Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Moc Prezentów na zawsze w sieci Era: regulaminy
-
AutorWpisy
-
-
Sieć Era wprowadza od 2 lutego br. nową elastyczną ofertę, w której klient przy podpisaniu umowy może wybrać jeden z trzech prezentów: zniżkę na telefon, bezpłatną Sieci Rodzinną lub 2 x więcej minut. Wszystkie prezenty przyznawane są na cały okres umowy – Regulaminy Promocji.
-
Anonimowy
Gość1 lutego 2011 o 17:00Liczba postów: 139199Dlaczego kiepska ? TO że do Play jest mniej minut nie oznacza że oferta jest zła, nie wszyscy potrzebują tych minut. Ja mam te minuty w abonamencie całym wliczone i z nich nie korzystam. W zamian można dopasować abonament a bonus jest na cały okres naszej umowy, jak dla mnie to dobre warunki.
-
Niezłe koło wymyśliła era, a raczej sieć T.Pewnie znajda się tacy, co nabiorą na to, podobnie jak na plusikowe w plusie.
~Nika, będziesz miała do wszystkich w tym chyba do play(tak mi się wydaje), ale jak wybierzesz dodatkowo promocyjny pakiet minut w usłudze dodatkowej.Do tego aktywacja i najbardziej dziwny zapis to aktywacja pakietu SMS-ów, do 60 dnia 9 zł miesięcznie a jak się włączy później to już prawie 16 zł miesięcznie będą liczyć.
W regulaminie nie wyczytałem, ile ma być za połączenie do play jak nie wybiorę tego dodatkowego pakietu minut.
Jak dla mnie oferta nie do przyjęcia, lepiej jak już chce się w erze to lepiej wygląda oferta na kartę. -
Nika zwiększają liczbę minut, dają sieć rodzinną za darmo, a ty jeszcze narzekasz? Bez przesady – przecież dzięki tym dodatkom można oszczędzić kupę kasy. Mój numer Tak-taka jest dołączony do sieci rodzinnej i wyeliminowało mi to koszty rozmów z dwoma osobami. Za sieć rodzinną nie płacę ani złotówki – to właściciel abonamentu płaci.
-
Anonimowy
Gość2 lutego 2011 o 11:05Liczba postów: 139199 -
-
-
AutorWpisy