Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Moc Prezentów na zawsze w sieci Era: regulaminy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Sieć Era wprowadza od 2 lutego br. nową elastyczną ofertę, w której klient przy podpisaniu umowy może wybrać jeden z trzech prezentów: zniżkę na telefon, bezpłatną Sieci Rodzinną lub 2 x więcej minut. Wszystkie prezenty przyznawane są na cały okres umowy – Regulaminy Promocji.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139199

Czyli tylko połowa minut z abonamentu jest do wszystkich sieci, Era dała ciała. Kiepska oferta. I jeszcze wciskają marketingowy kit że minuty są do wszystkich sieci phi

• Anonimowy
      Gość

Dlaczego kiepska ? TO że do Play jest mniej minut nie oznacza że oferta jest zła, nie wszyscy potrzebują tych minut. Ja mam te minuty w abonamencie całym wliczone i z nich nie korzystam. W zamian można dopasować abonament a bonus jest na cały okres naszej umowy, jak dla mnie to dobre warunki.

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

Niezłe koło wymyśliła era, a raczej sieć T.Pewnie znajda się tacy, co nabiorą na to, podobnie jak na plusikowe w plusie.
      ~Nika, będziesz miała do wszystkich w tym chyba do play(tak mi się wydaje), ale jak wybierzesz dodatkowo promocyjny pakiet minut w usłudze dodatkowej.

Do tego aktywacja i najbardziej dziwny zapis to aktywacja pakietu SMS-ów, do 60 dnia 9 zł miesięcznie a jak się włączy później to już prawie 16 zł miesięcznie będą liczyć.
      W regulaminie nie wyczytałem, ile ma być za połączenie do play jak nie wybiorę tego dodatkowego pakietu minut.
      Jak dla mnie oferta nie do przyjęcia, lepiej jak już chce się w erze to lepiej wygląda oferta na kartę.

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Oferta Ery niczego sobie.

• Anonimowy
      Gość

Bardzo dobra oferta. 🙂 Szacun za możliwość doboru dodatkowego prezentu.

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Nika zwiększają liczbę minut, dają sieć rodzinną za darmo, a ty jeszcze narzekasz? Bez przesady – przecież dzięki tym dodatkom można oszczędzić kupę kasy. Mój numer Tak-taka jest dołączony do sieci rodzinnej i wyeliminowało mi to koszty rozmów z dwoma osobami. Za sieć rodzinną nie płacę ani złotówki – to właściciel abonamentu płaci.

• Anonimowy
      Gość

Przeglądając swoje połączenia na Orange.pl wyszło mi, że w ostatnim miesiącu procent połączeń do Play to 1,16%, więc widać, jak wszyscy przechodzą do Play, hehe Dlatego uważam, że oferta Ery jest atrakcyjna dla znacznej części użytkowników.

• Anonimowy
      Gość

Na początku myślałem, że dwa razy więcej minut to będzie to, ale po dłuższym namyśle to chyba jednak sieć rodzinna jest lepsza, bo funduje też innym osobom darmowe dzwonienie do mnie.

• Anonimowy
      Gość

Ogólnie dobrze że dają 3 możliwości dodatkowe. Można sobie wybrać i co ważne na cały okres umowy. Zarówno sieć rodzinna jak i drugie tyle minut jest niezłym wyborem, zaś zniżka na telefon też niektórym się przyda.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Ja jednak zdecydowanie wolę ofertę Tak Taka. Abonamenty są dla osób, które dużo dzwonią do innych sieci tudzież chcą dobry telefon z dużą zniżką. Ja za 25 zł w Tak Tak Hot mam 2000 minut do Ery i neta bez limitów. Całkowicie mnie to zadowala

• Anonimowy
      Gość

Era oferta elastyczna, konkurencyjna Orange oferta dopasowana (z możliwością określenia abo co do złocisza). Się dzieje, jednym słowem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #242693 w Moc Prezentów na zawsze w sieci Era: regulaminy
Twoje informacje:

Anuluj