Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Marcin Gruszka rzecznik Play pomaga

Przeglądanie wątków odpowiedzi 33
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Marcin Gruszka rzecznik prasowy operatora komórkowego Play oferuje pomoc w temacie dotyczącym obsługi klienta w Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Uczestnik
      Liczba postów: 226

Popieram inicjatywę! Mnie też kiedyś pomógł rzecznik…. z mBanku! Tylko jego adres mailowy znalazłem na stronie, jeden bank nie chciał wydać mi dokumentów, a drugi ich żądał, a ja pośrodku-beznadzieja, no i napisałem maila z prośbą o pomoc w przerwaniu "zaklętego kręgu"Rzecznik pomógł i to jak!? na drugi dzień już był telefon z banku, potem kurier itd.

Niestety to było TYLKO na początku działalności mBanku, później rzecznik się zmienił i nawet nie raczył odpisać.

W każdym razie inicjatywa godna powielania.

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

jasssssnnnneee mi juz "pomaga" od 3go czerwca i ani widu ani slychu zero kontaktu ze strony Play ciekawy jest ten fragment tekstu "Oczywiście możecie tu teraz powrzucać komentarze opisujące prawdziwe lub wymyślone skandaliczne sytuacje jakie Was spotkały. Te jęki nie zrobią jednak na mnie specjalnego wrażenia bo nic z nich nie wynika" z tego samego tematu na blogu pana Gruszki

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138784

Widzę, że sprawa nie załatwiona. Pewnie wg nich mają 30 dni. W sumie ciekawe (a dla Ciebie nieciekawie), że problem trwa. Napisz kiedy to wreszcie załatwią. Trzymaj się.

• sebi997
      Uczestnik

~Kolec na razie jestem spokojny szlag mnie trafi jak dostane fakture za ten miesiac 🙂

• Anonimowy
      Gość

sebi – jak dostaniesz FV to zrobisz sobie ksero z niej i odeslesz im ksero z odpowiednim pisem i tyle, zadnych FV od dnia w ktorym powinienes miec fresha nie plac

• Anonimowy
      Gość

pisalem do niego w zeszlym roku – zadnego odzewu;

obecnie juz nie musze pisac, pozbylem sie wszystkich simow w p4

• Anonimowy
      Gość

sebi997 – jak widac ta siec tak ma, pisalem o moim problemie tj. operator nieprawnie zablokowal mi na 7dni calkowicie glowny firmowy telefon, taraz wybrany cytat z odpowiedzi jaka zostala wczoraj wystawiona:

Rozumiemy, że zablokowanie usług spowodowało namnożenie niedogodności. Informujemy, iż w toku postępowania reklamacja została uznana za zasadną, W ramach rekompensaty za zaistniałe niedogodności proponujemy przyznanie jednorazowego pakietu w wysokości 10 minut do wykorzystania na połączenia głosowe w kraju, w wybranym przez Panią Okresie Rozliczeniowym.

hahah to jest podejscie operatora, w ramach rekompensaty za zablokowanie na 7dni glownego firmowego numeru telefonu operator oferuje az 10min hahahahah to jest parodia nie obsluga klienta, no nic pozostaje mi wniesc sprawe do sadu i sadowo roscic odszkodowanie za nieprawna blokade telefonu&&

