Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Na polskich drogach pojawił się Yanosik

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Yanosik to interaktywny komunikator dla kierowców. Proste urządzenie, które łączy w sobie potencjał CB radia i urządzeń GPS (nawigacji, lokalizatorów fotoradarów itp.).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139099

Jak to się niby samo aktualizuje??? Przez sieć telefonii komórkowej?

• Anonimowy
      Gość

Wszystkie aktualizacje wgrywane są do urządzenia na bieżąco – zdalnie przez system GPRS. Użytkownik nie płaci nic za ilość otrzymywanych czy wysyłanych informacji (transfer), ani nie musi podejmować żadnych działań w celu wgrania aktualizacji – wszystko dzieje się w pełni automatycznie.

• Anonimowy
      Gość

Juz wole dołozyc troche do tego i kupic porzadna nawigacje ,np. Mio ,moze byc nawet z samymi mapami Polski.

• Anonimowy
      Gość

wolę SpeedAlarm. to samo, w komórce i za darmo

• Anonimowy
      Gość

Piotr nie rób reklamy – po pierwsze nie za darmo a po drugie miałem ten badziew speed… i delikatnie nie działa – telefon jest do gadania i tyle. Wydaje sie ze wreszcie ktoś zrobił mega fajne urzadzonko ale trzeba przetestowac tego Yanosika. Jak ma aktualizację on line to moze być git

• Anonimowy
      Gość

może i byłby fajny yanosik, gdyby ktokolwiek z niego korzystał. za 300 zł nie wróżę mu wielkiej popularności

• Anonimowy
      Gość

Yanosik jest całkiem fajny, idzie się do niego przyzwyczaić, baza danych fotoradarów zawiera tylko informacje o czynnych fotoradarach, a to jest duży plus. Ekipa programistów pracuje nad ciągłością aktualizacji. Polecam

• Anonimowy
      Gość

Jakos mi sie ten Yanosik nie podoba. Podpisuje sie pod

wypowiedzia Adama, ze lepiej zainwestowac w nawigacje

np. Mio. Z reszta wystarczy miec aktualne POI z radarami i

problem z glowy.

• Anonimowy
      Gość

Nie dziwne że ci sie nie podoba jak niewiele wiesz na jego temat. To tak jak wielu Polakom się UE nie podobała, a teraz ci sami ludzie ręce po dotacje z Uni wyciągają i teraz EU już nie jest be.

• Anonimowy
      Gość

Wszystkim Yanosiko-sceptykom polecam zapoznanie się z urządzeniem lub zasięgnięcie opinii osób które z niego korzystają. Ja dysponuję wieloma takimi przykładami i większych zastrzeżeń niż mała paleta kolorów Yanosika nie słyszałem.

• Anonimowy
      Gość

Od tygodnia testuje Yanosika – na ten moment jestem zadowolony. Jest troche braków, np przydałoby sie dorzucic wewnetrzne zasilanie, ale mam nadzieje w nastepnej wersji juz to uzupełnią.

Gdyby ktos miał jakies pytania nt uzytkowania to pisac:P

• Anonimowy
      Gość

Ja tez jestem zadowolony. Jak dla mnie komunikaty sa troche za ciche. Nie wiem czy mam auto słabo wygłuszone, czy rzeczywiście tak cicho sa nagrane

• Anonimowy
      Gość

ponoć z tą głośnościa było cos nie-halo, tzn faktycznie cos cicho chodziło, ale po aktualizacji jest juz OK.

• Anonimowy
      Gość

po jakiej aktualizacji – to musze go jakos aktualizowac czy jak ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #171469 w Na polskich drogach pojawił się Yanosik
Twoje informacje:

Anuluj