Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mniejsze smsowe pakiety w Play Fresh od dziś

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Od 3 września 2009 r. dostępne będą nowe mniejsze pakiety SMS w Play Fresh. Tak jak dotychczas użytkownik za doładowanie konta otrzyma darmowe smsy które będzie mógł wykorzystać wysyłając je do wszystkich sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

Prawdę mówiąc pakiety SMS są w sam raz dla tych którym telefon sluży do utrzymania numeru za 5 zł/rok. Ja wolę zadzwonić. Ale cóż Play bazuje na takich użytkownikach.

• Anonimowy
      Gość

Do tej pory i tak musiałem doładowywać konto za 2dyszki. 250 esów w 10dni i tak nie wykorzystam.

• Anonimowy
      Gość

Lubie to i to sms i minuta do wszystkich sieci.

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

zabierają, więc oferta gorsza. Play się cofa

• Anonimowy
      Gość

Mi też było ciężko wypisać te 500 sms w 5dni, to nie te czasy już gdzie wolałem wysłać sms-a. teraz wolę zadzwonić.

• Anonimowy
      Gość

Nawet z ograniczoną liczbą smsów oferta wciąż jest dobra. Ilość jest realniejsza…i nie trzeba dodatkowo płacić aby aktywować

• Anonimowy
      Gość

Dobra, nie ważne czy ktoś wypisze czy nie te smsy, ważny jest sam fakt. Najpierw blokowali teraz już ograniczają. Wg mnie i tak czas jest za krótki. A i tak jest w regulaminie adnotacja która może być wcielona w życie tak samo jak z pakami na net. Tylko na ich nadajnikach wtedy będzie ciekawie.

• KyokoMai
      Członek
      Liczba postów: 143

Kiepsko… przy wysyłaniu tych 6000 SMS miesięcznie potrzeba będzie o wiele więcej doładowywać 🙁 To tak jak z VoIPdiscountem (operatorem VoIP) – żeby mieć freedays trzeba doładować… i tak to jest, że już na koncie mam ponad 100 euro niewykorzystanych, a jedynie dzwonię z freedays – podobnie będzie i tu 🙁

• Anonimowy
      Gość

byłoby oka jakby wydłużyli ich ważność a tak to lipa… przyszedł nowy prezes i zrobili net z prędkością max 512kilo teraz smsy lecą ech… za chwilę się wogóle skończą i zostanie jak jest heh 😛

• Anonimowy
      Gość

Wiadomo, że nie wszyscy wykorzystywali te pakiety w pełni, ale wizualnie to ciekawie wyglądało. Teraz to brzydko wygląda i już nie jest tak atrakcyjne. Teraz tylko czekać kiedy zaczną zmniejszać pakiety rozmów do Play i na stacjonarne…

Zła droga

• Anonimowy
      Gość

Brzydko??? Mi się podoba. W końcu nie wszędzie dostajesz pakiety smsów bez dodatkowych dopłat. W zasadzie to nigdzie.

• Anonimowy
      Gość

dostalem 5000 smsow a wyslalem moze 3 🙂 tak tanio za minute ze niechce sie klikac tylko sie dzwoni

• Anonimowy
      Gość

Rzeczywiscie krok w tyl. Co do dzwonienia to rzeczywiscie czasem nie obedzie sie bez wykonania telefonu. Ale w obecnych czasach dodzwonic sie da do zbijaczy bakow. Teraz zeby cos zalatwic trzeba wyslac smsa, zadzwonic i jeszcze raz wyslac smsa.

• Anonimowy
      Gość

Wycofują się z tego tak jak gdyby byli naciągani. Jednak nie wydaje mi się, że ludzie wysyłają aż tyle smsów.Aha Panie Gruszka rozumiem, że to już nadochodzi jesień.

• Anonimowy
      Gość

Niech doksztalcva konsultanow i punkt sprzedazy z zakresu reklamacji

• Anonimowy
      Gość

co by nie mówić, oferta gorsza, i tak można powiedzieć o wszystkim co ostatnio robi play – obcięcie transferu w necie, przerzucenie telefonów do droższej opcji na życzenie. nowy prezes i nowe, gorsze czasy

• Anonimowy
      Gość

Juz nie marudz.. Polakom tylko narzekanie w glowie. Nadal masz bardzo duzo darmowych sms, nadal masz mnostwo dobrych telefonow tanich i co chwile jakis nowy (Hero, Galaxy), nadal w podstawowej ofercie play online masz 1Mb transferu, nadal dla nas uzytkownikow nie ma znaczenia kto jest prezesem.. wiec nie narzekajj.

• Anonimowy
      Gość

podejrzewam ze zrobili to w celu przeciwdzialaniu przemyslowemu wykorzystywaniu pakietow

nie zdziwie sie jak rozni operatorz ktorzy wysylaja smsy reklamowe albo inne tam rozrywkowe etc korzystaja z tych pakietow

50zl za 5000tys smsow to ich dosc tanio wychodzilo

i sadze ze o to biega a nie dlatego ze ludzie tak duzo wysylaja, bo nawet jesli ty wysylasz smsa to ktos na niego czasem odpowiada

• Anonimowy
      Gość

dla mnie szkoda… ja z tych 3000 sms wykorzystywałem średnio od 1500 do 2300 sms, każdego miesiąca…

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Zmniejszyli ilość smsów, zmniejszyli również ilość minut w pakietach. Rozumiem, że zmniejszenie ilości smsów można wiązać ze spamowaniem, ale jak wytłumaczyć mniejszą ilość minut? To zwyczajny krok w tył operatora, który chyba spostrzegł, że jego wynik finansowy nie będzie tak dobry jak tego oczekiwano.

• Anonimowy
      Gość

Mi się wcale ten nowy regulamin nie podoba ja zawsze wykorzystywałam wszystkie sms-y a teraz tylko 100 sms-ów na 5 zł…Powinni to zmienic na tamtą ofertę Heh;*Jestem zbulwersowana …

Przeglądanie wątków odpowiedzi 21
Odpowiedz na: Odpowiedź #180980 w Mniejsze smsowe pakiety w Play Fresh od dziś
Twoje informacje:

Anuluj