Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi NajLepszy internet w Polsce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138397

witam, mam telefon w Orange i interesuje mnie bezprzewodowy internet ale Oferta pomarańczy nie rzuca specjalnie na kolana… jakie są Wasze doświadczenie z Plusem, Era i Play? Dodam, że zdarza mi się pracować w dziwnych miejscach:) dlatego zależy mi na zasięgu i dobrej szybkosci.
      ——————-
      pzdr

• Anonimowy
      Gość

W dziwnych miejscach będziesz mieć poważne problemy z internetem Play’a. To jest raczej internet stacjonarny, nie mobliny. I tylko dla mieszkańców dużych miast- w obrębie miasta.
      Pierwszy internet bezprzewodowy wprowadziła Era- blueconnect. Mają najwięcej HotSpotów (czyli darmowy punktów, w których można korzystać z neta) i najbardziej rozbudowaną sieć- czyli najszerszy zasieg.

• Anonimowy
      Gość

a ja mam Plusa. Pracuje najczęściej w samochodzie i w sumie, to czy jestem w mieście czy na trasie to nie narzekam na zasięg, wszystko chodzi dobrze. Finansowo to chyba najlepsza oferta. Playaka odradzam, tragiczny zasięg.

• Anonimowy
      Gość

Neostrada w domu a w podróży Plus. Nawet w PKP daje radę:)

• Anonimowy
      Gość

Zdecydowanie iPlus jeśli zależy Ci na zasięgu w prawie całej Polsce…mam od roku i polecam.
      pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

ja niestety nie mogę powiedzieć dobrego słowa o plusie – zasięgu nie było na Helu – za to Orange miało full. Używam tego na kartę, tak samo jak telefonu a tak serio to najwygodniej jest kupić sobie samemu modem, np na allegro i kupić sobie karte prepaid internetową, nawet każdego operatora i jak się gdzieś jedzie to tylko sprawdzić który ma zasięg w miejscu przeznaczenia…

• Anonimowy
      Gość

szczególnie odradzam playa, w salonie mnie omotali (przyznaje się:( pojechałem do Kołobrzegu i lipa. Naładowałem laptopa i całą drogę na plaże myślałem jak będzie fajnie rozłożyć się w leżaku i skakać po necie. Połączenie raz było za chwilę się zerwało i tak robota z nimi… szef hotelu powiedział, że u nich działa tylko Plus.

• Anonimowy
      Gość

Nikomu nie polecam Playa. Tanio i sympatyczne było, miał być zasięg a tu lipa?jadąc z Wawy do Zakopca ciągle nie miałem zasięgu:( Może na Kasprowym by się znalazł?;)

• Anonimowy
      Gość

Plus jako jedyny ma zasieg wszedzie w Polsce, wystraczy kupic i sprawdzic:)

• Anonimowy
      Gość

Skusiłem się na niską cenę w Play i akurat piszę z PlayOnline. Często podróżuję i internet jest mi niezbędnie potrzebny. A tu- lipa. Teraz jestem w centrum Warszawy, ale na obrzeżach miasta- zasięgu brak. Zrywa połączenia. Jeśli wyjeżdża się już do Radości, poza miasto, to o zasięgu- zapomnijcie! O pociągu i innych rejonach Polski nawet nie wspomnę. Uwiązałem się umową a internetu generalnie nie ma.
      Wcześniej miałem Blueconnect Ery i bezproblemówka, więc wybieram sie do salonu podpisać nową umowę. Będę opłacać dwa abo. Ale nie dajcie się Play’owi: niska cena, jakość bliska zeru.

• Anonimowy
      Gość

Taka sama wiadomość w wątku zasięg? Kopiujesz?:P Czy Internet z Playa jest naprawdę taki zły?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #228645 w NajLepszy internet w Polsce
Twoje informacje:

Anuluj