10min ktore pewno kosztuje nie wiecej niz 3zl hahahahha dobre

• Anonimowy
      Gość

punkt play Kielce,Sienkiewicza 66..tydzien temu piątak.kolejka 7 osób.1kobieta oplacila rachunek cos kolo70pln tydzien wczesniej jednak "oni"(system?) tego nie odnotowali polaczenia zablokowane i doliczone 50pln za nieterminowe uregulowanie naleznosci.wk…ona na maxa blokuje cała kolejke.koles mówi ze narazie niech korzysta zdjął blokade nr(wykonał gdzies tel)i kobite prawie wypycha i musi po prostu czekac..wyszla.zostało 6 osób.mnie diabli biorą bo mam tylko 3proste pytania,ale co tam.6 facet podchodzi pyta o mnp.nudze sie-mysle sprawdze play online.klikam na telix.pl zablopkowane,playmobile.pl ok.patrze na typ polaczenia(NEOSTRADA???)chciałem kolesiowi z salonu powiedziec ze to realne oszustwo,mysle poczekam.5 osoba chce brac play online:gdzie pan chce korzystac,podał adres-bardzo nam przykro tam nie mamy zasiegu-koles zdziwiony mówi ze ma tela w play i chodzi-mini wykład ze net od play działa tylko na swoich nadajnikach..zwątpiłem w czekanie i pojechałem do Germanosa.tam zawsze rzetelnie,szybko,bez zbednych kolejek(do3osób maja na max-na sienkiewce wtedy była jedna osoba-miała w sumie słabo)..Polityka p4 w czasie stawiania swoich masztów i rozwoju nie moze byc brakiem inwestycji również w ludzi-a to najsłabszy punkt play

• Anonimowy
      Gość

moze ktos umiescic mi linka do tego blogu Marcina Gruszki?z gory dziekuje;]

• Anonimowy
      Gość

Freshowiec na Twoją prośbę zrobiłem zródło jako link. Tak więc kliknij i bedziesz miał blog rzecznika.

• Anonimowy
      Gość

dziekuje:)

• Anonimowy
      Gość

i dobrze że w końcu poszli po rozum do głowy i przestaną to robić. To już jest gra poniżej pasa i nie powinni w ogóle robić takich rzeczy jak "uświadamianie klienta o jego prawach"

• Anonimowy
      Gość

Adres to po prostu: blogplay.pl

• sebi997
      Uczestnik

no i dostalem fakture grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Anonimowy
      Gość

no to leć na poczta

grrrrrrrrrrr

• Anonimowy
      Gość

W dniu 25.11.2009 r zawarłem telefoniczną umowę na usługi Playa. W dniu 1.12.2009 otrzymałem telefon komórkowy Nokia 6620. Paczkę otworzyłem na drugi dzień i stwierdziłem,że brakuje karty SIM. Zadzwoniłem na 790500500 gdzie poradzono mi odesłać telefon lub wyrobić duplikat karty SIM.Pojechałem do Zielonej Góry (40km) i tam w punkcie Playa powiedziano mi, że bez konta nie można wyrobić karty. Na wyrobienie konta czekałem do 9.12.2009 r. Ponieważ nie zostało wyrobione oświadczyłem,ze rezygnuję z dalszego czekania i odsyłam telefon. W dniu 10.12.2009 r. telefon odesłałem.Mimo to otrzymałem dwie faktury do zapłacenia na 42 zł i 74 zł z groszami. Kazano mi jednak ich nie płacić co też uczyniłem. Telefon przysłano mi powtórnie 15.01.2010 lecz go nie przyjąłem ponieważ kurier nie pozwolił otworzyć paczki w celu sprawdzenia czy telefon jest kompletny. Pracownik Playa do którego zadzwoniłem polecił mi telefonu nie przyjmować. Wysłałem pisemną skargę na skr.poczt. w Komornikach w której opisałem całą sytuację. W dniu dzisiejszym otrzymałem odpowiedź,że skarga moja jest bezzasadna bo w dniu 3.03.2010 na moją prośbę telefon został do mnie wysłany. Stwierdzam stanowczo, że nikogo nie prosiłem o przesłanie mi telefonu. W dniu 4.03.2010 kurier dostarczył telefon mojemu sąsiadowi,który działając w dobrej wierze przyjął paczkę podczas mojej nieobecności. Po przyjeździe do domu zadzwoniłem do kuriera i w dniu 5.03.2010 oddałem mu paczkę.Komuś bardzo zależy aby sprawę zamieść pod dywan bo ktoś celowo okłamuje prowadzących postępowanie co do stanu faktycznego. Do chwili obecnej transakcja ta kosztuje mnie już około 200 zł. Andrzej Jędrzejewski tel.683835971 lub 669030321.

• Anonimowy
      Gość

Zasadą Play jest brak odpowiedzi na pisma, zgodnie

z prawem w ciągu 14 dni (prawo monopolisty). Biuro

obsługi klienta lepiej się nie wypowiadać, zupełny brak

kompetencji. Rzecznik prasowy działa na zasadzie wielkiego krzyku w prasie Ja pomagam. No i fajnie jest.

