Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi MINI stan darmowy w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Niektórzy z Klientów Play mogli dostać wczoraj/dziś SMSa zachęcającego do aktywacji wersji MINI Stanu Darmowego na swojej karcie. MINI bo wystarczy doładowanie 10 zł, ale SD trwa przez to krócej – tylko 10 dni.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138785

Hmm… a już myślałem, że coś ciekawego. To troszeczkę nie fair, że klienci, którzy wydają dużo na telefon nie mogą za mniejsze pieniądze korzystać z darmowych połączeń. Czemu Play nagradza wirtualnych klientów?

• Anonimowy
      Gość

Szkoda, ze nie da sie tego uruchomic kodem.

Po 2 latach uzytkowania Play nie zostałem doceniony.

🙁

• Anonimowy
      Gość

Wiadomo, po co ta promocja. Mija rok od debiutu Fresh, próbują nakłonić klientów, którzy pochowali karty od ich doładowania. w innym przypadku należałoby je odłączyć i statystyki nagle by drastycznie się popsuły

• Anonimowy
      Gość

bardzo trafna uwaga

• Anonimowy
      Gość

ludzie czy wy jestescie normalni!!! wprowadzili darmowe rozmowy i sms a wam ciagle żle, niedobrze, dla ograniczonych wprowadzili jeszcze powyzsza oferte, tez żle, PAKIETY INTERNETOWE, (ZA 15 ZL MAM CALY MIESIAC INTERNET 3,5g – ŻLE , (PS. MAM ZASIEG), pytam wiec CO WAS ZADOWOLI, GDYZ O TAKIEJ OFERCIE DO NIEDAWNA MOZNA BYLO MARZYC. AZ RECE OPADAJA JAK WAS CZYTAM, SZOK…..

• Anonimowy
      Gość

i to za MARNE 30 zł…..

• Anonimowy
      Gość

wprowdziliby by zasięg na Wawrze, i w innych miescach kraju:))))

Play – a gdzie zasięg??

• Anonimowy
      Gość

Proszę o nieużywanie mojego nicka. Może to powodować wrażenie, że wypowiadam się, co do oferty operatora. A chccę w tym względzie być neutralny. Pozdrawiam Andrzej

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

A nie wystarczyło by samo doładowanie aby uruchomić usługę i kod do sprawdzenia, bo niedługo dojdzie do tego ze trzeba będzie z telefonem nosić książkę kodów. Jeszcze trochę i każą nam wklepywać 50 znakowe kody.

• Anonimowy
      Gość

Jedyny problem Playa to zasięg, a jeśli chodzi o cennik internet to bardzo daleko pozostałym sieciom.

• Anonimowy
      Gość

Ludzie,co wy z tym zasięgiem play??

Jest najlepszy w kraju!

Przecież zawsze można przestawić na roaming plusa i pozamiatane!!

• Anonimowy
      Gość

Oferta skierowana do tych, którzy baaardzo rzadko doładowują konto… Niech dadą miniSD każdemu, to sobie napędzą doładowania- w heyah można też mieć za darmo do wzystkich w sieci po doładowaniu za 30zł, ale też za darmo z wybraną osobą po zasileniach konta niższymi nominałami.

• Anonimowy
      Gość

@Bruno nawiazujac do Twojej wypowiedzi to powiem szczerze ,ze fresh pod tymw zgledem nie rzucil mnie kolana, darmowe minuty po aktywacji konta za 30 zl? Taka sma oferte wprowadzilo Orange , tylko ze kwota doladowania wynosila 6 zl , a nie 30. Nie wiem tylko czy pakiety sa zamienialne na smsy, przypuszczam,ze tak, a jak nie to zawsze mozna za 4 zl aktywowac pakiet 400 smsow, w kazdym razie kwoty doladowania sa duzo nizsze.

• Anonimowy
      Gość

Oferta w POP jest INNA i kosztuje 2x6zł/msc. Ma za to stacjonarne. W Heyah i PF są tylko rozmowy w sieci za 0 zł, ale bez ograniczeń.

• Anonimowy
      Gość

@kropelka, doładowanie to doładowanie- za kwotę doładowania 30zł dostajesz w Heyah i Play darmowe połaczenia w sieci przez miesiąc. Te 30zł możesz wykorzystać na wszystkie usługi. W Orange musisz zapłacić 12 zł, żeby dostać 2000 minut/miesiąc, tak samo jak np. w TT, również w TTHot płacisz 4 zł/miesiąc i do dziś można było rozmawiać w ramach usługi Numerki za Grosze za darmo, teraz minuta to 3gr. Jednym słowem- w Heyah i PF doładowujesz, w TT czy Orange- wykupujesz usługę.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #191741 w MINI stan darmowy w Play
Twoje informacje:

Anuluj