Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Najnowsza wersja Comarch Mobile 5.0 już dostępna

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Na rynku pojawiła się nowa wersja Comarch Mobile, opatrzona numerem 5.0. Platforma umożliwia menadżerom, sprzedawcom oraz pracownikom magazynu wykonywanie codziennej pracy za pomocą urządzeń mobilnych (telefonów komórkowych, smartphonów oraz kolektorów).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139054

W grudniu kupiłem ten program na potrzeby hurtowni. Do dzisiaj nie działa. Błędy w synchronizacji, nieprzechodzące zamówienia. I fatalny serwis ze strony dostawcy: Iso-net z Gdyni. Ostrzegam przed tym produktem

• Anonimowy
      Gość

Z Comarchem tak bywa….tylko na początku jest uroczo ….:) a później schody i nie kończące się dopłaty do umowy

• Anonimowy
      Gość

Tak wielu narzeka chyba zdecyduję się na firmę z Nowego Sącza – bsc czy bcs – już nie pamiętam, ale kolega z hurtowni tulipanów ma i bardzo sobie chwali. Widziałem ich produkt w działaniu i zrobił na mnie duże wrażenie.
      Mają tańszy sprzęt od tego całego comarchu i oprogramowanie ponoć też w znośnej cenie.

• Anonimowy
      Gość

Ten z Nowego Sącza to BCS Polska… ale dla nich to ktoś inny pisze…
      A Comarch… jak to Comarch… piękne pudełka, świetna kampania a soft jak to soft działa jak się za niego dobrze zapłaci, jak się kupi pudełko to nie ma się co dziwić. Poza tym puszczając soft w ciągłej produkcji i jak zamiast programistów piszą to historycy i innej maści mgr bez inż. to nie ma się co dziwić, że nie działa…
      Kupujcie soft w lokalnych firmach informatycznych specjalizujących się w danej tematyce, a nie w molochu, w którym mało kto wie co się dzieje. Kupując lokalnie macie plusy:
      1. support na miejscu
      2. wspieracie firmy lokalne
      3. dostajecie soft od firmy, której zależy na kliencie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #244227 w Najnowsza wersja Comarch Mobile 5.0 już dostępna
Twoje informacje:

Anuluj