• Anonimowy
      Gość

Szanowny Panie Rzeczniku! Może Pan będzie uprzejmy ustosunkować się do opisanej przeze mnie sprawy, przeczytać w całości moją skargę i wyjaśnić mi dlaczego mam płacić 116,83 zł skoro telefon nie był aktywowany i nie wykonano z niego żadnego połączenie? Kto wprowadza celowo w błąd p.Aleksandrę Mickiewicz-Lewandowską twierdząc, że w dniu 3.03.2010 wysłał do mnie paczkę z telefonem na moją prośbę. Jest to nieprawda. Poza tym zgodnie z umową miałem prawo do zerwania umowy w ciągu 10 dni bez podanie przyczyn co też uczyniłem w terminie. Rozważam czy w przypadku dalszego braku reakcji z waszej strony nie skierować sprawy do Prokuratora, a już na pewno do Sądu. Na odpowiedź od Pana czekam do dnia 25.03.2010 r. Andrzej Jędrzejewski

• Anonimowy
      Gość

Panie Marcinie rzeczniku firmy PLAY,piszę zapewne w imieniu wielu użytkowników telefonów Play na kartę,którzy zostali nabici w butelkę i złapali się na reklamę „STAN DARMOWY”.Otóż w miesiącu kwietniu doładowałem konto za 30zł i aktywowałem kod aby korzystać z darmowych połączeń w Play.Moja wina,że nie doczytałem się,że powinienem sprawdzić czy usługa została aktywowana więc z darmowych rozmów nici ,jakoś to przebolałem.W maju doładowałem konto za 30zł i jakiż byłem naiwny licząc ,że tym razem będę mógł się cieszyć darmowymi rozmowami z rodziną(wszystkich namówiłem do przejścia do PLAY do będziemy ze sobą rozmawiać za darmo).Okazało się ,że ponownie powinienem aktywować usługę w nowym miesiącu aby z niej korzystać ,więc znowu jestem w plecy30zł .Proszę mi powiedzieć dlaczego nie muszę włączać co miesiąc usługi „zbieraj minuty” czy „poczta głosowa” a usługę „stan darmowy” tak.Otóż pewnie wiem czemu ale może Pan mi odpowie i może coś z tym zrobi bo według mnie to jest żerowanie na naiwności ludzi a po rozmowie z Biurem Obsługi wiem ,że mój przypadek nie jest odosobniony.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź i reakcję.

• Anonimowy
      Gość

Panie Marcinie, prosze o pomoc. Bodajże 1 października tr. przez infolinię zamówiłam play online 69, w którym jak mnie poinformowano będę miała darmowe rozmowy w sieci play> Pani przyjmująca zgłoszenie zaproponowała mi przeniesienie numeru z sieci era do play.Kiedy z tego zrezygnowałam nie poinformowano mnie, że zmieniają się warunki tej umowy i nie mam darmowych rozmów do Waszej sieci. Dowiedziałam sie o tym z umowy oraz faktury, która w niecały miesiąc osiągnęła 260 zł. Napisałam reklamacje do Wasego biura i do dziś nie mam odpowiedzi na ten temat, ale SMS-a o ponagleniu i owszem otrzymałam. Mój telefon 606253583

• Anonimowy
      Gość

panie Marcinie w dniu03.01.11 między godzi.13,a godzi.15 zostalem okradziony przez firme którą pan reprezentuje,otóż bezzasadnie z mojego konta na telefonie o num 790-327-698 zostalo mi zabrane 10zl,pomimo szybkiej interwencji tych pieniędzy nie odzyskalem,rozmawialem nawet z konsultantką,która za moje pieniądze zaoferowala mi 10 min za darmo do play,50 sms lub 10min na poczte glosow,ja chcę odzyskać besprawnie zabrane mi pieniądze,to jest skandal aby taka sytlacja byla

