefon go ma).

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #230152 w Niskobudżetowy model Samsung M350 Seek
Twoje informacje:

Anuluj