Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone 8810TV i myPhone 6670 –zimowe nowości z Dual SIM

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Grupa Kapitałowa TelForceOne zapowiedziała wprowadzenie do swojej oferty drugiego modelu, który pozwala na oglądanie mobilnej telewizji analogowej. myPhone 8810TV trafi do sprzedaży w styczniu 2009 i będzie kosztował 469 zł. A już miesiąc później – w lutym 2009 – w sklepach dostępna będzie kolejna nowość myPhone: model 6670, należący do serii biznes.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138224

Dwie zielone sluchawki?Oj panowie projektanci czyje byly imieniny?

• Anonimowy
      Gość

Jeżeli nie wiesz to telefon z dualsimem działającym jednocześnie na dwóch kartach. Dwie słuchawki zielone oznaczają odebranie/rozpoczęcie połączenia albo z jednej karty albo z drugiej.

• Anonimowy
      Gość

No tak jupi… widać, że w zyciu nie miałeś zadnego dual sima w reku. Tak jak napisał emes2 , dwie słuchawki daja możliwość wyboru, z której karty sim chcesz zadzwonicz. Telefon naprawde rewelacyjny, mam go w komisie i sprzedałem juz kilka sztuk . Klienci sa naprawde zadowoleni. Polecam ten model , bo jest naprawde dopracowany!!

• Anonimowy
      Gość

Polecam ten telefon właśnie go kupiłem i jest świetny;]

• Anonimowy
      Gość

nom, szczegolnie aparat. jest tak swietny ze sprzedaja go w biedronce

• Anonimowy
      Gość

kupiłem – – w biedronce. Ale coz tego, że w Biedronce. Telefon zasługuje co najmniej na ocenę 4+, a patrząc na to że kosztował mnie tylko 299 złotych jestem na prawdę zadowolony.

• Anonimowy
      Gość

czy z biedronki czy z pewexu co za różnica? też go kupiłem w biedronce i jestem bardzo zadowolony. Telefon posiada wszystko co potrzebne plus TV !!! Polecam go pod każdym względem.

• Anonimowy
      Gość

gdzie można go kupic oprucz biedronki

• Anonimowy
      Gość

Potrzebuj ekran do tego telefony 😀

• jurny
      Członek
      Liczba postów: 1188

[quote]kolego mam wyświetlacz do myPhone8810TV jak chcesz to napisz na gg 8707071 [/quote]
      ej a skąd się bierze części zamienne do myphone?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #166495 w myPhone 8810TV i myPhone 6670 –zimowe nowości z Dual SIM
Twoje informacje:

Anuluj