• MRIO
      Członek
      Liczba postów: 2

Szanowny Panie Marcinie !!! Mam bardzo dziwną sytłację dotyczącą umowy pley online . We wrześniu 2009 r podpisałem umowę na 12 miesięcy po upływie tego okresu pobrałem pismo rezygnacyjne z tej usługi w salonie , które odesłalem listem ploeconym . Oyrzymałem w odpowiedzi pismo z którego wynikało, że przyjeliście moją rezygnacje i że oboiązuje mnie okres wypowiedzenia 30 dni . Dla mnie oznaczało to , że zapłacę jeszcze dwie faktury tj . tą bierzącą i na nastepny miesiąc pażdziernik . Kiedy dostałem nastepną fakturę w lisopadzie zapłaciłem ją bo wydawało mi się ,że może ten okres rozliczeniowy może obejmował jeszcze ten miesiąc. Ale kiedy dostałem fakture w grudniu zadzwonłem na infolinie żeby sprawzić o co chodzi . Nic nie załatwiłem na infolinii,bo nie znam hasła które podałem przy zakladaniu umowy. Przyznam szcerze ,że w momęcie otrzymania odpowiedzii ze strony Pley o przyjęciu rozwiazania umowy, ja wyrzuciłem tą umowę a wraz z nia to hasło , uznałem sprawe za zakończoną . Więc nie mam hasła nie wiem nic . Nie wiem co się stało że dostałem fakturę w grudniu ale napisałem raklamacje 3 grudnia odnośnie zaistniałej sytłacji i odesłałem ją listem ploeconym . W rekamacji napisałem też rezygnacje swoimi własymi slowami cyt …,,. Więc bardzo proszę odszukajcie moją rezygnacje i zaznaczcie sobie w systemie ,że nie jestem już waszym klientem ponieważ ja już raz rezygnowałem to ktoś popełnił błąd za który ja nie będę płacił . Proszę o szybkie rozpatrzenie i odpowiedz …” A tu dziś znowu podniosło mi się ciśnienie kolejna faktura mamy 10 stycznia mam już nawet zleglość bo za grudniową fakturę na pewno nie zapłacę dlaczego mam ponośić dodatkowe koszty . Dzwonię znowu na infolinię i powtórka z rozrywki oni mi nie pomogą bo nie znam hasła i nie wiedzą czy wplynęła mojareklamacja . Więc zastanawiam sie kto mi może pomóc bo nie wiem kiedy moja raklamacja zostanie uznana i czy wogóle będzie ile będzie trwalo moje uwalnianie się od sieci Pley to trwa juz ponad miesiąc napisałem dziś maila do ok@pomocplay.pl ale nie wiem czy mogę liczyć na szybką odpwiedz więc zwracam się Pana z prośbą o pomoc . Mój adres mail szejk@gmail.com. Pozdrawim

