Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Mieszkańcy ws nadajnika wygrali z Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Wieża telefonii komórkowej w Bydlinie została wybudowana z naruszeniem prawa budowlanego. To decyzja WSA w Gdańsku, który pod koniec grudnia uchylił pozwolenie na budowę, wydane przez wojewodę pomorskiego i starostę słupskiego, pisze Dziennik Bałtycki.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138208

ech ci ludzie, chcą mieć wszędzie zasięg a jak operatorzy się starają to im to przeszkadza. nie wiem skad wzieli takie teorie o zagrozeniu przez fale. nie da sie im dogodzic, a pozniej będą płakać że zasięgu nie mają. ludzie poczytajcie może komuś się rozjaśni w głowie

http://www.polaelektromagnetyczne.pl

• Anonimowy
      Gość

Wolą jak im później telefon przy znikomym zasięgu grzeje łepetyne, ech naiwność.

• Anonimowy
      Gość

Tak, tak, doszkól się, zanim cokolwiek tak głupiego napiszesz ;].

• Anonimowy
      Gość

To nie w tym problem ze komorki sa lub nie szkodliwe ale w tym ze niby kazdy ma prawo wyboru cos jest szkodliwe -nieuzywam tego.A co maja powiedziec ludzie ktorzy maja nadjnik obok domu?Tak jest w rzeszowie.Operator z checi zysku zglupial i nadajnik umiescil na 2 pietrowym domu w srodku osiedla.Pomyslcie zanim napiszecie o malym zasiegu.

• Anonimowy
      Gość

Arthgur: a co ja glupiego napisalem? pochwal sie swoja wiedza, no prosze

• Anonimowy
      Gość

a ja mam pod domem maszt Orange i tylko się ciesze,umrzeć i tak umrę,a zasięg mam lepszu

• Anonimowy
      Gość

co do promieniowania SAR… z tego co pamiętam dozwolone jest 2 W/kg, większość komórek mieści się do 1-1,5 (oczywiście telefony tych znanych marek) dlatego odradzam kupowania podróbek albo nieznanych marek

w rozmowie przez komórkę podnosi się temperatura mózgu i jest to prawda, w czasie rozmowy powinno się telefon przekładać od ucha do ucha

maszty nie są aż tak szkodliwe jak sądzą niektórzy ludzie, trudno – ich wybór

Adam 10 czy 20 razy powyżej normy to chyba jakieś chińskie podróbki z surowców z czarnobyla robią 😉

• Anonimowy
      Gość

Jak zwykle stare baby blokują cały nasz rozwój cywilizacyjny, niech idą do jakiegoś znachora i niech ich napromieniuje swoimi falami…bo jak ksiądz zezwoli na zamontowanie anteny na kościele to jest dobrze i nikomu nie szkodzi…ech ten zacofany średniowieczny staroświecki naród 🙂

• Anonimowy
      Gość

Jak zwykle stare baby blokują cały nasz rozwój cywilizacyjny, niech idą do jakiegoś znachora i niech ich napromieniuje swoimi falami…bo jak ksiądz zezwoli na zamontowanie anteny na kościele to jest dobrze i nikomu nie szkodzi…ech ten zacofany średniowieczny staroświecki naród 🙂

• Anonimowy
      Gość

niestety, argumenty emocjonalne i granie ludzkimi lękami jest zawsze łatwiejsze. Często też w tego typu sprawach chodzi o pieniądze, a argumenty "zdrowotne" są cyniczną metodą do zyskania korzyści finansowych

• Anonimowy
      Gość

czemu wy tak w wąski sposobu patrzycie na wszystko,dla Was wszystko to czarne to czarne,a białe to białe,a tak nie jest. Jeśli było naruszenie prawa to ok,ale jeśli są to tylko z wyssane z palca argumenty to Orange i tak tam zbuduje ten maszt – ku chwale ojczyzny…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #166834 w Mieszkańcy ws nadajnika wygrali z Orange
Twoje informacje:

Anuluj