Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Masz problem z długo podróżującym smsem w Play -zgłoś to

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Wiele osób pisze w komentarzach lub emailach o problemach w komunikacji smsowej w sieci Play. Problem polega na zbyt długim okresie podróżowania wiadomości SMS. Na pomoc użytkownikom postanowił wyjść rzecznika Play Marcin Gruszka.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139239

Łoo, ale news.

• Anonimowy
      Gość

pozwole skomentowac Nie chce mi sie juz nawet zglaszac wystarczy ze wysle smsa od siebie do siebie idzie 10-30 min albo jak jestem w zasiegu PLAY i ktos wysle SMS kiedy przeskoczy mi na roamig PLUSA to kosmicznie dlugo idzie Coz mi sie play po 2 latach zaczyna wracac o zalatwianiu reklamacji w puncie sprzedazy juz nie wspomne

• Fawu
      Uczestnik
      Liczba postów: 226

Hm, akurat z takim problemem w Play się nie spotkałem 🙂 a nawet jeżeli to nie było na tyle uciążliwe żebym o tym pamiętał 🙂

Gorzej z jakością rozmów!

• Anonimowy
      Gość

jak mam minimixa od roku.byl wtedy pakiet 200sms za free-dochodziły od razu..od marca jak weszedł "50min za9pln"i zostawało pare złotych na smsy dochodziły srednio po ponad 30min,do godziny-żenada.wszystko na roamingu plusa.nawet teraz wyslałem z minimix na plusa mineło 20min i nic.olałem to.w mixplus4 jest podobnie(50sms za free)po23godz jak wysle dochodzą kolo5-7 rano

• Anonimowy
      Gość

nie korzystam z tej sieci, ale ostatnio co raz częściej się przekonuję, że dobrze robię. pogarszanie ofert, problemy z systemami…

• Anonimowy
      Gość

te Gruszka ocipiałeś to ja mam Ci pisać co u Ciebie działa nie tak ???

hahahaha

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #181333 w Masz problem z długo podróżującym smsem w Play -zgłoś to
Twoje informacje:

Anuluj