• MRIO
      Członek
      Liczba postów: 2

Szanowny Panie Marcinie !!! Mam bardzo dziwną sytłację dotyczącą umowy pley online . We wrześniu 2009 r podpisałem umowę na 12 miesięcy po upływie tego okresu pobrałem pismo rezygnacyjne z tej usługi w salonie , które odesłalem listem ploeconym . Oyrzymałem w odpowiedzi pismo z którego wynikało, że przyjeliście moją rezygnacje i że oboiązuje mnie okres wypowiedzenia 30 dni . Dla mnie oznaczało to , że zapłacę jeszcze dwie faktury tj . tą bierzącą i na nastepny miesiąc pażdziernik . Kiedy dostałem nastepną fakturę w lisopadzie zapłaciłem ją bo wydawało mi się ,że może ten okres rozliczeniowy może obejmował jeszcze ten miesiąc. Ale kiedy dostałem fakture w grudniu zadzwonłem na infolinie żeby sprawzić o co chodzi . Nic nie załatwiłem na infolinii,bo nie znam hasła które podałem przy zakladaniu umowy. Przyznam szcerze ,że w momęcie otrzymania odpowiedzii ze strony Pley o przyjęciu rozwiazania umowy, ja wyrzuciłem tą umowę a wraz z nia to hasło , uznałem sprawe za zakończoną . Więc nie mam hasła nie wiem nic . Nie wiem co się stało że dostałem fakturę w grudniu ale napisałem raklamacje 3 grudnia odnośnie zaistniałej sytłacji i odesłałem ją listem ploeconym . W rekamacji napisałem też rezygnacje swoimi własymi slowami cyt …,,. Więc bardzo proszę odszukajcie moją rezygnacje i zaznaczcie sobie w systemie ,że nie jestem już waszym klientem ponieważ ja już raz rezygnowałem to ktoś popełnił błąd za który ja nie będę płacił . Proszę o szybkie rozpatrzenie i odpowiedz …” A tu dziś znowu podniosło mi się ciśnienie kolejna faktura mamy 10 stycznia mam już nawet zleglość bo za grudniową fakturę na pewno nie zapłacę dlaczego mam ponośić dodatkowe koszty . Dzwonię znowu na infolinię i powtórka z rozrywki oni mi nie pomogą bo nie znam hasła i nie wiedzą czy wplynęła mojareklamacja . Więc zastanawiam sie kto mi może pomóc bo nie wiem kiedy moja raklamacja zostanie uznana i czy wogóle będzie ile będzie trwalo moje uwalnianie się od sieci Pley to trwa juz ponad miesiąc napisałem dziś maila do ok@pomocplay.pl ale nie wiem czy mogę liczyć na szybką odpwiedz więc zwracam się Pana z prośbą o pomoc . Mój adres mail szejk@gmail.com. Pozdrawim

• Anonimowy
      Gość

Szanowny Panie Marcinie.Jeszcze raz ośmiele się zwrócić do Pana.Parę dni temu pisałem na Pana blogu na temat jak Pani z Biura Obsługi oszukała mnie.Wtedy Pan zaproponował mi zajęci się moją sprawą,tylko bym złożył odwołanie,czy coś w tym rodzaju i ażebym podał numer.Tak też uczyniłem ale do dzisiaj nie mam od Pana odpowiedzi.A pisałem już do Pana na blogu kilkakrotnie.Moja korespondencja na play24 zawiera kilka stron dotyczy nr.tel.535156883, hasło:mieszkowice, robert cywiński

• Anonimowy
      Gość

witam mam taki problem chciałbym przenieśc numer do sieci PLAY z sieci ERA(T-Mobile) ale napisłem już rezygnację i została ona przyjeta przez ta siec.Jeszcze mam 2 miesiące do końca umowy jakie pismo mam teraz złożyc do T-Mobile aby siec PLAY mnie przeniosła bo wtedy mam korzystniejsze warunki.

• Anonimowy
      Gość

Witam Serdecznie! Otóż mam problem natury złosliwości rzeczy
      martwych! Parę dni temu otrzymałem wracając z pracy telefon od waszej
      przedstawicielki o ofercie w sieci play.Okazało się iz kiedyś byłem
      waszym klientem który solidnie spełniał swoje zobowiązania wobec tego
      przysługuje mi telefon za złotówke itp.Pragnę zaznaczyc iż wszystko to
      działo sie w warunkach zewnetrznych tj.powrót z pracy,hałas komunikacji
      miejskiej itd.Pani po drugiej stronie była tak przekonywujaca iż
      „wcisnęła” mi telefon za złotówkę w ofercie LongPlay || 49
      Stan Darmowy.Przez telefon uzgodniliśmy warunki dotyczące owego telefonu
      tj.parametry,zalety,dotykowy czy tez może nie i czekałem na kuriera z
      moim nowym telefonem! Kurier pojawił sie po dwóch dniach gdzie
      zapłaciłem mu przysłowiowa złotówkę za dostarczenie przesyłki.Po
      rozpakowaniu paczki moim oczom ukazała się niemiła niespodzianka tj.NIE
      TEN TELEFON KTÓRY MIAŁEM MIEĆ !!! Otrzymałem samsunga ch@t 350 z
      panelem dotykowym oraz klawiaturą qwerty.Wszystko pięknie ładnie lecz
      ów aparat nie posiada wifi (na którym mi zależało) ani również gps-a
      choć na upartego mógł go nie posiadać! Mój problem tkwi w tym iz jak
      poszedłem do pobliskiego salonu play w Katowicach (gdzie mieszkam)
      zostałem poinformowany iz mam ten telefon do was wysłać na swój koszt,O
      CZYM NIE WIEDZIAŁEM PRZY ROZMOWIE Z KONSULTANTEM PRZEZ TELEFON,i najlepiej
      jak bym go ubezpieczył w swoim zakresie na kwotę 400 złotych!!! Po
      przeanalizowaniu wszystkiego stwierdzam iż to ja powinienem mieć pełne
      prawo do wymiany owego telefonu w sieci play w Katowicach na inny gdyz o
      nic innego mi przecież nie chodzi! Nie jestem człowiekiem który szasta
      pieniędzmi na lewo i prawo i wysyła po Polsce telefony które nie były
      trafione w przysłowiową dziesiątkę! Nie stac mnie na taką burżuazję
      więc tą droga uprzejmie proszę Szanownego Pana Rzecznika lub Zarząd
      sieci Play o wymianę owego telefonu na model który będzie mi odpowiadał
      w wybranym przez Państwa salonie w Katowicach.Jeżeli chcecie miec
      dodatkowego klienta w mojej osobie i sami do mnie wydzwanialiście z
      ofertą to proszę o zrozumienie mej sytuacji i wydanie pozytywnego
      werdyktu w mojej sprawie. Z poważaniem Damian Kowalczyk z Katowic versus33@interia.pl

