Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Mobilking – czy warto?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139237

Zastanawiam się czy warto przenieść numer do tego operatora MVNO, jak np. z zasięgiem. A może zaproponujecie innego operatora wirtualnego. Mam dobry telefon więc nie zależy mi na komórce ale na najtańszym utrzymaniu.

• Anonimowy
      Gość

Jak chcesz tanim kosztem mieć numer to dobrze wybrałeś.

• Anonimowy
      Gość

doladowania rzeczywiscie maja bezkonkurencyjne to trzeba im przyznac. co do zasiegu to jest identyczny jak zasieg ery bo dzialaja w oparciu o ta sama siec.

• Anonimowy
      Gość

sprawa jest tylko taka ze z przeniesieniem to bedziesz musial poczekac najprawdopodobniej do wrzesnia, ale jesli ma byc jak najtansze utrzymanie to rzeczywiscie mobilking zdaje sie najlepszym rozwiazaniem.

• Anonimowy
      Gość

Całkiem całkiem ten MK. Ale np. dla mnie wadą jest to, że jest taka sama stawka do wszystkich i nie ma możliwości obniżenia kosztów rozmów. Ja w TT mam np. stawkę do wszystkich 59 groszy, czyli 10 groszy więcej. I 16gr za smsa- o grosz wiecej. A kupuje pakiet lojalnościowy i mam do sieci i na stacjonarki minute za 14groszy. I to mi pozwala obniżyć znacznie koszty. A swoją drogą- niewiele dzwonie poza sieć.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #225179 w Mobilking – czy warto?
Twoje informacje:

Anuluj