• Anonimowy
      Gość

ludziska ludziska po co tu piszecie jakieś swoje dane przecież to nie jest strona rzecznika z play opamiętajcie się !!!!! to tylko artykuł nikt wam tu nie pomoże!!

• Anonimowy
      Gość

moje problemy toczą się od momentu jak chciałam przejść z mixa na fresh czyli od 20.01.2012 zablokowali mi przez pomyłkę kartę i pisałam reklamację która z wielkim długim bólem została rozpatrzona pomyślnie dla mnie i odzyskałam numer, ale środki które miałam na koncie nie mam do tej pory czyli 27.69 ,a dostałam w liście że mi je zwrócą od 01.04.2012r.oczywiście dali mi małą rekompensate w wysokości 15 zł. ale resztę pieniędzy nie,następnego dnia wykonałam telefon do biura obsługi klienta i zostałam poinformowana że te środki które miałam w momencie zmiany usługi przepadły i nie zostano mi zwrócone.Chciałam się zapytać czy to jest zgodne z waszym regulaminem skoro znalazłam że punkt 8 regulaminu mówi coś innego i co mam teraz zrobić w tym kierunku poza pisaniem następnego zgłoszenia co już zrobiłam, a to i tak nic nie daje bo piszą coś innego a robią coś innego.Proszę o szybką odpowiedz na ewka2013@buziaczek.pl.

• Anonimowy
      Gość

Witam serdecznie.
      Od grudnia 2011 mam problem z siecią play ponieważ mam na swoim koncie zarejestrowanego mixa. Z powodów finansowych telefon nie był doładowywane przez 3 miesiące. Play przysłał mi pismo z datą do której mam doładować zaległość bo jak nie zrywają umowę. wszystko zostało uregulowane 29,12,2011 gdy czas miałam do 30,12,2012. W dniu 30.12.2012 moje konto zostało dezaktywowane i naliczona kara w wysokości prawie 400 zł. Kontaktowałam się z siecią play i okazało się, że z powodu błędu systemowego numer został wyłączony. Play przysłał mi pismo w którym przepraszał za zaistniałą sytuację. w rozmowie z konsultantem zostałam poinformowana, że w ramach rekompensaty mogę aktywować sobie numer dalej kara zostaje anulowana a oni dadzą mi w rekompensacie 30 zł bonusu w doładowaniu. Niestety podczas rozmowy ja na te warunki zgody nie wyraziłam. Teraz przyszło mi pismo z wezwaniem do zapłaty kary za zerwanie umowy z mojej winy ponieważ konto zostało aktywowane ( chociaż ja na to zgody nie wyraziła, nie odebrałam nowej karty z salonu) co najlepsze na nowym numerze abonenckim. Odwoływałam się od kary ale stwierdzili że moja wina, że karty ni odebrałam jak nikt nie informował mnie, że muszę ją odebrać tylko było , że jak chcę kontynuować umowę to żebym taka kartę odebrała. Teraz play naliczył mi prawie 300 zł kary, odwoływałam się ale odrzucili reklamacje. Proszę o pomoc bo ja nie zamierzam płacić kary skoro oni sami najpierw zerwali umowę i nawet do błędu się przyznali a potem bez mojej wiedzy i zgody aktywowali sobie konto.
      Pozdrawiam serdecznie i liczę na pomoc jak odwołać się od reklamacji i gdzie najlepiej jeszcze się zgłosić?
      Bo planuję zgłosić sprawę do UOKiK, UKE oraz Rzecznika Praw Konsumenta:) 🙂
      proszę o odpowiedź na maila: david411@interia.pl

• Anonimowy
      Gość

Mam bardzo ciekawy problem z play. Jakis czas temu wzielem dla kolegi internet w play bo on zgubil dowod ,serwisant zachecal nas do zakupu internetu i mowil ze mozna wciagu 5 miesiecy przepisac na innego wlasciciela i zacza mowic o jego zaletach i wiec podpisalem umowie. Okazalo sie ze ten internet to dno wogole nic nie dzialalo tak jak mialo, wiec olalismy to bo mowil ze 7dni mozna testowac… po miesiacu albo dwuch wrocilismy go przepisac na niego. Po jakims czasie dotalem list z jakies kancelari prawnej ze mam zaplacic 1000zl kary nawet nie wiem za co. I poszedlem z tym do pley okazalo sie ze w komputerze nic niema o tym ze zostal przepisany internet i nie istnieje taki numer. I serwisant powiedzial ze nic z tym nie zrobie i musze zaplacic i pytal sie czy moge zaplacic od razu te 1000zl. Prosze o pomoc albo rade to moj pierwszy taki problem i boje sie ze trafie do wiezienia. Prosze o kontakt na email latoszek1993@o2.pl

• Anonimowy
      Gość

witam jakiś czas temu zaginoł mi telefon wraz z kartą na której mi bardzo zależy pytałem w salonie pow. pani że nieda rady nic zrobić bez nr. puk aja go nie posiadam jak mogę odzyskać puk żeby wyrobić kopie karty proszę o pomoc

• Anonimowy
      Gość

Może i komuś pomógł czekam dwa miesiące na jakąś odpowiedzi i do tej pory nic pisałem pare razy zero odpowiedzi ze strony tak zwanego rzecznika prasowego p. Gruszki dobrze się reklamuje i tylko to ,poco pisać do p.Gruszki je.zeli się nie otrzyma żadnej odpowiedzi z jego strony .NIE DAJE się ludziom nadziei je.zeli nie dotrzymuje się obietnicy Wszystkich zainteresowanych mających rzeczywisty problem rzecznik zaprasza do pisania do na email marcin.gruszka@playmobile.pl W korespondencji należy podawać pełne dane takie jak numer telefonu oraz nazwisko.

• Anonimowy
      Gość

Oszuści w Play !!! Bałagan jaki mają w papierach przerasta ich kompetencje jeśli jakiekolwiek mają!!! Naciągają klientów, piszą sprzeczne pisma, udzielają rekompensaty, której nie uwzględniają tłumacząc się błedem sytemu!!! Jakaś umowa z nimi podpisana nie „weszła w życie” „rezygnacja/wypowiedzenie z usługi nie weszła w życie” i wszystko wina klienta bo przecież konsultant nie ponosi winny!!! Skoro wypowiedzenie, które klient złożył a do nich owe nie doszło, to tego wypowiedzenia klient nie złożył! Takie jest ich zdanie! Płac głupi kliencie za usługe przez 3 miesiace z której nie korzystasz! A co! Mamy kilkaset takich jeleni i dzieki temu możemy później udzielać innym promocji bo jest z czego!!! dorcia19@interia.eu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 33
Odpowiedz na: Odpowiedź #240816 w Marcin Gruszka rzecznik Play pomaga
Twoje informacje:

Anuluj